Μπορώ εάν θέλεις να σε απαντήσω σοβαρά.
Θέλεις;
Μπορώ εάν θέλεις να σε απαντήσω σοβαρά.
Α, πριν έκανες πλάκα δηλαδή;
Τα δρομολόγια των αεροπλάνων σήμερα εκτελούνται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Ακυρώσεις η καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν, όταν ο καιρός είναι εξαιρετικά ανώμαλος, αλλά οι πτήσεις εκτελούνται έστω και με καθυστερήσεις.Λοξίας έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 19:47Σωστά...όπωςdtri2020 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 18:54Θέλω να πω πως είτε μιλάμε για τα αεροδρόμια, είτε για κάτι άλλο, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα δουλεύουν και σε συνθήκες καύσωνα. Τα δρομολόγια των αεροπλάνων θα πραγματοποιούνται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, και αυτό συμβαίνει και σε άλλους τομείς. Π.χ. δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να σβήνουμε τις φωτιές για να μην καταπονηθούν αυτοί που εμπλέκονται.
Αλλά, το γεγονός πως δεν μεγαλώσατε ποτέ και μείνατε σε μία κατάσταση παρατεταμένης εφηβείας σας δυσκολεύει να αντιληφθείτε τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα. Και αδυνατείτε να καταλάβετε την έννοια της ατομικής ευθύνης που ανήκει στην σφαίρα της ωριμότητας.
Αλλά, είτε με το καλό είτε με άλλο τρόπο κάποια στιγμή θα ωριμάσετε. Είναι αναπόφευκτο!
ΕΔΩ...
ή ΕΔΩ (ίδια αιτία ένα χρόνο μετά)...
ή ΕΔΩ...
ή ΕΔΩ...
ή όπως σε άλλες εκατοντάδες περιπτώσεις με κάκιστες καιρικές συνθήκες.
Αν και απαντάς με ερώτηση, ναι, χιούμορ.
Στην προκειμένη περίπτωση στηρίζω ΠΟΛΥ κριτικά. Ξέρεις γιατί; Γιατί κάποιος που "κάνει θελήματα" σε επιχειρήσεις, κανονικά δεν πρέπει να πληρώνεται.
Όταν λέει δουλειά το σόι σου, εννοεί τουίτς; Γιατί δεν ξέρω να έχει κάνει ποτέ καμμιά δουλειά σε κανένα υπουργείο.masterridley έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 16:39Αυτό x1000. Στο σόι μου ψηφίζουν Άδωνη, γιατί λένε κάνει δουλειά σε όποιο υπουργείο πάει, οπότε παραβλέπουν τα υπόλοιπα.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:10Το σημαντικό ερώτημα είναι: αν παραιτηθεί και γίνουν εκλογές αύριο θα τον βγάλει πάλει ο κόσμος στην πρώτη πεντάδα σε σταυρούς; Και δυστυχώς η απάντηση είναι "ναι". Οπότε γιατί να παραιτηθεί;
Και γω αναρωτιέμαι, καλά δεν μπορούν να βάλουν έναν που να είναι εξίσου εργατικός (ΑΝ ισχύουν αυτά που λένε), αλλά να μην είναι τελείως ξεφτιλισμένος;;
Γενικώς ώρες ώρες νιώθω ότι ζω σε clown world.
Είναι νυχθημερόν στα κανάλια, από πρωινάδικα μέχρι ειδήσεις στις 9 το βράδυ, κατά τα άλλα κάνει δουλειά.hellegennes έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 00:20Όταν λέει δουλειά το σόι σου, εννοεί τουίτς; Γιατί δεν ξέρω να έχει κάνει ποτέ καμμιά δουλειά σε κανένα υπουργείο.masterridley έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 16:39Αυτό x1000. Στο σόι μου ψηφίζουν Άδωνη, γιατί λένε κάνει δουλειά σε όποιο υπουργείο πάει, οπότε παραβλέπουν τα υπόλοιπα.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 14:10
Το σημαντικό ερώτημα είναι: αν παραιτηθεί και γίνουν εκλογές αύριο θα τον βγάλει πάλει ο κόσμος στην πρώτη πεντάδα σε σταυρούς; Και δυστυχώς η απάντηση είναι "ναι". Οπότε γιατί να παραιτηθεί;
Και γω αναρωτιέμαι, καλά δεν μπορούν να βάλουν έναν που να είναι εξίσου εργατικός (ΑΝ ισχύουν αυτά που λένε), αλλά να μην είναι τελείως ξεφτιλισμένος;;
Χωρίς ΚΑΝ να σου έχω απευθύνει τον λόγο άλλη φορά, επειδή έκανα μία τεκμηριωμένη παρατήρηση στην παπαριά που εκτόξευσες, αμέσως έβγαλες το συμπέρασμα που ανήκω και ποιες είναι οι γνώσεις μου...dtri2020 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 23:03Τα δρομολόγια των αεροπλάνων σήμερα εκτελούνται ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.SpoilerShowΑκυρώσεις η καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν, όταν ο καιρός είναι εξαιρετικά ανώμαλος, αλλά οι πτήσεις εκτελούνται έστω και με καθυστερήσεις.
Οι εκρήξεις των ηφαιστείων που έβαλες δεν είναι καιρικό φαινόμενο.
Γενικά πάντως έχετε την εντύπωση πως είστε παντογνώστες.
- Όταν κάνει σεισμό, είστε σεισμολόγοι.
- Όταν έχει κακοκαιρία γίνεστε μετεωρολόγοι.
- Όταν υπάρχει πανδημία γίνεστε λοιμωξιολόγοι.
Στην πραγματικότητα βέβαια είστε εμφανώς άσχετοι που δεν ξέρετε ούτε τα κορδόνια σας να δέσετε.
- κ.τ.λ.
Θα σε γελάσω, πιστεύω είναι ένα meme που κυκλοφορεί ανάμεσα σ'αυτούς που ψηφίζουν νδ.hellegennes έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 00:20Όταν λέει δουλειά το σόι σου, εννοεί τουίτς; Γιατί δεν ξέρω να έχει κάνει ποτέ καμμιά δουλειά σε κανένα υπουργείο.masterridley έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 16:39Αυτό x1000. Στο σόι μου ψηφίζουν Άδωνη, γιατί λένε κάνει δουλειά σε όποιο υπουργείο πάει, οπότε παραβλέπουν τα υπόλοιπα.
Το λένε έξω γενικότερα και είναι τραγικό. Μια φορά προσπαθούσα να εξηγήσω στην θεία μου πώς είναι φύσει αδύνατον να κάνει οποιαδήποτε αληθινή δουλειά απλώς αθροίζοντας τον εβδομαδιαίο χρόνο εμφάνισης σε κανάλια, ραδιόφωνα και λοιπά μέσα, που ο ΙΔΙΟΣ ανέβαζε στα σόσιάλ του, γιατί είναι τρομερά νάρκισσος μεταξύ άλλων. Δεν ήθελε να το χωνέψει η θεία μου.masterridley έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 00:40Θα σε γελάσω, πιστεύω είναι ένα meme που κυκλοφορεί ανάμεσα σ'αυτούς που ψηφίζουν νδ.hellegennes έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 00:20Όταν λέει δουλειά το σόι σου, εννοεί τουίτς; Γιατί δεν ξέρω να έχει κάνει ποτέ καμμιά δουλειά σε κανένα υπουργείο.masterridley έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 16:39Αυτό x1000. Στο σόι μου ψηφίζουν Άδωνη, γιατί λένε κάνει δουλειά σε όποιο υπουργείο πάει, οπότε παραβλέπουν τα υπόλοιπα.
Έχω ακούσει ας πούμε "όσοι τον ξέρουν στο υπουργείο λένε ότι είναι πολύ εργατικός, κάνει έργο, τα προχωράει τα πράγματα!"
Δεν ξέρω από που ξεκίνησε αυτό και αν το λένε εκεί έξω γενικότερα.
ποια θεια τωρα, και ο στ το εχει πει, δεν υπάρχει καμία ελπίδα.
Είμαι από αυτούς που δεν τον θεωρούν τεμπέλη και νομίζω θα συμφωνούσες σε αυτό.