Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
Ντάξει, πλήρωσε τώρα αυτά που ζητάει ο Μέγας Κυριάκος.
Το τζάμπα ευτυχώς πεθαίνει.
Θες να βγάλεις; Βγάλε κανείς δε σου το απαγορεύει. Το να βγάζεις στο τζάμπα όμως, όχι. Όπως πληρώνουμε όλοι οσοι εμπορευόμαστε κάτι, έτσι θα πληρώνετε και εσείς.
Το τζάμπα ευτυχώς πεθαίνει.
Θες να βγάλεις; Βγάλε κανείς δε σου το απαγορεύει. Το να βγάζεις στο τζάμπα όμως, όχι. Όπως πληρώνουμε όλοι οσοι εμπορευόμαστε κάτι, έτσι θα πληρώνετε και εσείς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Τι να πληρωσω μπρε εγώ δηλωμενα στον ΕΟΤ τα εχω και πληρωνω. Και αλλα θελετε να πληρώσω γαμω το δημοσιο σας; Τελικά για τους δημοσιους υπαλληλους υπάρχουμε σε αυτη τη χώρα;
Ok αφου πληρώνεις δουλεψε τα.
Σε αυτή τη χώρα επιλέξαμε να κάνουμε επιχειρήσεις, θα πηγαίνουμε με βάση αυτά που λέει ο νόμος δυστυχώς η ευτυχώς.
Θες να μάθεις τι φόρο πληρώνει ένας μέτοχος Ανώνυμης απλά και μόνο για να μεταφέρει τα μερισματα του στο λογαριασμό του;
- Dwarven Blacksmith
Τις απόψεις του Άνταμ Σμιθ για τους ραντιέρηδες τις ξέρεις;Αλιόσα έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 12:43Χαχαχα καλος εισαι εσυ, τα airbnb σου φταινε που δεν γινονται παραγωγικές επενδύσεις και δεν υπάρχει σοβαρή παραγωγή στην Ελλάδα. Σαν να λέμε πως πριν τα airbnb η Ελλάδα ήταν οργασμός παραγωγής και ήρθε τo airbnb και σταμάτησαν ολα. Αυτο που συμβαινει ειναι πως οσοι δεν εχετε airbnb να τα κονομάτε βγάζετε κομπλεξ ή παιζει να ειστε και κανας ξενοδοχος της κακιάς ώρας.Awesomatic έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 12:11Τα ακίνητα, πέρα απο την πρώτη κατοικία, είναι παρασιτική δραστηριότητα που αφαιρεί χρήμα απο την παραγωγική οικονομία. Όπως δεν επιτρέπεται η τοκογλυφία και υπάρχουν αυστηροί κανόνες έτσι πρέπει να υπάρχουν και για τους ραντιέρηδες που ζουν παρασιτικά αφαιρώντας πόρους που θα κατευθύνονταν σε παραγωγικές επενδύσεις.Οι πολιτες δεν ειναι μαλάκες να επιβραβεύουν σοβιετίες που βάζουνε χέρι στην περιουσια του.Unique έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 06:19Και εκεί που το 70% των φορολουγμένων δηλώνει κάτω απο 10 χιλιάρικα το χρόνο, θα πιάσει το 95%
Νομίζετε οτι δουλέψαμε μια ζωή για να μοιραστούμε την περιουσία μας με τους χαραμοφάηδες ΔΥ. Βρε δε πάτε να κόψετε το λαιμό σας κοπρίτες. Τα @@ μου σε βίντεο 8Κ θα στείλω.

με τον τουριστοβοσκό που χρέωνε 250 ευρώ την ομπρέλα σε δημόσιο χώρο δεν είχατε οργιστεί έτσι.ίσως επειδή είχατε κολλήσει να αποδείξετε ότι το νερό έφτανε κάτω από τα ρουθούνια του σερβιτόρου,ποιος ξέρει
Απο τότε που ξεκίνησε αυτος ο καρκινος του ρμπινμπι, δε βρίσκει ο κόσμος μικρά σπίτια στο κέντρο της αθήνας. Ξεσπιτώθηκαν άνθρωποι. Δεν ειναι τόσο απλό.
και οι οικονομολογάρες που ανεβάζουν συνεχώς την ζήτηση και συγχρόνως την φορολογία είναι η θεραπεία.είναι κι αυτό μια άποψη
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μην τους τις πεις γιατί θα πάθουν εγκεφαλικό.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 12:56Τις απόψεις του Άνταμ Σμιθ για τους ραντιέρηδες τις ξέρεις;Αλιόσα έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 12:43Χαχαχα καλος εισαι εσυ, τα airbnb σου φταινε που δεν γινονται παραγωγικές επενδύσεις και δεν υπάρχει σοβαρή παραγωγή στην Ελλάδα. Σαν να λέμε πως πριν τα airbnb η Ελλάδα ήταν οργασμός παραγωγής και ήρθε τo airbnb και σταμάτησαν ολα. Αυτο που συμβαινει ειναι πως οσοι δεν εχετε airbnb να τα κονομάτε βγάζετε κομπλεξ ή παιζει να ειστε και κανας ξενοδοχος της κακιάς ώρας.Awesomatic έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 12:11Τα ακίνητα, πέρα απο την πρώτη κατοικία, είναι παρασιτική δραστηριότητα που αφαιρεί χρήμα απο την παραγωγική οικονομία. Όπως δεν επιτρέπεται η τοκογλυφία και υπάρχουν αυστηροί κανόνες έτσι πρέπει να υπάρχουν και για τους ραντιέρηδες που ζουν παρασιτικά αφαιρώντας πόρους που θα κατευθύνονταν σε παραγωγικές επενδύσεις.Οι πολιτες δεν ειναι μαλάκες να επιβραβεύουν σοβιετίες που βάζουνε χέρι στην περιουσια του.Unique έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 06:19Και εκεί που το 70% των φορολουγμένων δηλώνει κάτω απο 10 χιλιάρικα το χρόνο, θα πιάσει το 95%
Νομίζετε οτι δουλέψαμε μια ζωή για να μοιραστούμε την περιουσία μας με τους χαραμοφάηδες ΔΥ. Βρε δε πάτε να κόψετε το λαιμό σας κοπρίτες. Τα @@ μου σε βίντεο 8Κ θα στείλω.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
η στέγαση είναι τεχνητή ανάγκη που δημιούργησαν οι ραντιέρηδες στους ξέγνοιαστους τύπους που ζούσαν στα λιβάδια για να τους τα πάρουν.άνταμ σμιθ σπίκινγκ
- Dwarven Blacksmith
ε πες τι προτείνεις να σου πω πόσα μπορούν να πραγμαστοποιηθούν και πόσα να πάνε στραβά
- Dwarven Blacksmith
Άμα ξέρεις να μου πεις πόσα μπορούν να πραγμαστοποιηθούν και πόσα να πάνε στραβά δεν σου κρύβω ότι είσαι πιο μπροστά από μένα οπότε καλύτερα να προτείνεις εσύ απευθείας.
Εγώ για την ώρα να πήξει κανας ραντιέρης μου φτάνει.

Tί έγινε παιδιά? Νεοδημοκράτης ντουφεκάει νεοδημοκράτη? Αχ, Νεαδημοκρατία μου.

Αλιόσα, αγόρι μου, από κάπου πρέπει να βγούν οι λίστεσπέτσα και τα έξοδα των μετακλητώνε. Οπότε ξηλώσου. Έλα, μη τα κρατάς.

δεν έχεις να προτείνεις κάτι δλδ.το δέχομαιDwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 20:03Άμα ξέρεις να μου πεις πόσα μπορούν να πραγμαστοποιηθούν και πόσα να πάνε στραβά δεν σου κρύβω ότι είσαι πιο μπροστά από μένα οπότε καλύτερα να προτείνεις εσύ απευθείας.
Εγώ για την ώρα να πήξει κανας ραντιέρης μου φτάνει.
όλα συγκλίνουν πως θέλουν να βάλουν φρένο με πολιτικά μέτρα σε μικρούς και μεσαίους που μπαίνουν στον τουρισμό, εξαντλούν υποδομές και ηδη αρχίζουν οι ρωγμές με την υπερπροσφορά. ηδη εχουμε την πρωτοφανή πρπαγάνδα των ΜΜΕ φέτος για υπερτουρισμό... θα έχουν καλύψει και το αφήγημα για τους αριστερούς αναρχικους tourists go home refugees welcome και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.Αρχέλαος έγραψε: ↑20 Ιούλ 2023, 23:17https://instanews.gr/95738/oikonomia/ay ... llada.html
Δεν έχω συμφέρον ούτε από πλευράς ξενοδόχων ούτε από την μεριά κατόχου ακινήτου στην πλατφόρμα airbnb.
Εντούτοις, τα παραπάνω προτεινόμενα μέτρα εκτιμώ ότι είναι υπερβολικά.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-