Πηδηχτήκατε κιόλας;;

Είναι Όπιος Νάνος και δεν είναι κορίτσι
Γιατί;
Γίνεται να τα στείλω με email; Είμαι λίγο ντροπαλός!GoBzi έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:27Φίλε alto_sem θα σου πω εγώ πως θα την ρίξεις.
Έχουμε έναν τύπο εδώ στο φόρουμ που του περισσεύουν κάτι κουτιά, 3-4 βιβλία, μια πόλαροϊντ και κάτι σοκολάτες (για τις σοκολάτες δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, μπορεί να τις έχει φάει). Θα τα κανονίσουμε να σου στείλει τα πράγματα (μη πάνε και χαμένα) και εσύ θα τα στείλεις στην κοπέλα, να το παίξεις και καλά ψαγμενος.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου να πέσει στην αγκαλιά σου.
Γίνεται. Θα βρούμε τα βιβλία σε pdf και αντί για πόλαροϊντ θα της πάρεις μια ετήσια συνδρομή για το Photoshop.alto_sem έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:32Γίνεται να τα στείλω με email; Είμαι λίγο ντροπαλός!GoBzi έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:27Φίλε alto_sem θα σου πω εγώ πως θα την ρίξεις.
Έχουμε έναν τύπο εδώ στο φόρουμ που του περισσεύουν κάτι κουτιά, 3-4 βιβλία, μια πόλαροϊντ και κάτι σοκολάτες (για τις σοκολάτες δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, μπορεί να τις έχει φάει). Θα τα κανονίσουμε να σου στείλει τα πράγματα (μη πάνε και χαμένα) και εσύ θα τα στείλεις στην κοπέλα, να το παίξεις και καλά ψαγμενος.
Καλά όταν είναι καλέστε με γιατί δεν μπορεί να λείπω εγώ είναι γνωστό
Γιατί έχεις επιλέξει αυτό το άβαταρ; Ας ξεκινήσουμε απ' αυτό, αφού είναι φορουμίτισσαalto_sem έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:32Γίνεται να τα στείλω με email; Είμαι λίγο ντροπαλός!GoBzi έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:27Φίλε alto_sem θα σου πω εγώ πως θα την ρίξεις.
Ψυχανάλυση;user έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:40Γιατί έχεις επιλέξει αυτό το άβαταρ; Ας ξεκινήσουμε απ' αυτό, αφού είναι φορουμίτισσαalto_sem έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:32Γίνεται να τα στείλω με email; Είμαι λίγο ντροπαλός!GoBzi έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:27Φίλε alto_sem θα σου πω εγώ πως θα την ρίξεις.