Οπτική ίνα ή κατοστάρα σύνδεση;
Οπτική ίνα ή κατοστάρα σύνδεση;
Μου προσφέρει ο πάροχος οπτική ίνα. Παρακαλώ επιλέξτε ανάμεσα στα δύο, ώστε να αποκτήσω μια εικόνα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Οπτική ίνα ή κατοστάρα σύνδεση;
Αν βάλεις οπτική τι ταχύτητες θα έχεις; Δεν θα έχεις κατοστάρα;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ΝαιΠτολεμαίος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 10:43Αν βάλεις οπτική τι ταχύτητες θα έχεις; Δεν θα έχεις κατοστάρα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δίνουν και σε vdsl
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω την Βονταφον και άλλαξα πρόσφατα σε 100άρα (από 24άρα).
Οι ταχύτητες κυμαίνονται μεταξύ 85-97 με νούμερα συνήθως πάνω από 90.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Που σιγα μη πιανει/πλησιάζει 100 mbps ουτε με σφαιρες, ουτε καν.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Μην το σκέφτεσαι, οπτική ίνα δαγκωτή.
Αν μιλάμε για ταχύτητες, προφανώς θα πας σε ίνα, άλλωστε θα έχεις υποδομή για να φτάσεις μέχρι και 1Gbps αν το θελήσεις. Τέτοιες ταχύτητες με χαλκό δεν παίζουν.
Για μένα το μόνο μειονέκτημα της ίνας είναι ότι απαιτείται μία πρόσθετη καλωδίωση που δημιουργεί ορισμένα ζητήματα αισθητικής (κανάλια, κουτιά κλπ).
Για μένα το μόνο μειονέκτημα της ίνας είναι ότι απαιτείται μία πρόσθετη καλωδίωση που δημιουργεί ορισμένα ζητήματα αισθητικής (κανάλια, κουτιά κλπ).
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τα 11MB/s που κατεβάζω με την 100αρα μου κλειδωμένη στα 110 beg to differ.
Αλλά κι εγώ θα σου έλεγα ίνα. Κράτησα τη vdsl μόνο για να μην μπλέκω με σκάψιμο και γιατί έχω καλή τιμή.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ακριβώς, είχαν έρθει να την περάσουν μέσα στο καταμεσήμερο και θέλανε ελεύθερη μπρίζα (που δεν τη διέθετα) ή αλλιώς θα τρυπούσαν να βάλουν την καλωδίωση.vatraxos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 22:12Αν μιλάμε για ταχύτητες, προφανώς θα πας σε ίνα, άλλωστε θα έχεις υποδομή για να φτάσεις μέχρι και 1Gbps αν το θελήσεις. Τέτοιες ταχύτητες με χαλκό δεν παίζουν.
Τους είπα "δεν γίνεται, ειναι ώρα κοινής ησυχίας" και πλέον θα κανονίσουμε επανεπίσκεψη.
Αλλά αργότερα, ένας φίλος μου είπε ότι κάποια άτομα που βάλανε ίνα, είχαν βιώσει "απώλεια ίντερνετ", όπως όταν χάνεται προσωρινά το σήμα στα κινητά.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για ράδιο-αρβύλα. Πάντως την ίνα θα τη βάλω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και με τις δύο θα έχεις πολύ καλή εικόνα, άνετα 4Κ στο Νέτφλι. Άνετα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σιγά βρε, μια μικρούλα τρύπα στο τοίχο κάνουν.vatraxos έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 22:12Αν μιλάμε για ταχύτητες, προφανώς θα πας σε ίνα, άλλωστε θα έχεις υποδομή για να φτάσεις μέχρι και 1Gbps αν το θελήσεις. Τέτοιες ταχύτητες με χαλκό δεν παίζουν.
Εγώ απορώ πως υπάρχει κόσμος, τουλάχιστον εδώ πάνω, που χρησιμοποιεί οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (από αυτήν που χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια), πραγματικά απορώ, οκ ίσως κάποιους να μην τους ενδιαφέρει η ταχύτητα - απόκριση και το upload αλλά και πάλι φτηνά είναι σχετικά και χωρίς συμβόλαιο κιόλας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τυχαία κόπηκε η οπτική ίνα από λάιβ εκπομπή που στηλιτεύει τη Κυβέρνηση
από Kauldron » 11 Ιουν 2024, 14:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
13 Απρ 2025, 12:48
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 693 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Awesomatic
03 Δεκ 2023, 12:58
-
-
Νέα δημοσίευση Η «υπόγεια σύνδεση» Μητσοτάκη – Κασιδιάρη!
από Frappezitis » 05 Οκτ 2023, 19:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Νοέμ 2023, 15:45
-