Jim Beam 2 έγραψε: ↑26 Οκτ 2018, 23:41
Αλφα που εξαφανίστηκες βρε συ?
Θα διορθώσεις το ποσοστό που "είδες" ή λιποθύμισες όταν είδες το σωστό ποσοστό και δεν μαζευεται η παπάτζα που έγραψες???
Και θες και θρησκειολογική συζήτηση τρομάρα σου...
Τολμησες και ξαναγραψες μετα το ρεζιλικι που επαθες; Εγω δεν θα ξαναμπαινα στο φορουμ αν ειχα παθει τα μισα απο οσα εχεις τραβηξει ρε φουκαρα Τζιμακο. Τι στο διαολο, μαζοχιστης εισαι αγορι μου;
Στο επαναλαμβανω για να το συνηθισεις.

37.4% των Ελληνων πιστευουν στην μεταθανατο ζωη, εναντι 45.6% που ΔΕΝ πιστευουν.
31.8% πιστευουν στην Δευτερα Παρουσια και στην κριση, εναντι 55,3% που ΔΕΝ πιστευουν.
30,2% πιστευουν στον Παραδεισο και Κολαση, εναντι 56,9% που ΔΕΝ πιστευουν.https://kaparesearch.com/en/easter-fait ... in-greece/
2) Τι θα γινει με την συζητηση που αφησες στην μεση και ειπες οτι θα απαντησεις αλλα την εκανες γαργαρα;
Ο θεος της ΠΔ σκοτωνει παιδια για τις αμαρτιες των γονιων τους ή δεν σκοτωνει ποτε οπως μας εγραψες;

3) Εσυ υποστηριζεις οτι υπαρχει θεος και ειναι ο θεος των χριστιανων. Για να μην πολυσυζηταμε και το κουραζουμε βαλε μια ωραια αποδειξη οτι α) υπαρχει θεος και β) οτι ο πραγματικος θεος ειναι ο θεος των χριστιανων και εγω τουλαχιστον θα σε πιστεψω, αλλοιως τι καθεσαι ρε κακομοιρη να παλευεις, να τρεχεις απο φορουμ σε φορουμ και να ανεβαζεις βιντεο στο youtube (οπως διαβασα εδω) ;
Υ.Γ. Επι τη ευκαιρια, οταν τελειωσεις με αυτα δωσε μας και μια αποδειξη για τον Santa Claus ρε συ.

Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.