BITES
Γκασπάτσο
Κρύα σούπα με τομάτα και καρπούζι,
κατσικίσιο κρεμώδες τυρί και πιπερόριζα
Gazpacho
Chilled tomato and watermelon soup,
goat cream cheese and ginger
18.00€
για το αβοκαντο θα συμφωνησω, αν και σπανια αγοραζω, μπορεις να κανεις αλοιφη με οτιδηποτε, πχ αυγο, τονο, φετα (δικη μου σειρα προτιμησης). οι συνδυασμοι αλμυρο γλυκο που εχω δοκιμασει και θα ξαναετρωγα ειναι ροκφορ αχλαδι, προσουτο πεπονι και χαμον με χουρμα.
Απορώ κι εγώ. Ξερνάω και μονο στην ιδέα. Ούτε αυτο το σόλτιντ κάραμελ δεν μπορω να ανεχτώ σαν γεύση, που τρελαινεται η δικιά μου κι εγώ ουτε να το μυρίσω.
Εσύ δεν είσαι ρε τύπε που βάζεις μέλι στον ελληνικό;
Εγώ απορώ γιατί δεν την τρώνε με αβοκάντο τη φέτα. Το αβοκάντο ειναι το μοναδικό φρούτο το οποίο μπορείς να παντρέψεις με τα πάντα, χωρις να γινει αηδία συνδυασμός. Ίσως παιζει και ρόλο για πολλούς ότι ειναι αηδία απο μόνο του, και με ο,τι κι αν το παντρέψεις, το αναδεικνύεις αντι να το υποβαθμίζεις.
Και το κουκούτσι απο το αβοκάντο γαμάει. Αν εισαι αρκετά φλώρος και δεν μπορείς να το μασήσεις, το βαζεις μπλέντερ και το κανεις πολτό. Ακούτε οι κουκουτσοφάγοι του πχορουμ?
Χάνετε το υπερτέλειο φρουτένιο μεζεδάκι, σας δινω ιδέες.
Λάθος, εννοούμε γενικά τα λευκά τυριά. Το ξέρω ότι στην Βόρεια Αφρική τα λευκά τυριά τα λέτε όλα φέτα, αλλά φέτα είναι μια πολύ συγκεκριμένη αναλογία λευκού, αιγοπρόβειου τυριού.
Βέβαια τυρί λέγανε οι Έλληνες όλα τα λευκά τυριά μέχρι το 1980, που θυμήθηκαν οι βορειαφρικανοί βλάχαροι που την είδαν κοσμοπολίτες απ' τα Βαλκάνια ότι εκτός από λευκά τυριά υπάρχουν κι άλλα τυριά, κυρίως στην Ευρώπη, και το παίζουν έκτοτε εξυπνάκηδες, λες και στην τυρόπιτα βάζουνε ροκφόρ, ένταμ ή τσένταρ.
τουλαχιστον δε λενε κασερια ολα τα κιτρινα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
για το αβοκαντο θα συμφωνησω, αν και σπανια αγοραζω, μπορεις να κανεις αλοιφη με οτιδηποτε, πχ αυγο, τονο, φετα (δικη μου σειρα προτιμησης). οι συνδυασμοι αλμυρο γλυκο που εχω δοκιμασει και θα ξαναετρωγα ειναι ροκφορ αχλαδι, προσουτο πεπονι και χαμον με χουρμα.
Κύριε Μάκη μου ναι στο αυγό, ναι στον τόνο , αλλά ΟΧΙ στην φέτα.
Δοκίμασε αβοκάντο, τόνο και γιαούρτη (προαιρετικά κ αυγό)
Μπόλικο λεμόνι και ανθος αλατιού
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.