Ο Τομ Κρουζ έκανε καριέρα με τους ενδοπατους πώς λέγονται, insole heels, αλλιώς μέχρι τα 25 να έπαιζε τον ανησυχο εφηβο
O Brad Pitt στα 60 του
Re: O Brad Pitt στα 60 του
Τα ντρογκια σιγουρα σε λιωνουν αλλα ειπαμε ειναι γονιδιακο . μη λεμε τα ιδια και να λολα ενα μηλο . ολοι ειχαμε καποιον συμμαθητη που φαλακρισε στα εικοσιφευγα .
Ε καλά σε αυτους δεν είναι θέμα η φαλάκρα, τα φτιαχνουν πριν πάρει χαμπάρι κανείς
Δεν είναι ο Κώστας ο μπουκλακιας που παιζαμε μπάλα και στο reunion έσκασε φαλακρός
ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ( διαδωστε ) την φαλακρα την εφερα ως παραδειγμα .jason0 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2023, 01:02Ε καλά σε αυτους δεν είναι θέμα η φαλάκρα, τα φτιαχνουν πριν πάρει χαμπάρι κανείς
Δεν είναι ο Κώστας ο μπουκλακιας που παιζαμε μπάλα και στο reunion έσκασε φαλακρός
Διαφωνώ πλήρως στη σύγκριση Pitt με Clooney. Εννοείται ότι και ο Pitt είναι κορυφαίος για την ηλικία του αλλά καμμία σχέση με Clooney. Ο Clooney φαίνεται να έχει και πιο "ανθεκτική" κατατομή προσώπου (ρυτίδες και σακκούλιασμα δεν θα αλλάξουν δραματικά τη μορφή του) και καλύτερη ποιότητα δέρματος. Νομίζω μέσα στα επόμενα 5 χρόνια θα φανεί περισσότερο αυτό που λέω, άλλωστε οι καλοδιατηρημένοι 60άρηδες δεν είναι τίποτα το περίεργο. Στα 65-70 είναι που φαίνονται οι μεγάλες διαφορές. Ο Clooney φαίνεται ότι γερνάει σαν τον Connery, ο Pitt δε νομίζω ότι θα έχει τέτοια τύχη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Δεν μας ενδιαφέρουν τα νήματα σου πουλημένη στους δολοφονους των Τεμπών λινατσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ισχύει, το έχουμε και εμείς στην οικογένεια αυτό, ο πατέρας μου είναι 80+ και έχει 3/4 μαύρες τρίχες. Ευτυχώς το κληρονόμησα και εγώ.Νon4me έγραψε: ↑17 Ιούλ 2023, 00:08Ειναι γονιδιακο . και μενα ο πατερας μου ειναι 70 φευγα και εχει ελαχιστες ασπρες τριχες οπως και η μανα του στην ιδια ηλικια κ μεγαλυτερη .Portia έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 23:58https://www.google.com/search?client=op ... NjIqo7t1BM
Τον έβλεπα σήμερα στην τηλεόραση τον εξηντάρη Brad. Αυτός ο άνθρωπος όσο πιο μεγαλώνει, τόσο πιο καυτή εμφάνιση αποκτά.O συνομίλικός του Clooney φαίνεται πλέον σαν παππούς.
Ο κλουνει δεν εχει κρεμασει απλα ασπρισε νωρις ( αυτος ειχε φερει και το ασπρισμενο στην μοδα οταν ασπρισε. )
Αν θες να βρεις ΧΑΩΔΕΣ διαφορες σε κοντοηλικιακους δες το τοπ γκαν 1 και 2 και σύγκρινε βαλ κιλμερ με τομ κρουζ .
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εκτός οποιασδήποτε σύγκρισης, αυτός έχει σπάσει το χωροχρόνο. Εξαιτίας του παιζει να αρχίσω να πιστεύω τις ψεκιές του τσιφ γουαχού με τα αδενοχρώμια.
Από πολύ κοντά οι Τζάρεντ Λέτο και Φρανκ Γκρίλο.