Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
-
Dwarven Blacksmith
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιούλ 2023, 11:50
Ερμής έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 11:44
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 11:42
Ερμής έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 11:39
η Αγορά είναι η λαχαναγορά. Λες όλη αυτή η έκταση να πουλάει μόνο λάχανα;
Ναι ρε το πρώτο σκέλος το κατάλαβα. Αλλά την έκταση δεν την γνωρίζω, δεν είναι κοντά μου οπότε δεν θα ήταν χρήσιμο.
Μελέτησε και μορφωσου
https://www.okaa.gr/
Α, αυτοί είναι πολύ οργανωμένοι. Πολλοί έχουν και ονόματα, και φαίνονται στο google maps. Αυτό είναι τέλειο.
Καμία σχέση με την ανοργανωσιά στις λαϊκές, σόρρυ που σε ανακάτεψα με τα πίτουρα.

Vladimir, STOP!

-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιούλ 2023, 12:03
Νon4me έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:00
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 11:57
Νon4me έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 11:53
στις λυσαμε τις αποριες σου η εχεις κ αλλες ?
1η απορία - επιλύθηκε
2η απορία - ανοιχτή
Αυτη που επιλυθηκε ηταν για το
βαποριζατερ ? δωσε ευσημα τοτενες ρε .
Μοίρασα πολλά ευχαριστώ αλλά βραχυπρόθεσμα θα πάρω αυτό από το ΑΒ, ενώ μακροπρόθεσμα θα παραγγείλω αυτό που λίνκαρε ο psi.
Αυτό που λες είμαι λίγο δύσπιστος ότι κάνει για όλα τα υγρά, θέλω κάτι που να κάνει σίγουρα για το λάδι.

Vladimir, STOP!

-
Νon4me
- Phorum.gr user: Νon4me
από Νon4me » 22 Ιούλ 2023, 12:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:03
Μοίρασα πολλά ευχαριστώ αλλά βραχυπρόθεσμα θα πάρω αυτό από το ΑΒ, ενώ μακροπρόθεσμα θα παραγγείλω αυτό που λίνκαρε ο psi.
Αυτό που λες είμαι λίγο δύσπιστος ότι κάνει για όλα τα υγρά, θέλω κάτι που να κάνει σίγουρα για το λάδι.
Παμε παλι απ την αρχη ? λολα να ενα μηλο ?
Εγω καποτε λογω δουλειας οταν χρειαστηκα ενα για νερο βρηκα ενα βαποριζατερ - ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ - ( σιδερωματος ) πολυ καλο σε κατασκευη - ποιοτικη σκανδαλη που δεν εσπαγε μετα απο λιγο οπως αυτα απ τα jumbo κλπ κλπ .
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να σου εγγυηθει πως θα κανουν 100% για λαδι αυτο που αναφερα εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες λογω ρυθμιζομενου στομιου .
γκε γκε ?
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιούλ 2023, 12:12
Νon4me έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:08
Εγω καποτε λογω δουλειας οταν χρειαστηκα ενα για νερο βρηκα ενα βαποριζατερ ( σιδερωματος ) πολυ καλο σε κατασκευη - ποιοτικη σκανδαλη που δεν εσπαγε μετα απο λιγο οπως αυτα απ τα jumbo κλπ κλπ .
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να σου εγγυηθει πως θα κανουν 100% για λαδι αυτο που αναφερα εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες λογω ρυθμιζομενου στομιου .
γκε γκε ?
Αγενή σε βρίσκω, δεν χρειάζεται να συμμετέχεις άλλο αφού δυσαρεστεισαι όταν δεν προτιμάται η σύσταση σου.

Vladimir, STOP!

-
Νon4me
από Νon4me » 22 Ιούλ 2023, 12:17
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:12
Εγω καποτε λογω δουλειας οταν χρειαστηκα ενα για νερο βρηκα ενα βαποριζατερ ( σιδερωματος ) πολυ καλο σε κατασκευη - ποιοτικη σκανδαλη που δεν εσπαγε μετα απο λιγο οπως αυτα απ τα jumbo κλπ κλπ .
γκε γκε ?
Αγενή σε βρίσκω, δεν χρειάζεται να συμμετέχεις άλλο αφού δυσαρεστεισαι όταν δεν προτιμάται η σύσταση σου.
Ποσως θα με αφορουσε ακομη και αν προτιμουσες να παρεις ενα μπουκαλι κοκα κολας να κανεις τρυπες στο καπακι και να ψεκαζεις με δαυτο . ηρθα με καλη προθεση σου ειπα τι και πως , δεν απαντησες ΚΑΝ .
Γιατι ? γιατι υποστηριξα την τζερ στο νημα που κλαπσουριζες τοτενες ,,, τα σαπια αλλου .
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιούλ 2023, 12:26
Νon4me έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:17
γκε γκε ?
Ποσως θα με αφορουσε ακομη και αν προτιμουσες να παρεις ενα μπουκαλι κοκα κολας να κανεις τρυπες στο καπακι και να ψεκαζεις με δαυτο . ηρθα με καλη προθεση σου ειπα τι και πως , δεν απαντησες ΚΑΝ .
Γιατι ? γιατι υποστηριξα την τζερ στο νημα που κλαπσουριζες τοτενες ,,, τα σαπια αλλου .
Μπορείς να πας στη σελίδα 3 όπου αφού έχω ευχαριστήσει όσους μου έδωσαν τις λύσεις λέω "ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό νήμα", σηματοδοτώντας ουσιαστικά τη λήξη.
Ή και όχι, μπορείς να συνεχίσεις να νομίζεις ότι ειχες χαμηλό σοσιαλ κρεντιτ, δεν με απασχολεί. Πλέον έχεις έτσι κι αλλιώς λόγω αγένειας.

Vladimir, STOP!

-
Νon4me
από Νon4me » 22 Ιούλ 2023, 12:28
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:26
Νon4me έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:17
Μπορείς να πας στη σελίδα 3 όπου αφού έχω ευχαριστήσει όσους μου έδωσαν τις λύσεις λέω "ήταν ένα πολύ εποικοδομητικό νήμα", σηματοδοτώντας ουσιαστικά τη λήξη.
Ή και όχι, μπορείς να συνεχίσεις να νομίζεις ότι ειχες χαμηλό σοσιαλ κρεντιτ, δεν με απασχολεί. Πλέον έχεις έτσι κι αλλιώς λόγω αγένειας.
δεν εχω να συμπληρωσω κατι . ελλ εγραψα ο νοων νοειτω
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 22 Ιούλ 2023, 12:29
Ελπίζω να πρόσεξες ότι πρόκειται για προϊόντα κομμωτηρίου, έτσι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
user0972003
από user0972003 » 22 Ιούλ 2023, 12:30
Bazoomba έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 20:39
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 20:30
Λοιπόν θα συνεχίσω τις απορίες μου για τη ζωή σ' αυτό το νήμα.
Οι πάγκοι της λαϊκής δεν θα έπρεπε να έχουν μια αρίθμηση; Να μπορείς να πεις πάρε πεπόνια από τον 190, γαμάει, έπαιρνα από τον 121 αλλά έχει πέσει τελευταία.
Ερμής. Πως "χτίζουν όνομα" χωρίς να έχουν όνομα; Μόνο με τις φάτσες τους;
Τους μαθαινεις με το μικρο τους αγοραρε. Εγω επαιρνα απο τον Μανωλη λαχανικα πριν μαθω να ξεχωριζω τις ντοματες απο τις φραουλες. Το ρουλ οφ θαμπ ειναι οτι καλα πραματα πουλαει αυτος που μαζευει τις γριες το πρωι. Επισης
θετικο χαρακτηριστικο ειναι να ειναι μπιχλας απλυτος με καθαριο βλεμμα και ρυτιδες. Αν δεν ξερει να σου γυρισει ρεστα τον εδεσες τον γαιδαρο.

-
user0972003
από user0972003 » 22 Ιούλ 2023, 12:31
Ερμής έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 10:46
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 20:30
Λοιπόν θα συνεχίσω τις απορίες μου για τη ζωή σ' αυτό το νήμα.
Οι πάγκοι της λαϊκής δεν θα έπρεπε να έχουν μια αρίθμηση; Να μπορείς να πεις πάρε πεπόνια από τον 190, γαμάει, έπαιρνα από τον 121 αλλά έχει πέσει τελευταία.
Ερμής. Πως "χτίζουν όνομα" χωρίς να έχουν όνομα; Μόνο με τις φάτσες τους;
Ναι. Σε κάθε λαϊκή πάνε οι ίδιοι κάθε βδομάδα οπότε λίγο πολύ ο κόσμο; μαθαίνει ποιος είναι ο καλός, ποιος είναι ο σκιντζης και πάει λέγοντας. Οχι μωρέ τι αρίθμηση, δε χρειάζεται. Αρίθμηση έχει η Αγορά αλλά και πάλι κάνεις δε λέει, πήγαινε στην Μ22, όλοι λένε πήγαινε στον τάδε.
Στη Θεσσαλονίκη είσαι???
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 22 Ιούλ 2023, 12:34
Isildur έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:29
Ελπίζω να πρόσεξες ότι πρόκειται για προϊόντα κομμωτηρίου, έτσι;
Αν τα δοκιμάσει ΓΙΑ ΛΑΔΙ τότε δέχομαι την εμπειρία του. Αν και αισθητικά είναι πιο ωραία τα μικρά και διάφανη.

Vladimir, STOP!

-
-
- 442 Απαντήσεις
- 10811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
23 Ιαν 2024, 00:08
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 11:37
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.