Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
Τρώω το καρπούζι σκέτο /είμαι φυσιολογικός
Μην προσπαθήσετε καν να μου αλλάξετε γνώμη.
Μην προσπαθήσετε καν να μου αλλάξετε γνώμη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το καλύτερο είναι απευθείας απ την πηγήEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 01:37Τυρί, γάλα, γιαούρτι είναι μια χαρά για τη διατροφή όλων. Όποιος σας πει ότι είστε χοντροί επειδή γαλακτοκομικα δείξτε του αυτόν τον χτικιαρη Αιγύπτιο που αρμέγει ένα γελαδι του ~2500 πΧ

Παρά τα προβοκατόρικα και παραπλανητικά captions του poll (σαν δημοψήφισμα του ΣΥΡΙΖΑ ένα πράγμα), ψήφισα.
Με τυρί, φυσικά. Να έχει και λίγη γεύση ένα από τα πιο αδιάφορα καλοκαιρινά φρούτα.
Με τυρί, φυσικά. Να έχει και λίγη γεύση ένα από τα πιο αδιάφορα καλοκαιρινά φρούτα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
όλοι οι συνδυασμοί φρούτων-γαλακτοκομικών είναι αηδία όχι μόνο το καρπούζι-φέτα.ειδικά αυτό που κάνουν στα γιαούρτια που πετάνε μέσα ότι μαλακια φυτρώνει είναι ακόμα πιο πρόστυχο
Γιατί ρε δεν είναι αδιάφορο ως προς την γεύση και συγκριτικά με όλα τα άλλα γνωστά, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο κλπ;
Νερό με ζάχαρη, χρώμα και μόλις λίγο άρωμα (μόνο αν είναι πολύ καλό). Μόνο για να σε ξεδιψάει και να σε φουσκώνει ταυτόχρονα είναι. Ε, βάλε και λίγη αλμύρα εκεί να πάρει γεύση τουλάχιστον.

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eπισης τρωω και μηλο με φετα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
αυτο ακριβώς λέμε.προσθέτεις σε κάτι ξεδιψαστικό δροσιστικό με λεπτό άρωμα μια αλμυρή τυρίλα.καθαρή γευστική ανωμαλίαIsildur έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:50Γιατί ρε δεν είναι αδιάφορο ως προς την γεύση και συγκριτικά με όλα τα άλλα γνωστά, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο κλπ;
Νερό με ζάχαρη, χρώμα και μόλις λίγο άρωμα (μόνο αν είναι πολύ καλό). Μόνο για να σε ξεδιψάει και να σε φουσκώνει ταυτόχρονα είναι. Ε, βάλε και λίγη αλμύρα εκεί να πάρει γεύση τουλάχιστον.
Έχω φάει και πεπόνι με φέτα, πολύ σπάνια αυτό βέβαια γιατί το πεπονάκι είναι ωραίο, αρωματικό φρούτο και δεν χρειάζεται συμπληρώματα συνήθως. Του πάει το προσούτο όμως, αυτό το έχω δοκιμάσει και δεν ήταν κακό.

Ναι! Και είναι γαμάτο. Βασικά... δεν τρώγεται αλλιώς, μόνο στην ανάγκη σκέτο.nowhere έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:58αυτο ακριβώς λέμε.προσθέτεις σε κάτι ξεδιψαστικό δροσιστικό με λεπτό άρωμα μια αλμυρή τυρίλα.καθαρή γευστική ανωμαλίαIsildur έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:50Γιατί ρε δεν είναι αδιάφορο ως προς την γεύση και συγκριτικά με όλα τα άλλα γνωστά, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο κλπ;

Και μετά πληρώνουν διατροφολόγους και γυμναστές, τύπε για να αδυνατίσουν και να διώξουν την κυτταρίτιδα.
- Μα δεν τρώω, Κώστα μου. Όλη την μέρα λίγο πρωινό έφαγα και λίγα πατατάκια όταν γύρισα από την δουλειά. Μάλλον είναι ο μεταβολισμός μου έτσι και μπορεί να έχω θυρεοειδή. Τι να κάνουμε για να χάσω λίγα κιλάκια στην περιφέρεια;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φατε το και με αντσούγιες τότε.Isildur έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:50Γιατί ρε δεν είναι αδιάφορο ως προς την γεύση και συγκριτικά με όλα τα άλλα γνωστά, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο κλπ;
Παλιοανωμαλοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άμα αγαπούσες πραγματικά δεν θα τα 'φτυνες.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΦΕΤΑ = 1539 = ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛ
= ΕΧΩ ΑΝΑΚΛΗθΕΙ
= ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
= Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΚΕΡ
= ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΗΔΗΓΜΕΝΟΣ 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Χμμμμ... μου δίνεις ιδέες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 09:09Φατε το και με αντσούγιες τότε.Isildur έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 08:50Γιατί ρε δεν είναι αδιάφορο ως προς την γεύση και συγκριτικά με όλα τα άλλα γνωστά, πεπόνι, ροδάκινο, βερίκοκο κλπ;
Παλιοανωμαλοι.
Στο ζουμί πάντως, με το σκορ στο 14-9 άλλοι είναι οι ανώμαλοι, βάσει λεξικού.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ν' αγοράζετε μια φέτα καρπούζι ρε τζίψιζ, που μου θέλετε και ολόκληρο.
από Kauldron » 23 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
23 Ιούλ 2024, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 14 Φεβ 2025, 01:50 » σε Μαγειρική - 19 Απαντήσεις
- 831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Φεβ 2025, 00:12
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Μαρ 2025, 21:15
-