Εκεί που είσαι φίλε ο κόσμος ντύνεται νορμάλ να πάει στο σινεμά; Εδώ ντύνονται κόσπλεϊ ανάλογα την ταινία, η μπάρμπι είχε τεράστια ουρά κινέζες ντυμένες σε χνουδωτά ροζDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 17:30Εμ, τη Μπάρμπι τη σνομπαρες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 16:47Mόλις βγήκα απ'το Οπενχάϊμερ, τεράστια μαλακία. Καιρό είχα να φύγω από ταινία πριν τελειώσει.
Είδα στο Σινεμά...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Είδα στο Σινεμά...
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω πετύχει ποτέ κοσπλέι σε σινεμά. Πλάκα θα είχε.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 19:03Εκεί που είσαι φίλε ο κόσμος ντύνεται νορμάλ να πάει στο σινεμά; Εδώ ντύνονται κόσπλεϊ ανάλογα την ταινία, η μπάρμπι είχε τεράστια ουρά κινέζες ντυμένες σε χνουδωτά ροζDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 17:30Εμ, τη Μπάρμπι τη σνομπαρες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 16:47Mόλις βγήκα απ'το Οπενχάϊμερ, τεράστια μαλακία. Καιρό είχα να φύγω από ταινία πριν τελειώσει.
Ούτε Κινέζες. Κι αυτό καλό θα ήταν.

- Dwarven Blacksmith
Το παίρνω πίσω, σήμερα που πήγα στην προβολή ήταν πολλές με ροζ. Περίπου 2 στις 10 ίσως. Αλλά οκ μιλάμε για εύκολο κοσπλει, όλες έχουν ένα ροζ ρούχο, γιατί όχι. Αυτιά λεγκολας όμως δύσκολα θα δεις εδώ.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 19:03Εκεί που είσαι φίλε ο κόσμος ντύνεται νορμάλ να πάει στο σινεμά; Εδώ ντύνονται κόσπλεϊ ανάλογα την ταινία, η μπάρμπι είχε τεράστια ουρά κινέζες ντυμένες σε χνουδωτά ροζDwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 17:30Εμ, τη Μπάρμπι τη σνομπαρες.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 16:47Mόλις βγήκα απ'το Οπενχάϊμερ, τεράστια μαλακία. Καιρό είχα να φύγω από ταινία πριν τελειώσει.

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Είδα Mission Impossible: Dead Reckoning.
Δεν έχω δει τις προηγούμενες, οπότε δεν ξέρω αν επαναλαμβάνεται, αλλά μου φάνηκε πολύ δυνατή. Σε κάποια σημεία δε, κρατιόμουν απ' την καρέκλα μου.
Στα συν
- η πλοκή κάνει νόημα γενικά, δεν έχει κουλές συνδέσεις
- τουλάχιστον 2 action σκηνές θα μου μείνουν στην μνήμη foreva
- έχει πολλές γυναίκες στο παιχνίδι (χωρίς να κάνει υπερβολικά woke πράγματα)
- έχει κάποιες στιγμές που μπορείς να μειδιάσεις, ίσως και να γελάσεις
Στα μείον
- ο εχθρός είναι λίγο lame κατ'εμέ, αυτονομημένη AI (και οι άνθρωποι που την βοηθούν)
- η διάρκεια, σχεδόν 3 ώρες ταινία, κάνει MUST να την δεις σε σινεμά με διάλειμμα
- το γεγονός ότι η ιστορία συνεχίζεται?? Η ταινία είναι αυτοτελής πάντως, δλδ τελειώνει τίμια χωρίς cliffhanger και αρκετά resolved.
Δεν έχω δει τις προηγούμενες, οπότε δεν ξέρω αν επαναλαμβάνεται, αλλά μου φάνηκε πολύ δυνατή. Σε κάποια σημεία δε, κρατιόμουν απ' την καρέκλα μου.
Στα συν
- η πλοκή κάνει νόημα γενικά, δεν έχει κουλές συνδέσεις
- τουλάχιστον 2 action σκηνές θα μου μείνουν στην μνήμη foreva
- έχει πολλές γυναίκες στο παιχνίδι (χωρίς να κάνει υπερβολικά woke πράγματα)
- έχει κάποιες στιγμές που μπορείς να μειδιάσεις, ίσως και να γελάσεις
Στα μείον
- ο εχθρός είναι λίγο lame κατ'εμέ, αυτονομημένη AI (και οι άνθρωποι που την βοηθούν)
- η διάρκεια, σχεδόν 3 ώρες ταινία, κάνει MUST να την δεις σε σινεμά με διάλειμμα
- το γεγονός ότι η ιστορία συνεχίζεται?? Η ταινία είναι αυτοτελής πάντως, δλδ τελειώνει τίμια χωρίς cliffhanger και αρκετά resolved.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Φλύαρο σενάριο.
Ωραία ρακόρ - αισθητική και κονσίστεντ σάουντ ντηζάην - μουσική.
Η σκηνή με το φουντωτό μουνάκι της Σκάρλετ κρατάει ~1 δευτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνετε νιαμού.
.
.
Ναι ναι, πήγες έκανες την μαλακία του Σαμουράι, ηρέμησες και μετά έκανες το σχόλιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 19:09Δεν έχω πετύχει ποτέ κοσπλέι σε σινεμά. Πλάκα θα είχε.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιούλ 2023, 19:03Εκεί που είσαι φίλε ο κόσμος ντύνεται νορμάλ να πάει στο σινεμά; Εδώ ντύνονται κόσπλεϊ ανάλογα την ταινία, η μπάρμπι είχε τεράστια ουρά κινέζες ντυμένες σε χνουδωτά ροζ
Ούτε Κινέζες. Κι αυτό καλό θα ήταν.
Σε τα μας;
Σε έχουμε μεγαλώσει λαίμαι, κυριολεκτικά.
.
.
Εδώ εγώ ήμανε έτοιμος να τον βγάλω νατονμπαίξω αλλά την έχω κόψει, άκου εκεί τσούρμο κινεζούλες στα χνουδωτά ροζ, σατανάδες.
.
.
- Space_Passenger
- Space_Passenger
Τα πάνω κάτω
Φοβήθηκα επειδή ήταν γαλλική, αλλά μου άρεσε, ρομαντική, γιά μπούμερς
Φοβήθηκα επειδή ήταν γαλλική, αλλά μου άρεσε, ρομαντική, γιά μπούμερς
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- The Great Leader
Ωραία ιδέα, άλλα είναι γραμμένο έτσι ώστε για να λειτουργήσει η πλοκή, θα πρέπει να ρίξεις το IQ των υπόλοιπων χαρακτήρων. Μου το χάλασε πολύ το τέλος, που ήταν μαρβελιά, αλλιώς θα ήταν ένα τίμιο έργο με βρυκόλακες.
- Space_Passenger
Το ειδα. Δεν ενθουσιαστηκα να πω την αληθεια. οχι οτι ηταν ασχημο.The Great Leader έγραψε: ↑31 Αύγ 2023, 14:46Ωραία ιδέα, άλλα είναι γραμμένο έτσι ώστε για να λειτουργήσει η πλοκή, θα πρέπει να ρίξεις το IQ των υπόλοιπων χαρακτήρων. Μου το χάλασε πολύ το τέλος, που ήταν μαρβελιά, αλλιώς θα ήταν ένα τίμιο έργο με βρυκόλακες.

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το ικουαλάιζερ 3. Ωραία ταινία. Εντάξει είχε πολλά κουλά όπως μια μαύρη από τη Σικελία, μια μαυροσικελιανή δηλαδή (επειδή οι μαυριτανικοί αμπλαούμπλες αφήσαν πολύ σπέρμα εκεί) που έλεγε συνέχεια στον Ντενζέλ πως νιώθει, πως νιώθουν οι άλλοι γι' αυτόν και γενικώς έλεγε αυτό που βλέπαμε. Όμως. Η ταινία είχε τον Ντενζέλ. Και ο Ντενζέλ δίνει ρέστα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 7236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 00:15
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Φώσκολος: Ένας μάστορας του σινεμά που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
από georgebi » 06 Νοέμ 2024, 20:33 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
07 Νοέμ 2024, 01:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίνα Ρόουλαντς (1930 - 2024): Αποχαιρετισμός στη Γυναίκα του αμερικανικού σινεμά
από georgebi » 15 Αύγ 2024, 15:09 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
17 Αύγ 2024, 21:44
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38