Μαζέψτε τους Αθηναίους Διας γιατί η οργή του κόσμου είναι ασύλληπτη
- Frappezitis
Μαζέψτε τους Αθηναίους Διας γιατί η οργή του κόσμου είναι ασύλληπτη
Εγώ θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό ενός συμπολίτη μας ο οποίος δεν έχει social media για να το μοιραστεί.
Με αίσθημα ευθύνης και εθελοντισμού πήγε στην πρώτη γραμμή κατάσβεσης με το βυτιοφορο όχημα που διαθέτει γεμάτο νερό δίνοντας μάχη με τους υπόλοιπους εθελοντές. Όταν επέστρεφε του έγινε έλεγχος από κλιμάκιο τροχαίας που ήρθε από Αθήνα και του βεβαίωσε πρόστιμο 500 ευρώ και αφαιρεση πινακίδων του βυτιοφορου επειδή η ασφάλεια του οχήματος είχε λήξει την προηγούμενη μέρα. Προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι ήταν στο μέτωπο τόσες μέρες και γι αυτό δεν έκανε την ανανέωση αλλά δεν εισακουστηκε. Το νόμιμο πολλές φορές δεν είναι και ηθικό όπως καταλαβαίνουμε αλλα τα οργανα του κρατους εχουν αλλη γνωμη. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τις αντιπυρικές ζώνες.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9327186416
δηλαδή αυτός ο Ανθρωπος, έτρεχε 7 μέρες με καύσιμα απο την τσέπη του για να κάνει την δουλειά που θα έπρεπε να κάνει το κράτος σε όλες τις βαθμίδες για να σώσει φύση και περιουσίες και έφαγε και το πρόστιμο. Μαζέψτε τους Αθηναίους Διας γιατί η οργή του κόσμου είναι ασύλληπτη
Με αίσθημα ευθύνης και εθελοντισμού πήγε στην πρώτη γραμμή κατάσβεσης με το βυτιοφορο όχημα που διαθέτει γεμάτο νερό δίνοντας μάχη με τους υπόλοιπους εθελοντές. Όταν επέστρεφε του έγινε έλεγχος από κλιμάκιο τροχαίας που ήρθε από Αθήνα και του βεβαίωσε πρόστιμο 500 ευρώ και αφαιρεση πινακίδων του βυτιοφορου επειδή η ασφάλεια του οχήματος είχε λήξει την προηγούμενη μέρα. Προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι ήταν στο μέτωπο τόσες μέρες και γι αυτό δεν έκανε την ανανέωση αλλά δεν εισακουστηκε. Το νόμιμο πολλές φορές δεν είναι και ηθικό όπως καταλαβαίνουμε αλλα τα οργανα του κρατους εχουν αλλη γνωμη. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τις αντιπυρικές ζώνες.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9327186416
δηλαδή αυτός ο Ανθρωπος, έτρεχε 7 μέρες με καύσιμα απο την τσέπη του για να κάνει την δουλειά που θα έπρεπε να κάνει το κράτος σε όλες τις βαθμίδες για να σώσει φύση και περιουσίες και έφαγε και το πρόστιμο. Μαζέψτε τους Αθηναίους Διας γιατί η οργή του κόσμου είναι ασύλληπτη
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Frappezitis
Re: Μαζέψτε τους Αθηναίους Διας γιατί η οργή του κόσμου είναι ασύλληπτη
ισραηλινοι.

- Frappezitis
Με το επόμενο c130 θα στείλουμε και παπάδες
ισραηλινοι.

- Λίνο Βεντούρα
Τι μαλακίες διαβάζουμε πάλι ρε πστ
Μαζόχα...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Frappezitis
Αν ψάχναμε για ηθική τηρώντας το νόμο, Ολόκληρη η κυβέρνηση θα έπρεπε να ήταν στον Κορυδαλλό
ισραηλινοι.

- Λίνο Βεντούρα
Κάθε πρωί. Πρέπει να είναι η ώρα που πιάνει βάρδια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:36Ορεξάτος μπήκε πρωινιάτικα να σπαμαρει όλο το πχωρουμ με τις παπαριές του, μην τυχόν και μείνει καμία θέση ελεύθερη στα ενεργά θέματα

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Mιλάει και στον εαυτό του κιόλας, ρωτάει μόνος του - απαντάει μόνος του, όλα καλάIsildur έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:37Κάθε πρωί. Πρέπει να είναι η ώρα που πιάνει βάρδια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:36Ορεξάτος μπήκε πρωινιάτικα να σπαμαρει όλο το πχωρουμ με τις παπαριές του, μην τυχόν και μείνει καμία θέση ελεύθερη στα ενεργά θέματα
άσε ένα δίφραγκο και φύγε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Λίνο Βεντούρα
Αλλάξανε βάρδιες με τον ψωλ.Isildur έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:37Κάθε πρωί. Πρέπει να είναι η ώρα που πιάνει βάρδια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:36Ορεξάτος μπήκε πρωινιάτικα να σπαμαρει όλο το πχωρουμ με τις παπαριές του, μην τυχόν και μείνει καμία θέση ελεύθερη στα ενεργά θέματα
Chilloutbuddy έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:40Mιλάει και στον εαυτό του κιόλας, ρωτάει μόνος του - απαντάει μόνος του, όλα καλάIsildur έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:37Κάθε πρωί. Πρέπει να είναι η ώρα που πιάνει βάρδια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:36
Ορεξάτος μπήκε πρωινιάτικα να σπαμαρει όλο το πχωρουμ με τις παπαριές του, μην τυχόν και μείνει καμία θέση ελεύθερη στα ενεργά θέματα
άσε ένα δίφραγκο και φύγε

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ξέρουμε ότι είναι αρχιψευταράς αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να συνέβη ακόμα και εδώ στη Ελλάδα που μάλλον οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιούσαν και την λογική λόγω ειδικής περίστασης πέρα από μια άκαμπτη επιβολή του νόμου. Εδώ το κάνουν και σε πράγματα που δεν δικαιολογείται να την χαρίσουν.
Αλλά δεν ξέρεις πως λειτουργεί ο καθένας, μπορεί να έπεσε σε τυπολάτρη ο άνθρωπος. Π.χ. θυμάμαι τους θείους μου που είχαν πάει στο νοσοκομείο του ΙΚΑ την θεία μου με το αυτοκίνητο (δεν περπατάει) και σταμάτησαν μισό λεπτό με αλάρμ για να την κατεβάσουν μπροστά από την είσοδο. Ε ο τροχαίος τους είπε ότι θα τους κόψει πρόστιμο ακόμα και όταν του εξήγησαν την κατάσταση (που μπορούσε να την επιβεβαιώσει αμέσως με αυτοψία - η θεία μου είναι εντελώς σκεβρωμένη, οπτικά και μόνο φαίνεται ότι δεν μετακινείται χωρίς βοήθεια). Δεν είχαν άλλη επιλογή, τι να κάνουν, και έφαγαν πρόστιμο.
Αλλά δεν ξέρεις πως λειτουργεί ο καθένας, μπορεί να έπεσε σε τυπολάτρη ο άνθρωπος. Π.χ. θυμάμαι τους θείους μου που είχαν πάει στο νοσοκομείο του ΙΚΑ την θεία μου με το αυτοκίνητο (δεν περπατάει) και σταμάτησαν μισό λεπτό με αλάρμ για να την κατεβάσουν μπροστά από την είσοδο. Ε ο τροχαίος τους είπε ότι θα τους κόψει πρόστιμο ακόμα και όταν του εξήγησαν την κατάσταση (που μπορούσε να την επιβεβαιώσει αμέσως με αυτοψία - η θεία μου είναι εντελώς σκεβρωμένη, οπτικά και μόνο φαίνεται ότι δεν μετακινείται χωρίς βοήθεια). Δεν είχαν άλλη επιλογή, τι να κάνουν, και έφαγαν πρόστιμο.
- Λίνο Βεντούρα
Σοβαρά τώρα;Green Dragon έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:48Το ξέρουμε ότι είναι αρχιψευταράς αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να συνέβη ακόμα και εδώ στη Ελλάδα που μάλλον οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιούσαν και την λογική λόγω ειδικής περίστασης πέρα από μια άκαμπτη επιβολή του νόμου. Εδώ το κάνουν και σε πράγματα που δεν δικαιολογείται να την χαρίσουν.
- Frappezitis
Ολη η σαρα και η μαρα του καθεστωτος ......στο γνωστο (επι πληρωμη) μοτιβο. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 25 Ιούλ 2023, 07:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ισραηλινοι.

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δυστυχώς ναιΛίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:49Σοβαρά τώρα;Green Dragon έγραψε: ↑25 Ιούλ 2023, 07:48Το ξέρουμε ότι είναι αρχιψευταράς αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να συνέβη ακόμα και εδώ στη Ελλάδα που μάλλον οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιούσαν και την λογική λόγω ειδικής περίστασης πέρα από μια άκαμπτη επιβολή του νόμου. Εδώ το κάνουν και σε πράγματα που δεν δικαιολογείται να την χαρίσουν.

Είναι που θα πέσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγίες για μετρό από μύστες Αθηναίους
από Ληστοσυμμορίτης » 30 Νοέμ 2024, 21:05 » σε Ταξίδια - 48 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
24 Ιαν 2025, 21:52
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
06 Σεπ 2024, 12:07
-
-
Νέα δημοσίευση Μαζέψτε τη φωλιά των ούγκανων που γουστάρουν εκκαθαρίσεις παντός τύπου.
από Πασιφάη » 18 Ιουν 2023, 13:46 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 17 Απαντήσεις
- 1552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Ιουν 2023, 14:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓΑΜΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ - ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ - ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
από Allah » 29 Οκτ 2024, 20:33 » σε Γλωσσολογία - 1 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay