Να μισθώσει αμεσα η χωρα Beriev-200
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Να μισθώσει αμεσα η χωρα Beriev-200
Ρωσοπούτανα, ανεμογεννητριαδες, εμπρηστοπληκτοι, όλη η ανθυπομακα του ντουνιά σαν κοράκια μαζεμένη έτοιμη να σκυλευσει.
Στάνταρ θα έχουν ξενερώσει που δεν έχουμε και νεκρούς ακόμα.
Στάνταρ θα έχουν ξενερώσει που δεν έχουμε και νεκρούς ακόμα.
H Βαρυμπόμπη τι περιοχή ειναι; Γιατι εκει, επιχείρησε το Beriev. Και με βάση την προσφορα του, ο Δενδιας ειχε ζητήσει και δεύτερο.Unique έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:29Οργισμένος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:07Αχρηστο αναποτελεσματικο αργο και κοστοβορο. Μαγικες λυσεις προτεινονται μονο απο φασιστικα προερχομενες παραταξεις.
Γνωστά πράγματα εδώ και χρόνια. Ρωσοψεκασμένη αντιπολίτευση. Στην Ρωσία με τα πολυδιαφημισμένα Beriev, έγινε στάχτη η μισή Σιβηρία είχαν νεκρούς και εξαφανίστηκαν χωριά από τον χάρτη. Αφήστε λοιπόν, την ψεκασμένη σπέκουλα και σεβαστείτε τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες και οι άντρες της πυροσβεστικής, των σωμάτων ασφαλείας, της πολιτικής προστασίας, των εθελοντών και των πιλότων που παίζουν την ζωή τους κορώνα- γράμματα για να σώσουν ο,τι σώζεται.
Τώρα αν εσύ ή η κοινή μαλακία το θες για να επιχειρήσει στο πεδο του Άρεως ή στον βασιλικό κηπο, ναι εκει δεν θα επιχειρήσει.
- Λίνο Βεντούρα
πράγματι.
Καλό το Beriev αλλά όταν το 50% των πυροσβεστικων οχημάτων είναι ακινητοποιημενα λόγω βλάβης και πολλά θέλουν αντικατάσταση με νέα τότε δεν μας χρησιμεύει αρκετά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
ψωλ, βγες από τον λογαριασμό του Μάσπολι
- Bill Hicks
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:06βοηθάνε τα αδέρφια μας από την εε. μόνο οι πολώνοι έστειλαν ένα πυροσβεστικό, και άλλο ένα οι... Τούρκοι. με τέτοιους συμμάχους, ανάγκη δεν έχεις...

https://civilprotection.gov.gr/deltia-t ... -pyrkagies
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

Θέτω συγκεκριμένο ζήτημα. Άσε τις πονηριές.
Στη φωτιά της Βαρυμπομπης ειχε πετάξει το Beriev ενώ τα canadair για κρίσιμο χρονικό διάστημα δεν μπορουσαν να επιχειρήσουν;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Για τις στέπες ίσως. Ποιες χώρες τα έχουν πάρει;
Η Αλγερία και το Αζερμπαϊτζάν από ένα.
Τα κονομάει τρελά ο πούτιν!

Όχι καραπουτινάρα, δεν μασάμε το σανό που αναχαράζεις.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γνωστές παγκοσμίως οι στέπες της Βαρυμπόμπης
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όχι καραπουτινάρα, δεν μασάμε το σανό που αναχαράζεις.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Οργισμένος
Ποσο πολυ πονας πετυ πσεκουλινι?nyxtovios έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:26Ξέρεις και από αεροπλάνα ψεκασμένε;Οργισμένος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:07Αχρηστο αναποτελεσματικο αργο και κοστοβορο. Μαγικες λυσεις προτεινονται μονο απο φασιστικα προερχομενες παραταξεις.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Αυτοί που θέλουν κράξιμο είναι οι καρεκλοκενταυροι των Βρυξελλών.
Διαχειρίζονται άπειρα δις και δεν θεωρούν λογικό και πρέπον να δημιουργηθεί ένας στόλος 30-40 ξέρω γω πυροσβεστικών αεροσκαφών και άλλων τόσων πυροσβεστικών ελικοπτέρων,ώστε να συνδραμουν το καλοκαιρι στις προσπάθειες κατάσβεσης των εκάστοτε κρατικών πυροσβεστικών μέσων.
Θα ήταν τεράστια ανακούφιση για τον ευρωπαϊκό Νότο.
Διαχειρίζονται άπειρα δις και δεν θεωρούν λογικό και πρέπον να δημιουργηθεί ένας στόλος 30-40 ξέρω γω πυροσβεστικών αεροσκαφών και άλλων τόσων πυροσβεστικών ελικοπτέρων,ώστε να συνδραμουν το καλοκαιρι στις προσπάθειες κατάσβεσης των εκάστοτε κρατικών πυροσβεστικών μέσων.
Θα ήταν τεράστια ανακούφιση για τον ευρωπαϊκό Νότο.
Βαλτός του Παναή?Οργισμένος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:55Ποσο πολυ πονας πετυ πσεκουλινι?nyxtovios έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:26Ξέρεις και από αεροπλάνα ψεκασμένε;Οργισμένος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:07
Αχρηστο αναποτελεσματικο αργο και κοστοβορο. Μαγικες λυσεις προτεινονται μονο απο φασιστικα προερχομενες παραταξεις.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
H κοινή λογική μας λέει πως το μπεριέβ δεν πετάει πάνω από αστικές περιοχές. Γιατί άραγε;Unique έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:29Οργισμένος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 13:07Αχρηστο αναποτελεσματικο αργο και κοστοβορο. Μαγικες λυσεις προτεινονται μονο απο φασιστικα προερχομενες παραταξεις.
Γνωστά πράγματα εδώ και χρόνια. Ρωσοψεκασμένη αντιπολίτευση. Στην Ρωσία με τα πολυδιαφημισμένα Beriev, έγινε στάχτη η μισή Σιβηρία είχαν νεκρούς και εξαφανίστηκαν χωριά από τον χάρτη. Αφήστε λοιπόν, την ψεκασμένη σπέκουλα και σεβαστείτε τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες και οι άντρες της πυροσβεστικής, των σωμάτων ασφαλείας, της πολιτικής προστασίας, των εθελοντών και των πιλότων που παίζουν την ζωή τους κορώνα- γράμματα για να σώσουν ο,τι σώζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 23 Ιούλ 2023, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οσοι ανησυχεισατε μην τυχων παρουμε Μπεριεφ και πεσουμε σε Ρωσσικη επιρροη... τζαμπα χαλιεστε.
Δεν προκειται και να θελαμε.
Το βιντεο παραπανω με το πυροσβεστικο να ριχνει μεσα σε ααστικο χωρο με ξαφνιασε και μενα, καθως ειχα μαθει οτι δεν ριχνει ουτε σε αστικους χωρους, αλλα ουτε σε μικρες ταχυτητες χαμηλα υψη οπως το κανανταιρ, γιατι ειναι αεροστροβιλοκινητο.
Αλλα το βιντεο παραπανω με διεψευσε.
φαινεται να κανει και αυτα για τα οποια δεν ειχε προγραμματιστει. Δηλ μεγαλα πεδια φωτιων απο μετριο υψος, και καποια ταχυτητα.
Αυτο που δεν αρεσει σε πολλους πιλοτους της Πολιτικης Ασφαλειας μεταξυ των αοποιων και της Γαλλιας, ειναι οτι το Μπεριεφ φαινεται αρκετα "ρουστικ" για τα πληρωματα.
Οχι πολλες πολυτελειες και αναπαυστικοτητα για το πληρωμα οπως το Ντας8 για παραδειγμα το οποιο και αυτο εδειξε τα προβληματα του με το χρονο.
Τελικα τι κανανταιρ ειναι η ιδανικη μεση λυση, αλλα δυστυχως μας τελειωσε, συν τα ατυχηματα (βεβαια αεροπλανο για επικινδυνες αποστολες, οπως ειπα χαμηλο υψος εως και 30 μετρα- με κλυδωνησεις λογω θερμικης-ατμοσφαιρικης αλαγης με περιορισμενο στο εβγα οπτικο πεδιο και διαφορα τετοια.
Δυστυχως κανεις δεν ενδιαφερθηκε να αναλαβει και να συνεχισει την παραγωγη της μπμπαρντιέ. Οποτε οι Ευρωπαϊκες χωρες κανουν ρεφενέ με οτι μενει.
Δεν προκειται και να θελαμε.
Το βιντεο παραπανω με το πυροσβεστικο να ριχνει μεσα σε ααστικο χωρο με ξαφνιασε και μενα, καθως ειχα μαθει οτι δεν ριχνει ουτε σε αστικους χωρους, αλλα ουτε σε μικρες ταχυτητες χαμηλα υψη οπως το κανανταιρ, γιατι ειναι αεροστροβιλοκινητο.
Αλλα το βιντεο παραπανω με διεψευσε.
φαινεται να κανει και αυτα για τα οποια δεν ειχε προγραμματιστει. Δηλ μεγαλα πεδια φωτιων απο μετριο υψος, και καποια ταχυτητα.
Αυτο που δεν αρεσει σε πολλους πιλοτους της Πολιτικης Ασφαλειας μεταξυ των αοποιων και της Γαλλιας, ειναι οτι το Μπεριεφ φαινεται αρκετα "ρουστικ" για τα πληρωματα.
Οχι πολλες πολυτελειες και αναπαυστικοτητα για το πληρωμα οπως το Ντας8 για παραδειγμα το οποιο και αυτο εδειξε τα προβληματα του με το χρονο.
Τελικα τι κανανταιρ ειναι η ιδανικη μεση λυση, αλλα δυστυχως μας τελειωσε, συν τα ατυχηματα (βεβαια αεροπλανο για επικινδυνες αποστολες, οπως ειπα χαμηλο υψος εως και 30 μετρα- με κλυδωνησεις λογω θερμικης-ατμοσφαιρικης αλαγης με περιορισμενο στο εβγα οπτικο πεδιο και διαφορα τετοια.
Δυστυχως κανεις δεν ενδιαφερθηκε να αναλαβει και να συνεχισει την παραγωγη της μπμπαρντιέ. Οποτε οι Ευρωπαϊκες χωρες κανουν ρεφενέ με οτι μενει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να μισθώσει αμεσα o Trump Beriev-200
από SeaHawk » 03 Μαρ 2025, 01:12 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
03 Μαρ 2025, 07:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΕ Μ.Ε.Θ.
από Frappezitis » 10 Ιουν 2023, 10:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 10:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαριζονται αμεσα. subbuteo και βιβλιο
από southern » 05 Οκτ 2024, 18:05 » σε Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις - 3 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Οκτ 2024, 19:07
-