Έτσι μου φαίνεται.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:09Δε νομίζω ότι είχε σκοπό, μάλλον βιάστηκε. Κακώς βέβαια αλλά δεν φαίνεται δόλος, σιγά μην τον ένοιαζε να καλύψει τον άγνωστο ταβερνιάρη.
Ο αλήτης Μπουμπούκος έλεγε οτι ο διανομέας που πέθανε δεν ήταν διανομέας
Re: Ο αλήτης Μπουμπούκος έλεγε οτι ο διανομέας που πέθανε δεν ήταν διανομέας
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Καλά το λες, εδώ με την αδιαφορία του σκατολαου πέρασε η δολοφονία των Τεμπών, αυτό θα τους πείραζε τώρα;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 13:22Μα αυτό είπανε, και το υπέγραψε ουσιαστικά φαρδιά πλατιά αυτή η διάνοια που έβαλαν διοικητή στο νοσοκομείο. Αλλά "θα περάσει κι αυτό" είναι η πρακτική της κυβέρνησης, αφού δεν κινδυνεύουν οι καρέκλες, όλα ξεχνιούνται από τις νέες ειδήσεις, κι εμείς τα κάνουμε όσο μπουρδελο θέλουμε.Citroenakias έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 13:15Στο τέλος θα μας πουν ότι μόνος του έκανε βόλτες μεσημεριατικα με το ποδήλατο
Εγώ σε όποιον πολιτικό έκανε τέτοια γενναία κίνηση, θα το πίστωνα πάντως.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:10Το σημαντικό ερώτημα είναι: αν παραιτηθεί και γίνουν εκλογές αύριο θα τον βγάλει πάλει ο κόσμος στην πρώτη πεντάδα σε σταυρούς; Και δυστυχώς η απάντηση είναι "ναι". Οπότε γιατί να παραιτηθεί;
-
Καλά, αν μείνω άνεργος θα σε προτιμήσω. Εγώ δουλεύω με τον καύσωνα, γιατί βοηθά να πέφτει η υψηλή πίεση. Κάνει καλό στην υγεία μου.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:03Τι λες ρε σίχαμα που δεν φταίει ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς , εμετέ με πόδια και κεφάλι!dtri2020 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:42Που είναι το κράτος να προστατέψει τον κάθε 46χρονο ημιπιτσιρικά;
Πέρα από το γεγονός του θανάτου του άτυχου ανθρώπου το κράτος δεν μπορεί να είναι παντού. Ο άνθρωπος αυτός έχασε την ζωή του γιατί πρώτα από όλα ο ίδιος υπερκτίμησε τις δυνατότητες του.
Δεν φταίει ούτε ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς, ούτε ο Άδωνις.
Μεγαλώστε επιτέλους.
Την ευθύνη των εργαζομένων την έχει το αφεντικό ρε νούμερο, εγώ έχω χάσει το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου από τις διανομές φυλλαδίων που κάνει η εταιρεία μου λόγω του καιρού - δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω ανθρώπους να περπατάνε 15 χιλιόμετρα όταν η θερμοκρασία ξεκινά στις 6 το πρωί από 30-31.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 22 Ιούλ 2023, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Δεν τον νοιάζει να καλύψει έναν ράντομ ταβερνιάρη, αλλά τον νοιάζει να παρουσιάζει η χώρα πιο ρόδινη εικόνα στον τομέα που εκτίει το υπουργιλίκι του.ST48410 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:13Έτσι μου φαίνεται.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:09Δε νομίζω ότι είχε σκοπό, μάλλον βιάστηκε. Κακώς βέβαια αλλά δεν φαίνεται δόλος, σιγά μην τον ένοιαζε να καλύψει τον άγνωστο ταβερνιάρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άρα δεν έχει ευθύνη ο ταβερνιάρης;πατησιωτης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:08Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:03Την ευθύνη των εργαζομένων την έχει το αφεντικό ρε νούμερο, εγώ έχω χάσει το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου από τις διανομές φυλλαδίων που κάνει η εταιρεία μου λόγω του καιρού - δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω ανθρώπους να περπατάνε 15 χιλιόμετρα όταν η θερμοκρασία ξεκινά στις 6 το πρωί από 30-31.
Είναι δηλωμένοι εργαζόμενοι όμως,έτσι;αυτός ήταν αδήλωτος και ανασφάλιστος και απ ότι λέγεται έκανε δουλειές για διάφορα μαγαζιά.
Όταν υπάρχουν απαγορευτικές ώρες για τους δηλωμένους υπαλλήλους, γιατι δεν ισχύουν για τον αδήλωτο; Επειδή είναι ο superman;
Ναι. Και γενικά έχει συνηθίσει να το παίζει κυματοθραύστης για οτιδήποτε μπορεί δυνητικά να αμαυρώσει την εικόνα της παράταξής του. Εδώ έπαιξε και έχασε.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:15Δεν τον νοιάζει να καλύψει έναν ράντομ ταβερνιάρη, αλλά τον νοιάζει να παρουσιάζει η χώρα πιο ρόδινη εικόνα στον τομέα που εκτίει το υπουργιλίκι του.ST48410 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:13Έτσι μου φαίνεται.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:09Δε νομίζω ότι είχε σκοπό, μάλλον βιάστηκε. Κακώς βέβαια αλλά δεν φαίνεται δόλος, σιγά μην τον ένοιαζε να καλύψει τον άγνωστο ταβερνιάρη.
Από πράγματα που έχει γράψει στο παρελθόν ο Green Dragon, φαίνεται πως δεν είναι ο τυπικός εργοδότης. Και μπράβο του. Πάντως η πλειοψηφία δεν λειτουργεί όπως αυτός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:15Καλά, αν μείνω άνεργος θα σε προτιμήσω. Εγώ δουλεύω με τον καύσωνα, γιατί βοηθά να πέφτει η υψηλή πίεση. Κάνει καλό στην υγεία μου.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:03Τι λες ρε σίχαμα που δεν φταίει ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς , εμετέ με πόδια και κεφάλι!dtri2020 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 12:42Που είναι το κράτος να προστατέψει τον κάθε 46χρονο ημιπιτσιρικά;
Πέρα από το γεγονός του θανάτου του άτυχου ανθρώπου το κράτος δεν μπορεί να είναι παντού. Ο άνθρωπος αυτός έχασε την ζωή του γιατί πρώτα από όλα ο ίδιος υπερκτίμησε τις δυνατότητες του.
Δεν φταίει ούτε ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς, ούτε ο Άδωνις.
Μεγαλώστε επιτέλους.
Την ευθύνη των εργαζομένων την έχει το αφεντικό ρε νούμερο, εγώ έχω χάσει το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου από τις διανομές φυλλαδίων που κάνει η εταιρεία μου λόγω του καιρού - δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω ανθρώπους να περπατάνε 15 χιλιόμετρα όταν η θερμοκρασία ξεκινά στις 6 το πρωί από 30-31.15 χιλιόμετρα ειναι πολλά πάντως. Μέχρι 9.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν όμως δούλευε για διάφορους μπερδεύει το πράγμα, αυτό μάλλον λέει ο πατησιώτης.Juno έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:15Άρα δεν έχει ευθύνη ο ταβερνιάρης;πατησιωτης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:08Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:03Την ευθύνη των εργαζομένων την έχει το αφεντικό ρε νούμερο, εγώ έχω χάσει το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου από τις διανομές φυλλαδίων που κάνει η εταιρεία μου λόγω του καιρού - δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω ανθρώπους να περπατάνε 15 χιλιόμετρα όταν η θερμοκρασία ξεκινά στις 6 το πρωί από 30-31.
Είναι δηλωμένοι εργαζόμενοι όμως,έτσι;αυτός ήταν αδήλωτος και ανασφάλιστος και απ ότι λέγεται έκανε δουλειές για διάφορα μαγαζιά.
Όταν υπάρχουν απαγορευτικές ώρες για τους δηλωμένους υπαλλήλους, γιατι δεν ισχύουν για τον αδήλωτο; Επειδή είναι ο superman;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ακριβώς αυτό. ακριβώς όμωςhellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:15Δεν τον νοιάζει να καλύψει έναν ράντομ ταβερνιάρη, αλλά τον νοιάζει να παρουσιάζει η χώρα πιο ρόδινη εικόνα στον τομέα που εκτίει το υπουργιλίκι του.ST48410 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:13Έτσι μου φαίνεται.Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:09Δε νομίζω ότι είχε σκοπό, μάλλον βιάστηκε. Κακώς βέβαια αλλά δεν φαίνεται δόλος, σιγά μην τον ένοιαζε να καλύψει τον άγνωστο ταβερνιάρη.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Green Dragon
Τώρα θα με κάνεις να ζητήσω συγγνώμη από τον κομματόσκυλο, βλέπεις τι κάνεις;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:15Καλά, αν μείνω άνεργος θα σε προτιμήσω. Εγώ δουλεύω με τον καύσωνα, γιατί βοηθά να πέφτει η υψηλή πίεση. Κάνει καλό στην υγεία μου.15 χιλιόμετρα ειναι πολλά πάντως. Μέχρι 9.
Είσαι τρελός; Δεν βλέπεις τι έπαθε ο άλλος;;;
Και 9 χιλιόμετρα είναι λίγο, μήπως χτυπάς κουδούνια; Αυτό το είδος διανομής δεν το δουλεύει σχεδόν κανένας πια. Μετρημένα με πρόγραμμα κινητού όλα αυτά οπότε η αξιοπιστία συζητήσιμη.
Και την πλήρωσε ο τελευταίος;Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:20Αν όμως δούλευε για διάφορους μπερδεύει το πράγμα, αυτό μάλλον λέει ο πατησιώτης.Juno έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:15Άρα δεν έχει ευθύνη ο ταβερνιάρης;πατησιωτης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:08
Ας κάνει το κράτος, έρευνα για να βρεθεί όποιος τον απασχόλησε σε εξωτερικό χώρο τις απαγορευμένες ώρες και όποιον πιάσουν, ας τον περιποιηθούν.
- Green Dragon
Συμφωνώ.Juno έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:23Και την πλήρωσε ο τελευταίος;Green Dragon έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:20Αν όμως δούλευε για διάφορους μπερδεύει το πράγμα, αυτό μάλλον λέει ο πατησιώτης.
Ας κάνει το κράτος, έρευνα για να βρεθεί όποιος τον απασχόλησε σε εξωτερικό χώρο τις απαγορευμένες ώρες και όποιον πιάσουν, ας τον περιποιηθούν.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Όσο για τον Μπουμπουκο, αλήτες είναι το 40 τακατο που τον ψηφίζουν, τέρμα πια οι δικαιολογίες για τους Ελληνιουλους, αξίζουν την καταστροφή και θα την έχουν
- Green Dragon
Citroenakias έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:24Όσο για τον Μπουμπουκο, αλήτες είναι το 40 τακατο που τον ψηφίζουν, τέρμα πια οι δικαιολογίες για τους Ελληνιουλους, αξίζουν την καταστροφή και θα την έχουν

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πακιστανός διανομέας μαζί με 2 ντόπιους έσωσαν γυναίκα από φωτιά στη Σύρο
από Frappezitis » 07 Ιαν 2025, 13:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
07 Ιαν 2025, 13:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σοκαριστική καταγγελία: Διανομέας παρέδωσε πίτσες και έπειτα αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ
από Scouser » 16 Ιαν 2024, 15:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 62 Απαντήσεις
- 2170 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Ιαν 2024, 20:20
-
-
- 77 Απαντήσεις
- 2389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
17 Απρ 2024, 09:27