Κάθομαι στο μπαλκόνι και κόπηκε το ρεύμα στις κολώνες. Απόλυτο σχεδόν σκοτάδι εξαιτίας του φεγγαριού κι αυτό πίσω από σύννεφο. Φως από σπίτι κάθε διακόσια μέτρα. Τέλεια.
Αυτό που παρακαλάω είναι να ερχόταν ένας κλόουν κάτω από το μπαλκόνι και να με ρωτούσε με νοήματα αν θέλω να δω ένα κόλπο!
Τι λέτε;
Κι αν δεν τα πάμε τι έγινε; Θέλουμε, δεν θέλουμε, αυτοί είναι στην κυβέρνηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κάθομαι στο μπαλκόνι και κόπηκε το ρεύμα στις κολώνες. Απόλυτο σχεδόν σκοτάδι εξαιτίας του φεγγαριού κι αυτό πίσω από σύννεφο. Φως από σπίτι κάθε διακόσια μέτρα. Τέλεια.
Αυτό που παρακαλάω είναι να ερχόταν ένας κλόουν κάτω από το μπαλκόνι και να με ρωτούσε με νοήματα αν θέλω να δω ένα κόλπο!
Τι λέτε;
700$ έκανε το 2019.Τωρα με τον πληθωρισμό και ανάλογα την περιοχή υπολόγιζε κάνα χιλιαρικο
Κι αν δεν τα πάμε τι έγινε; Θέλουμε, δεν θέλουμε, αυτοί είναι στην κυβέρνηση.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τι λέτε;
Μπα...
Οι κλόουν μου προξενούν θλίψη (στην καλύτερη περίπτωση).
Στη χειρότερη, τους φοβάμαι.
Πόσο μάλλον αυτούς που έρχονται στο σκοτάδι με προτάσεις για ..κόλπα.
Μ'αρεσουν δύο τρεις που βγαίνουν πρωί σε εκπομπές καλεσμένοι στα Παραπολιτικά και στο Σκάι στο ραδιόφωνο. Αλλά θέλω να τους δω νύχτα να ανατριχιάσω λίγο...
Τι λέτε;
Δεν πας καλά μανούλα μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τι λέτε;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.