Νερό
-
Re: Νερό
Κυριακο μειωσε τους μισθους, εχουν κασερι στο στρωμα, οι ανθρωποι τα πετανε σε εμφιαλωμενα αντι να πινουν το νερακι της βρυσηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 19:11Νερό.
Τι νερό πίνετε;
Βρύσης ή εμφιαλωμένο;
Έχετε φίλτρο στη βρύση; Πάνω ή κάτω πάγκου;
Εμφιαλωμένο επιτραπέζιο ή φυσικό μεταλλικό;
Με πολλά ιχνοστοιχεία ή με λίγα;
Ποιο είν' το καλλίτερο κύριοι;
- Dwarven Blacksmith
Το εμφιαλωμένο μου φαίνεται ασύγκριτα καλύτερο και το προτιμώ. Βέβαια είναι βάρος στη συνείδηση μου ότι καταναλώνω τόσο πλαστικό. Πρέπει να γίνει πιο ακριβό σπορ, τουλάχιστον 5 φορές πάνω από τη σημερινή τιμή.

Ερχομαι απο την εποχη που οι φωστηρες ριχναν χλωριο στο νερο και αυτο εβγαινε θολο απο τη βρυση για καμια ωρα.Δεν λεει να βαλω φιλτρο τωρα,λογικα εχει κανει ανταπτ ο οργανισμος και θα παθει σοκ αν του δωσω αποστειρωμενο.Εμφιαλωμενα πινω σπανια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Θολό έβγαινε μάλλον γιατί είχε αέρα. Αν το άφηνες να κάτσει δλδ κ εξαφανιζόταν η θολουρα τουλάχιστον αυτό συνέβαινε.
Aφου βρωμαγε χλωριο ρεEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 01:15Θολό έβγαινε μάλλον γιατί είχε αέρα. Αν το άφηνες να κάτσει δλδ κ εξαφανιζόταν η θολουρα τουλάχιστον αυτό συνέβαινε.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καλύτερα 50 γιατί με 5 όλο και κάποια εταιρία μπορεί να επιβιώσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 00:54Το εμφιαλωμένο μου φαίνεται ασύγκριτα καλύτερο και το προτιμώ. Βέβαια είναι βάρος στη συνείδηση μου ότι καταναλώνω τόσο πλαστικό. Πρέπει να γίνει πιο ακριβό σπορ, τουλάχιστον 5 φορές πάνω από τη σημερινή τιμή.
talaipwros έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 00:43Κυριακο μειωσε τους μισθους, εχουν κασερι στο στρωμα, οι ανθρωποι τα πετανε σε εμφιαλωμενα αντι να πινουν το νερακι της βρυσηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2023, 19:11Νερό.
Τι νερό πίνετε;
Βρύσης ή εμφιαλωμένο;
Έχετε φίλτρο στη βρύση; Πάνω ή κάτω πάγκου;
Εμφιαλωμένο επιτραπέζιο ή φυσικό μεταλλικό;
Με πολλά ιχνοστοιχεία ή με λίγα;
Ποιο είν' το καλλίτερο κύριοι;

Από εμφιαλωμένα, για όσους ζούμε τον περισσότερο καιρό εκτός Κρήτης, μόνο Ζαγόρι. Για τους προνομιούχους, Ζαρός και ξερός!
Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα εμφιαλωμένα, θα έπρεπε να διατίθενται δωρεάν.
Εγώ έχω βολευτεί με κανάτα Brita εδώ και χρόνια. Μπορεί να μην κάνει το σούπερ ντούπερ επιστημονικό φιλτράρισμα (δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει, γιατί μου φαίνεται το υπεραναλύουν κάποιοι), αλλά και μόνο που πίνω νερό χωρίς τις θαλασσοψυχούλες που έχει το νερό της Θεσσαλονίκης, ηρεμώ κάπως.
Τα περισσότερα από τα υπόλοιπα εμφιαλωμένα, θα έπρεπε να διατίθενται δωρεάν.
Εγώ έχω βολευτεί με κανάτα Brita εδώ και χρόνια. Μπορεί να μην κάνει το σούπερ ντούπερ επιστημονικό φιλτράρισμα (δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει, γιατί μου φαίνεται το υπεραναλύουν κάποιοι), αλλά και μόνο που πίνω νερό χωρίς τις θαλασσοψυχούλες που έχει το νερό της Θεσσαλονίκης, ηρεμώ κάπως.
κατι τουριστες απο κρουαζιεροπλοιο εφεραν νερα σε αλουμινενια συσκευασια. πρωτη φορα βλεπω, πως και δεν κυκλοφορει εδω και εχουμε ολο πλαστικουρες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Οκ να καταλάβω ότι το νερό της βρύσης μπορεί να έχει περίεργη γεύση λόγω της χλωρίωσης.
(Για τα`μένα δεν έχει,αλλά το δέχομαι).
Όμως δεν μπορώ να ξεχάσω την χημεία που κάναμε στο γυμνάσιο.Τότε λοιπόν μαθαίναμε ότι το νερό είναι υγρό,ΑΓΕΥΣΤΟ-ΑΟΣΜΟ-ΑΧΡΩΜΟ.
Τι έχει αλλάξει από τότε και βρίσκετε γεύση στο νερό;
(Για τα`μένα δεν έχει,αλλά το δέχομαι).
Όμως δεν μπορώ να ξεχάσω την χημεία που κάναμε στο γυμνάσιο.Τότε λοιπόν μαθαίναμε ότι το νερό είναι υγρό,ΑΓΕΥΣΤΟ-ΑΟΣΜΟ-ΑΧΡΩΜΟ.
Τι έχει αλλάξει από τότε και βρίσκετε γεύση στο νερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νερό δεν είναι εμπορεύσιμο προϊόν. Το νερό της πηγής Κεφαλόγουρνο είναι για όλους μας
από Frappezitis » 14 Φεβ 2025, 06:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Φεβ 2025, 18:59
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
27 Οκτ 2024, 19:26
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελομητσοτάκηδες σαν 2 σταγόνες νερό
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Απρ 2024, 01:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
04 Ιουν 2024, 11:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Ισραήλ ελυσε το πρόβλημα Νερό...
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 07 Απρ 2025, 16:30 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
07 Απρ 2025, 16:33
-