Η φόνισσα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Η φόνισσα
Ήτανε ναζί οι αδερφές Γουατσόφσκι?!
Η Φόνισσα του Φέρρη είναι μνημείο Τέχνης. δείτε το.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Πάτε καλά; Έγινε η πιο γαμάτη ταινία στα 70΄ς.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:07Χρόνια την έχω την απορία γιατί δεν έχει γίνει ταινία ή φονισσα
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Όσο πιο σοβαρά παίρνεις το έργο που κάνεις, τόσο κινδυνεύεις να το γελοιοποιήσεις. Μαλακία trailer. Δείτε το φιλμ του Φέρρη. Πιστεύω ό,τι πιο γνήσιο έκανε το ελληνικό σινεμά στη λόγια βερσιόν του.
Μέσα είσαι 100%. Θα είναι μια ακόμα woketard υπερπαραγωγή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 20:18Θα το αναδείξει παραπάνω, το ποσο η φόνισσα ήταν και η ίδια θύμα.Σενέκας έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 20:11το παλιό φως δεν είναι αυτό; Δεν τα έπνιγε για να τα γλιτώσει απο τη μοίρα τους;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 20:04Θα αναδείξει τη φόνισσα υπό νέο φως ως μια καταπιεσμενη τραγική φιγούρα από το πάτριαρχικο κατεστημένο.
- hellegennes
Btw, δεν θα είναι μεταφορά, λέει ξεκάθαρα "εμπνευσμένο".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτό μπορεί να είναι και καλό.
Ελπίζω μόνο να μην έχει διαβάσει το βιβλίο ο Λεγεών κι έχουμε πάλι γκρίνιες και ξινίλες όπως με το GOT.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
Παίζει κανένα λινκ;Exodus έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 00:38Πάτε καλά; Έγινε η πιο γαμάτη ταινία στα 70΄ς.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:07Χρόνια την έχω την απορία γιατί δεν έχει γίνει ταινία ή φονισσα
-
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, γίνονται και θαύματα.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 02:16Πασοκελ θα βάλει χέρι σε έργο του Παπαδιαμάντη και θα είναι για καλο;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Λίνο Βεντούρα
Καλή τύχη να βρεις την κανονική βερσιον. Υπάρχει στο γιουτουμπ με πολύ χαμηλή ανάλυση και υδατογράφημα από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος, οπότε δεν βλέπεται.Δημοκράτης έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 02:15Παίζει κανένα λινκ;Exodus έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 00:38Πάτε καλά; Έγινε η πιο γαμάτη ταινία στα 70΄ς.Δημοκράτης έγραψε: ↑27 Ιούλ 2023, 21:07Χρόνια την έχω την απορία γιατί δεν έχει γίνει ταινία ή φονισσα
Η άλλη εκδοχή που υπάρχει είναι αυτη του 2013 (tv rip από την ΕΡΤ) από τους γνώριμους καθυστερημένους που κάνουν δήθεν «αποκατάσταση», πετσοκόβοντας την ταινία, αφαιρώντας σκηνές, πειράζοντας το μοντάζ, αλλάζοντας μουσικές και προσθέτοντας δικές τους μαλακίες οπως καρτελες και τιτλους τελους και αρχης. Εχουν κροπάρει και την εικόνα σε 16:9 στον αυτόματο πιλότο…ό,τι να ‘ναι. Εντωμεταξύ αυτόν τον βανδαλισμό τον αποκαλούν director’s cut (δίχως να είναι οι ντιρεκτορς βέβαια…)!
Από την ΕΡΤ τα έκαναν αυτά;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 08:24Η άλλη εκδοχή που υπάρχει είναι αυτη του 2013 (tv rip από την ΕΡΤ) από τους γνώριμους καθυστερημένους που κάνουν δήθεν «αποκατάσταση», πετσοκόβοντας την ταινία, αφαιρώντας σκηνές, πειράζοντας το μοντάζ, αλλάζοντας μουσικές και προσθέτοντας δικές τους μαλακίες οπως καρτελες και τιτλους τελους και αρχης. Εχουν κροπάρει και την εικόνα σε 16:9 στον αυτόματο πιλότο…ό,τι να ‘ναι. Εντωμεταξύ αυτόν τον βανδαλισμό τον αποκαλούν director’s cut (δίχως να είναι οι ντιρεκτορς βέβαια…)!
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Λίνο Βεντούρα
Όχι.micmic έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 09:01Από την ΕΡΤ τα έκαναν αυτά;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 08:24Η άλλη εκδοχή που υπάρχει είναι αυτη του 2013 (tv rip από την ΕΡΤ) από τους γνώριμους καθυστερημένους που κάνουν δήθεν «αποκατάσταση», πετσοκόβοντας την ταινία, αφαιρώντας σκηνές, πειράζοντας το μοντάζ, αλλάζοντας μουσικές και προσθέτοντας δικές τους μαλακίες οπως καρτελες και τιτλους τελους και αρχης. Εχουν κροπάρει και την εικόνα σε 16:9 στον αυτόματο πιλότο…ό,τι να ‘ναι. Εντωμεταξύ αυτόν τον βανδαλισμό τον αποκαλούν director’s cut (δίχως να είναι οι ντιρεκτορς βέβαια…)!
Ήμουν σίγουρος ότι η φόνισσα θα ήταν η καραμπετη