οκ τωρα το καταλαβα οτι το ειχα καταλαβει απο την αρχηnik_killthemall έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 13:20Αυτο ακριβως, δεν με ενδιαφερει τι κανει το μεσο μουσλιμι στο ταμ τουμ, στα παπαρια μου.AlienWay έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 13:15Οταν ο ινδός είναι στην χώρα σου, θα τον κράξεις κι αυτόν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Ιούλ 2023, 13:09
Ενώ εμείς μεταφορικά; Δε νομίζω ότι είναι έτσι.
Δηλαδή τι με ωφελεί εμένα να αρχίσω να φωνάζω για την οδηγική συμπεριφορά στην Ινδία; Για την πόλη μου θα κραξω κι ας είναι δέκα φορές καλύτερα.
Και όχι μόνο. Πριν αρχίσει τις απανωτές προκλήσεις ο Ερντογάν, διακινούνταν απόψεις στο ελληνικό ίντερνετ που έλεγαν ότι οι Τούρκοι δεν είναι εθνικιστές, μόνο εμείς. Φυσικά μετά, εξαφανίστηκαν.
Η λογική δηλαδή είναι ότι εμείς είμαστε οι χειρότεροι, ενώ οι εκάστοτε "άλλοι" είναι είτε υπόδειγμα συμπεριφοράς, είτε δικαιολογημένοι.
Κάπου πρέπει να μετριαστεί όλο αυτό.
Για να το πω ευγενικα ωστε να το καταλαβει κι ο τελευταιος καφρος γκασμας : με ενδιαφερει - ξεμπροστιαζω τη φαση που οταν ο μεσος ντοπιος μαδουραιος - αρουραιος προοδευτικος της πουτσας βλεπει μεσα στη πορτα του,
α) αυτομαστιγωματα απο ορκ και
β) μπουσουλωντες ειδωλολατρες νεκρολαγνους,
τοτε τους β) τους κραζει και τους αποδομει και για τους α) το μονο που κανει ειναι απλα να βαζει στον φαρυγγα του παχια βαζελινη επαναχρησιμοποιημενη και να τους καταπινει ηδονικα μεχρι να του βγουν απτο κωλοτρυπιδι χωρις να βγαλει ουτε ενα αγκομαχητο.
αλλα κολλαγα οτι ηταν αυτονοητο και δεν επρεπε καν να τεθει σαν συμπερασμα
εναν εναν αν σας αναλυσω ειστε ολοι ιδιοι και βαρετα προβλεψιμοι ειδικα οι αριστεροι
και επειτα τα νουδουλικα ...συν και ηλιθιοι στις αναλυσεις σας και στα συμπερασματα σας
υσ.αντε να ξεφευγουν δυο τρεις απο τον βασικο κανονα