δοξα τον θεο ο ελευθερος κοσμος πολεμα τον πουτιν οποτε ολα καλα

καπου τα βλεπεις ολα με το ματι του ευρωπαιου ..στο ισλαμ καθε μελος εχει το δικο του μεριδιοPassager έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:27[quote=sys3x post_id=3136835
Οσους δεν μπορεις να φανταστεις, Και απο διαφορες κουλτουρες εκτος απωασιατικων. Και εχω ζησει και αναμεσα τους.
Αυτο που ειπες πιο πριν οτι οσο παει "απομακρυνονται" ειναι τελειως λανθασμενο. Οσο παει οσο και πιο σλκηροπυρηνικοι γινονται. Οι εγγονοι ειναι χειροτεροι των γονιων και οι γονεις χειροτεροι των παπουδων. Αλλα παντα ετσι εκανε το ισλαμ στην ιστορια του, Παλινδρομιες χωρις καμμια εξελιξη γιατι απλα εξελιξη δεν μπορει να υπαρξει, διοτι δεν εξελισσεται ο λογος του θεου τους (διοτι ειναι τελειος και το τελειο δεν εξελισεται αυτο ειναι το ισλαμ).
Φυσικα και το βλεπω με δυτικο ματι.nemo έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:33καπου τα βλεπεις ολα με το ματι του ευρωπαιου ..στο ισλαμ καθε μελος εχει το δικο του μεριδιοPassager έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:27[quote=sys3x post_id=3136835
Οσους δεν μπορεις να φανταστεις, Και απο διαφορες κουλτουρες εκτος απωασιατικων. Και εχω ζησει και αναμεσα τους.
Αυτο που ειπες πιο πριν οτι οσο παει "απομακρυνονται" ειναι τελειως λανθασμενο. Οσο παει οσο και πιο σλκηροπυρηνικοι γινονται. Οι εγγονοι ειναι χειροτεροι των γονιων και οι γονεις χειροτεροι των παπουδων. Αλλα παντα ετσι εκανε το ισλαμ στην ιστορια του, Παλινδρομιες χωρις καμμια εξελιξη γιατι απλα εξελιξη δεν μπορει να υπαρξει, διοτι δεν εξελισσεται ο λογος του θεου τους (διοτι ειναι τελειος και το τελειο δεν εξελισεται αυτο ειναι το ισλαμ).
υπαρχουν και τα καλα για μια μουσουλμανα που το δεχεται για να εξισορροπήσει με τα υπολοιπα
αυτα τα λιγα γιατι δεν με ενδιαφερει το ζητημα
Επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω για το πόσους γνωρίζεις, εκτός βέβαια εάν μιλάς για εκτός Ελλάδος μουσλίμια και εάν έχεις δουλέψει μαζί τους σε κάνα Κατάρ ή κάτι τέτοιο.Passager έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:27Οσους δεν μπορεις να φανταστεις, Και απο διαφορες κουλτουρες εκτος απωασιατικων. Και εχω ζησει και αναμεσα τους.sys3x έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:21Πόσους μουσουλμάνους γνωρίζεις φίλε μου;Passager έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:07
H μανα μουσουλμανα δεν εχει εξουσια στα αγορια τους. Θα ελεγα ακομα περισσοτερο δεν εχει καν επιρροη.
Αμα τους δειτε ακομα και στις δυτικες κοινωνιες μας, αν βγουν για ψωνια οικογενιακα μανα με αγορια, αυτα πανε μπροστα καμαρωτα και πισω σαν σαλταρισμενη μαουνα αυτη.
Αν γνωρισετε ατομα, κυριως γυναικες που προερχονται απο αυτην την κοινωνια, θα σας πουν οτι οι γυναικες ζουν κατω απο τρομοκρατια οχι μονο απο τον αντρα τους αλλα ακομα και απο τα αγορια της που παιρνουν τη θεση του πατερα οταν αυτος δεν ειναι εκει.
Δεν μπορουν να σωθουν αυτες οι γυναικες σε αυτες τιος κοινωνιες απο μονες τους, και το ξερουν.
Γιαυτο πολλες απο αυτες πεφτουν σε καθαρη νευρωση και γινονται φανατικοτερες ακομα. Ενα ειδος συνδρομου του Στοκχολμης.
Μην το ψαχνετε. Δεν μπορει να κανεις deal με το σατανα. Την εχεις ηδη φαει απο τα αποδυτηρια.
Ο ιταλικός εμφύλιος (1943-1945) είχε 250.000 θύματα
και εχεις δικιο αφου μας χωριζει μια αβυσσος που δεν ειναι μονο πολιτιστικηPassager έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:44Φυσικα και το βλεπω με δυτικο ματι.nemo έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:33καπου τα βλεπεις ολα με το ματι του ευρωπαιου ..στο ισλαμ καθε μελος εχει το δικο του μεριδιοPassager έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 17:27[quote=sys3x post_id=3136835
υπαρχουν και τα καλα για μια μουσουλμανα που το δεχεται για να εξισορροπήσει με τα υπολοιπα
αυτα τα λιγα γιατι δεν με ενδιαφερει το ζητημα
Οταν παω σε μια δυτικη παραλια μ'αρεσει να βλεπω ομορφες λουομενες και οχι κουκουλομενες σαν σακους με πατατες.
Αυτο σιγουρα το βλεπω με δυτικο ματι.
οχι οι ιταλοι ειχαν περισσοτερο νιονιο απο τους δικους μας λογικο αφου μας χωριζουν 4αιωνες
Άρα και εδώ;Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:20Όπου έθνος με φατρίες τότε είτε πυρηνικό carpet bombing είτε τους αφήνεις στη ζούγκλα τους.
Με εναρκτήριο λάκτισμα στην Πελοπόννησο.nyxtovios έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 18:29Άρα και εδώ;Πτολεμαίος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 13:20Όπου έθνος με φατρίες τότε είτε πυρηνικό carpet bombing είτε τους αφήνεις στη ζούγκλα τους.
βρισκεις δηλαδη ομοιοτητες με τον δικο μας; εγω οχιBeria έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023, 18:00Σου υπενθυμίζω ότι ο δικός μας είχε 100.000 θύματα λιγότερα
Yπάρχουν διαφορές και ομοιότητες που οφείλονται αποκλειστικά στις διαφορετικές καταστάσεις των δύο χωρών.