Ποιο σπρέι λαδιού να πάρω;
Re: Ποιο σπρέι λαδιού να πάρω;
αντε, δε φευγω,
προτεινω αερογραφο.
προτεινω αερογραφο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- kongrosian
user έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:13Να τη φας όλη τη σαλάτα σου!kongrosian έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 22:46Απο λάδι Χαλκιδικής εχω κακια εμπειρία.
Τεσπα, η σαλάτα μου με το πωμα ροης είναι καπως ετσι:
[img]https://i.postimg.cc/Pxt2XDfT/IMG- ... .jpg[/img]

-
kongrosian έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 00:38user έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 23:13Να τη φας όλη τη σαλάτα σου!kongrosian έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 22:46
Απο λάδι Χαλκιδικής εχω κακια εμπειρία.
Τεσπα, η σαλάτα μου με το πωμα ροης είναι καπως ετσι:
[img]https://i.postimg.cc/Pxt2XDfT/IMG- ... .jpg[/img]
Να δροσιστείς παιδί μου το λέω

-
Isildur έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 18:17Διαλύεται το λάδι σε νερό;hellegennes έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 15:18Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κοινό σπρέι για να ψεκάσεις ελαιόλαδο αλλά πρέπει να το αραιώσεις με νερό γιατί το ελαιόλαδο έχει διαφορετικό ιξώδες και επιφανειακή τάση και είναι λογικό να μην δημιουργεί σταγονίδια με τον ίδιο τρόπο που δημιουργεί το νερό.
Υπάρχουν ειδικά σπρέι σχεδιασμένα για ελαιόλαδο αλλά είναι αρκετά ακριβά. Καμμιά σχέση με την μούφα που βρήκες στο Amazon.
Γύρισε και συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Ανεπίδεκτος ο κύριος...
-
Μού αρέσει η ιδέα. Αναλαμβάνω τον ρόλο του καταναλωτή, θα σάς γεμίζω με ιδέες για να παράγετε προϊόντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 22:20Έτσι θα γίνεται και στον λουξ αυτοματοποιημένο σοσιαλισμό του μέλλοντος. Θέλω αυτό - ωπ δεν υπάρχει - έλα σύντροφε να στήσουμε μια γραμμή παραγωγής στα γρήγορα, τι πρώτες ύλες θα χρειαστείς, παιδιά εγώ θα φτιάξω τα κανάλια διανομής.
Είναι εφικτό και το βλέπουμε.
Εγώ στην αρχή είπα να βάλω Viper 525 που το θεωρώ και καλύτερο, αλλά λέω "ποιος θα το ξέρει;..."
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Έχω την εντύπωση ότι νερό και λάδι με ανάδευση γίνεται γαλάκτωμα. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.hellegennes έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 22:46Όχι, αναμειγνύεται όμως. Στην ουσία ψεκάζεις νερό που έχει κολλημένο πάνω του ελαιόλαδο. Απλά πρέπει να το ταρακουνάς καλά πριν το χρησιμοποιήσεις.Isildur έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 18:17Διαλύεται το λάδι σε νερό;hellegennes έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 15:18Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κοινό σπρέι για να ψεκάσεις ελαιόλαδο αλλά πρέπει να το αραιώσεις με νερό γιατί το ελαιόλαδο έχει διαφορετικό ιξώδες και επιφανειακή τάση και είναι λογικό να μην δημιουργεί σταγονίδια με τον ίδιο τρόπο που δημιουργεί το νερό.
Υπάρχουν ειδικά σπρέι σχεδιασμένα για ελαιόλαδο αλλά είναι αρκετά ακριβά. Καμμιά σχέση με την μούφα που βρήκες στο Amazon.

Δεν έφυγε ποτέ. Απλώς αραίωσε. Αλλά μού χρέωσε την "αποχώρησή" του (που δεν ήταν αποχώρηση) και μού κόλλησαν τη ρετσινιά του ανθρωποδιώχτη...Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 02:05Isildur έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 18:17Διαλύεται το λάδι σε νερό;hellegennes έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 15:18Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κοινό σπρέι για να ψεκάσεις ελαιόλαδο αλλά πρέπει να το αραιώσεις με νερό γιατί το ελαιόλαδο έχει διαφορετικό ιξώδες και επιφανειακή τάση και είναι λογικό να μην δημιουργεί σταγονίδια με τον ίδιο τρόπο που δημιουργεί το νερό.
Γύρισε και συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Ανεπίδεκτος ο κύριος...

- kongrosian
- hellegennes
Απαράδεκτο. Αφού όλοι ξέρουμε ότι είσαι της μπύρας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
να χρησιμοποιεις λιπαντικα με βαση το νερο, σκεψου λιγο την υγεια του ορθου σου.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Ιούλ 2023, 14:50Λοιπόν θέλω να πάρω ένα τέτοιο δοχείο για να ψεκάζω το λάδι, να απλώνεται σωστά η περιορισμένη ποσότητα.
https://www.skroutz.gr/s/19784319/Westm ... ml#reviews
Το πρόβλημα είναι ότι σε όσα έχουν reviews, βλέπω σχόλια σαν αυτό.Εσείς έχετε κάποιο να μου προτείνετε; Αν είστε ψεκ, διπλά καλοδεχούμενοι να μου πείτε την εμπειρία σας.Μια χαρά σαν μπουκάλι, ποιότητα, κτλ. αλλά ΔΕΝ ψεκάζει! Κάνει ότι κάνουν και τα περισσότερα παρόμοια προιόντα. Ψεκάζει μια χαρά το νερό, ωραιότατα, αλλα ΜΗΝ το πάρετε για λάδι που το πήρα εγώ! Πετάει απλά μια δέσμη, δεν κάνει καθόλου spray!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Έτσι. Και μόλις γύρισα από μπύρες, δεύτερη μέρα σερί (μετά την Ιερή Τετάρτη).

- hellegennes
Εγώ από μπύρα και κατόπιν ρετσίνα σε άλλο μαγαζί
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ είμαι και 2-3 χρόνια (σκάσε) μεγαλύτερος όμως..hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 00:55Εγώ από μπύρα και κατόπιν ρετσίνα σε άλλο μαγαζί

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 442 Απαντήσεις
- 10813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
23 Ιαν 2024, 00:08
-
- 7 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 11:37
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
-