Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
ήταν και δικό της... οχι σαν το άλλο που ήταν του Prince
Rip.....
Στο 1,36...γενικά αυτό το προφίλ της...είναι σα να βλέπω τη Νάταλι Πόρτμαν στο V for Vendetta. Μέχρι και η ελιά στο μάγουλο
Ας αναπαυθεί η ψυχή της λοιπόν..
Και μενα βασικα αυτο μαρεσε απο αυτην οχι οι κλασικουρες, Troy (The Phoenix From The Flame) ! Aπλα το γνωρισα μεσα απο αυτο το απίστευτο καβερ το μακρινο 2002
There is no other Troy
For me to burn
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
ήταν και δικό της... οχι σαν το άλλο που ήταν του Prince
Rip.....
Στο 1,36...γενικά αυτό το προφίλ της...είναι σα να βλέπω τη Νάταλι Πόρτμαν στο V for Vendetta. Μέχρι και η ελιά στο μάγουλο
Ας αναπαυθεί η ψυχή της λοιπόν..
Και μενα βασικα αυτο μαρεσε απο αυτην οχι οι κλασικουρες, Troy (The Phoenix From The Flame) ! Aπλα το γνωρισα μεσα απο αυτο το απίστευτο καβερ το μακρινο 2002
There is no other Troy
For me to burn
Τελικά έχει ωραία κομμάτια. Κρίμα που δεν την είχα ψάξει..
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Καλό ταξίδι. Πάλευε χρόνια με την βαριά της κατάθλιψη. Νομίζω πως είχε κάνει και κάποιες απόπειρες παλαιότερα. Κακοποιημένη σωματικά σαν παιδί, ( φάση ξύλο απ'τη μάνα της...)..Δεν είναι όλοι σθεναροί χαρακτήρες το κέρατό μου. Κρίμα..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ποιος ξέρει; Η μάνα του πάντως είχε εμφανώς διάφορα ψυχολογικά προβλήματα. Έκανε συχνά ακραίες δηλώσεις δημόσια που μετά τις έπαιρνε πίσω, ασπάστηκε το Ισλάμ και γενικά η φάση ήταν λίγο κουλουβάχατα. Μάλλον το παιδί δεν μεγάλωσε σε ιδιαίτερα υγιές περιβάλλον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Είναι ορισμένα τραγούδια που αξίζουν για 1000.
Αυτή με 1 έδωσε έμπνευση σε εκατομμύρια ανθρώπους και άλλοι με 1000 εμπνέουν μόνο τον εαυτό τους.
Πολύ σωστά. Συμφωνώ. Πήρε ένα τραγούδι του Πρινς, αδιάφορο, και το έκανε σούπερ επιτυχία. Στο μεταξύ συχνά συνέβαινε αυτό με τον Πρινς. Κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.