Ετσι οπως τα λες, με 20 χιλιαρικα σε επισκευες ανετα το δινεις 250 χιλιάρικα. Δε καταλαβαίνω που ειναι το προβλημα, - και με καθε σεβασμο στο οποιο προσωπικο σου ζητημα δηλαδη - πραγματικά.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 14:52
Εάν σας φαίνεται λογικό (για ένα σπίτι 100 χρόνων, όπου μέχρι πριν 3 χρόνια κατοικούσαν οι γονείς μου και χρειάζεται γύρω στις 20.000 ευρώ να το ανακαινίσω, που δεν τα έχω) υπό αυτές τις πραγματολογικές περιστάσεις να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ 500 ΕΥΡΩ...εντάξει δεν υπάρχει τρόπος συνεννόησης
Βουλή: Αυξήσεις σε μισθούς Δημοσίου και συντάξεις μετά από 14 χρόνια
-
Re: Βουλή: Αυξήσεις σε μισθούς Δημοσίου και συντάξεις μετά από 14 χρόνια
- hellegennes
Τελικά έχεις δίκιο:Isildur έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:04Μπορεί να έχει υπόνομο και να πληρώνει έξτρα για το ΈΝυδρο Φρέαρ Ιδιαίτερης Αξίας.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 15:11500 ευρώ είναι αρκετά υψηλός ΕΝΦΙΑ, το σπίτι λογικά είναι σε καλή ζώνη ή έχει μεγάλη επιφάνεια ή και τα δύο. Σίγουρα πάντως δεν πληρώνεις τόσα για κάνα τσαρδί.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 14:52Εάν σας φαίνεται λογικό (για ένα σπίτι 100 χρόνων, όπου μέχρι πριν 3 χρόνια κατοικούσαν οι γονείς μου και χρειάζεται γύρω στις 20.000 ευρώ να το ανακαινίσω, που δεν τα έχω) υπό αυτές τις πραγματολογικές περιστάσεις να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ 500 ΕΥΡΩ...εντάξει δεν υπάρχει τρόπος συνεννόησης
Νια νια νια...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μαλάκα μου το είδα και ένιωσα μια ανατριχίλα στο σβέρκο... σκιάχτηκα, λέμε.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:14Τελικά έχεις δίκιο:Isildur έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:04Μπορεί να έχει υπόνομο και να πληρώνει έξτρα για το ΈΝυδρο Φρέαρ Ιδιαίτερης Αξίας.hellegennes έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 15:11
500 ευρώ είναι αρκετά υψηλός ΕΝΦΙΑ, το σπίτι λογικά είναι σε καλή ζώνη ή έχει μεγάλη επιφάνεια ή και τα δύο. Σίγουρα πάντως δεν πληρώνεις τόσα για κάνα τσαρδί.
Νια νια νια...

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Eθνικοκοινωνιστης
ενοικιαστης τυπε η εχεις την αυταπατη οτι εισπραττεις κατι ανταποδοτικα απο την κατοχικη αρχη εσοδων?EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 19:36Τα δάκρυα των ιδιοκτητών για τον ενφια είναι πολύ γευστικά
Αλλά μιλήστε κ για τα κακά τεκμήρια κάποια στιγμή. Που σας υποχρεώνουν να πληρώνετε φόρους επειδή έχετε ένα ψιλοσκαφακι κ μια πισινουλα κ ένα αμαξακι 3500 κυβικών

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
μαλάκες παρακαλώ με δάκρυα στα μάτια να επιβεβαιώσει κάποιος ότι βγάζω νόημα γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ πως κάτι έχει πιτσικάρει
Βγάζεις νόημα.
Καλύτερα τώρα;

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Οταν εσύ λοιπόν ειχες ''καλά εισοδήματα'' οι ΔΥ έπαιρναν πάλι κάπου 1000 ευρώ, αλλά τότε προφανώς δεν θα σε ένοιαζε άν έπαιρναν μερικά φραγκοδίφραγκα για αύξηση. Νομίζεις λοιπόν ότι αν απο τα 60% που μου έκοψαν από τη σύνταξη, μου επιστραφεί το 3% είναι αδικία για τους ελεύθερους επαγγελματίες;
- Eθνικοκοινωνιστης
ειπαμε οι φιλελεδες ειναι μονο κατ ονομα εναντιον των φορων και μονο οταν αφορα την αρχουσα ταξηOrion22 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 20:12Τα τεκμήρια μόνο ως source material για σκετσάκια είναι (για να διαβάζεις δηλαδή τις πίπες για υπαιθριες ανοιχτες δεξαμενες αποθήκευσης ομβρίων υδάτων , που έκαναν κατι παλιοι υφυπουργοί)
και μόνο σε σοσιαληστρικές μπανανιες
δεν έχει καμμία δουλεια το κράτος να σου βάλει τεκμήριο στο σκαφος και στο αυτοκίνητο και ό,τι άλλο έχεις.
ειδικά όταν πληρώνεις πανύψηλους φόρους κατανάλωσης τέλη κυκλοφορίας κ.ο.κ
ο ενφια δεν ειναι τιποτε παραπανω απο ενας υπουλος τροπος να μεταβιβαστουν τα ακινητα σε εταιριες και να ταιστουν ταυτοχρονα οι μετακλητοι του εφιαλτακη
αλλιως θα θεσπιζαν το υψος του κλιμακωτα και απο ενα υψος εισοδηματος και περιουσιακων στοιχειων και ανω και οχι με βαση την εμπορικη αξια και εναντι ολων χωρις εισοδηματικα κριτηρια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Ας το θέσουμε αλλιώς.
Θέλει το κράτος να μαζέψει ένα Χ ποσό. Θα το κάνει ή με το φόρο Α που σίγουρα, 100%, χτυπάει εσένα. Ή με το φόρο Β που λένε μερικοί ότι θα μετακυληθεί πάλι σε σένα;
Ε, δεν θα στηρίξεις χέρια - πόδια το Β; Τι έχεις να χάσεις;
Αντίστοιχα αν το κράτος σκοπεύει να δώσει φοροελαφρυνση θες να ελαφρύνει εσένα ή κάποιους άλλους κι εσύ να περιμένεις να σου μετακυλησουν την ελάφρυνση;

Φίλε η χώρα χρεοκόπησε από το Δημόσιο Τομέα και το ασφαλιστικό σύστημα και την πλήρωσαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.Bandit59 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:25Οταν εσύ λοιπόν ειχες ''καλά εισοδήματα'' οι ΔΥ έπαιρναν πάλι κάπου 1000 ευρώ, αλλά τότε προφανώς δεν θα σε ένοιαζε άν έπαιρναν μερικά φραγκοδίφραγκα για αύξηση. Νομίζεις λοιπόν ότι αν απο τα 60% που μου έκοψαν από τη σύνταξη, μου επιστραφεί το 3% είναι αδικία για τους ελεύθερους επαγγελματίες;
- Eθνικοκοινωνιστης
ακομη δεν εχεις καταλαβει οτι θελουν να μηδενισουν το ελευθερο επαγγελμα και την μικρομεσαια επιχειρηση?Ίακχος έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:46Φίλε η χώρα χρεοκόπησε από το Δημόσιο Τομέα και το ασφαλιστικό σύστημα και την πλήρωσαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.Bandit59 έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:25Οταν εσύ λοιπόν ειχες ''καλά εισοδήματα'' οι ΔΥ έπαιρναν πάλι κάπου 1000 ευρώ, αλλά τότε προφανώς δεν θα σε ένοιαζε άν έπαιρναν μερικά φραγκοδίφραγκα για αύξηση. Νομίζεις λοιπόν ότι αν απο τα 60% που μου έκοψαν από τη σύνταξη, μου επιστραφεί το 3% είναι αδικία για τους ελεύθερους επαγγελματίες;

τους δυ δεν τους ακουμπανε οπω ςκαι τους συνταξιουχους για να μπορουν να τους ξεζουμιζουν φορολογικα και να πληρωνουν τους τοκογλυφους

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΕΝΦΙΑ στην πρώτη κατοικία ακόμη και με δάνειο. Σε ποια άλλη χώρα υπάρχει κάτι τέτοιο; Αντιθέτως επιδοτείται η απόκτηση πρώτης κατοικίας. Για κάποιους που έχουν πολλά ακίνητα για εκμετάλλευση, εκτός της μιας κατοικίας ίσως είναι σωστό, τους αναγκάζει να τα εκμεταλλευτούν. Αλλά να πληρώνει η μία κατοικία στο χωριό ή στην πόλη φόρο; Μάλιστα χρεώνουν πυλωτές και παλιά κτίσματα και βγαίνει ένα σπίτι 120 τμ. 300 τμ. 120 η πυλωτη και 80 ένα παλιό πέτρινο που δεν ενδείκνυται για χρήση πια για παράδειγμα. Ας έκαναν απολύσεις ΔΥ.
το έθεσες αλλιώς και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ποιος όμωςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:32Ας το θέσουμε αλλιώς.
Θέλει το κράτος να μαζέψει ένα Χ ποσό. Θα το κάνει ή με το φόρο Α που σίγουρα, 100%, χτυπάει εσένα. Ή με το φόρο Β που λένε μερικοί ότι θα μετακυληθεί πάλι σε σένα;
Ε, δεν θα στηρίξεις χέρια - πόδια το Β; Τι έχεις να χάσεις;
Αντίστοιχα αν το κράτος σκοπεύει να δώσει φοροελαφρυνση θες να ελαφρύνει εσένα ή κάποιους άλλους κι εσύ να περιμένεις να σου μετακυλησουν την ελάφρυνση;
Antares έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:52ΕΝΦΙΑ στην πρώτη κατοικία ακόμη και με δάνειο. Σε ποια άλλη χώρα υπάρχει κάτι τέτοιο; Αντιθέτως επιδοτείται η απόκτηση πρώτης κατοικίας. Για κάποιους που έχουν πολλά ακίνητα για εκμετάλλευση, εκτός της μιας κατοικίας ίσως είναι σωστό, τους αναγκάζει να τα εκμεταλλευτούν. Αλλά να πληρώνει η μία κατοικία στο χωριό ή στην πόλη φόρο; Μάλιστα χρεώνουν πυλωτές και παλιά κτίσματα και βγαίνει ένα σπίτι 120 τμ. 300 τμ. 120 η πυλωτη και 80 ένα παλιό πέτρινο που δεν ενδείκνυται για χρήση πια για παράδειγμα. Ας έκαναν απολύσεις ΔΥ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
06 Νοέμ 2024, 15:36
-
-
Νέα δημοσίευση Αυξήσεις πρόκληση 40% στις συντάξεις των βουλευτών συν αναδρομικά δεκαετίας!
από Αρίστος » 06 Οκτ 2023, 04:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Οκτ 2023, 11:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λεφτόδεντρα για πόλεμο - ξηρασία για μισθούς
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Μαρ 2025, 07:36 » σε Οικονομία - 52 Απαντήσεις
- 1403 Προβολές
-