dtri2020 έγραψε: ↑16 Ιούλ 2023, 09:56
pylothess έγραψε: ↑15 Ιούλ 2023, 22:46
,Φίλε, εγώ δεν μίλησα ούτε για βουνά ,ούτε για αντάρτες. Κάτι άλλοι ,"αγανακτισμένοι" ,φώναζαν κάτι φεγγάρια ,να καεί η βουλή.
Εδώ ρε φίλε δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια απεργία της προκοπής. Θέλεις να πάρουμε και τα βουνα;
Αλλά όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Όταν όμως έρθει το αυγό στον κώλο του αρχίζει και κλαίγεται...
Ας συνφωνήσουμε λοιπόν σύντροφε πως είστε αριστεροί του καναπέ. Ξεχάστε λοιπόν και την επανάσταση την επαναστατική μετάβαση στον κομμουνισμό και τις άλλες μπαρούφες που γράφετε εδώ και πηγαίνετε να παίξετε κάνα τάβλι στο καφενείο.
Που μου θέλετε και επανάσταση!
Πολύ απλά, δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς!!!
Κατ 'αρχάς , το ΚΚΕ δεν συμμετείχε στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων και κάποιοι μάλιστα υπερηφανεύονταν πως κατάφεραν και έδιωξαν τα κόμματα από τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων , άσχετα που οι περισσότεροι εκεί μέσα ήταν από τον ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αριστερίστικες οργανώσεις , αναρχικοί και ακροδεξιοί.
Προφανώς δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την βούρτσα από την π%!#$@.
Δεν μου αρέσει καθόλου που αναγκάζομαι να μιλάω με αυτό τον αγενή τρόπο , ειλικρινά.
Δεν δέχομαι όμως να μου γίνονται προσωπικές επιθέσεις!!! Σε πολιτικό επίπεδο και όχι σε προσωπικό ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την κριτική και την αντιπολίτευσή του. Αλλά τα συγκεκριμένα είναι απλώς ανυπόστατα . Όποιος γράφει αυτές τις ασυναρτησίες , απλά δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα ή τα γράφει εκ του πονηρού.