Ο παραλληλισμός που έκανε είναι άψογος αλλά δεν ήξερα για την κρις κραφ, εξαιτίας σου έμαθα όμως, ευχαριστώ και κουράγιο.
Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
Re: Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ισχύει ότι έλεγαν κασέρια ολα τα κίτρινα τυροκομικά. Κασέρι ήταν συγκεκριμένο είδος. Στην ηπειρωτική Ελλάδα υπήρχε το τυρί, το κασέρι, το κεφαλοτύρι, ο μπάτζος, η ούρδα, το μανούρι, μυζήθρα κλπ . Αν ήθελες μπάτζο δεν έλεγες κασέρι φυσικά. Ούτε έλεγες τυρί μπάτζο, όπως δεν έλεγες τυρί μανούρι. Οπως δεν είναι λογικό να πεις θέλω ένα πτηνό, τι πτηνό θέλετε; κότα; όχι πάπια. Λες θελω μια κότα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επιτέλους. Έγραψε κάτι σωστό και σαφές η συμπαθής χρηστρια μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο Ίδρυμα.
Δηλώνω περήφανος και συγκινημένος για το νήμα κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:14Επιτέλους. Έγραψε κάτι σωστό και σαφές η συμπαθής χρηστρια μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο Ίδρυμα.
Ελπίζω να είναι κι αυτό επαρκώς σαφές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλα στη θέση τους λοιπόν.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:19Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:14Επιτέλους. Έγραψε κάτι σωστό και σαφές η συμπαθής χρηστρια μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο Ίδρυμα.
Σχεδόν ανησύχησα.
wb λοιπόν gal.
.
.
Εμένα ρωτάς ή τον sys?hellegennes έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 03:37Σελοφάν, σελοτέιπ, αφρολέξ, ταμπλόιντ, φελιζόλ, σελιλόιντ, πλαστελίνη, πλεξιγκλάς, κλάξον, θερμός, γουίντσερφ.Imperium έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 02:21Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι άτομο σαν κι έσενα δεν ήξερε οτι τα Chris Craft ήταν μάρκα και μάλιστα πολυτελείας.sys3x έγραψε: ↑ Τα κρις κραφτ είναι μάρκα;;;
Να ναι καλά ο πουθενάς ρε, κι ας βασανίζεται το πουλάκι μου, κάτι μάθαμε και σήμερα.
Αυτά τα ήξερες όλα σαν μάρκες;
Απο αυτά που ανέφερες μόνο το "ταμπλοιντ" δεν το έχω ξανακούσει. Τι είναι;
Η μάρκα "πλαστελίνη" για την ακρίβεια είναι Plasticine.
Το "φελιζολ" μοιάζει για μάρκα αλλά δεν ξέρω την οριζινάλ μορφή του ονόματος.
Το windsurf συζητίσιμο.
Τα αλλα κάνουν μπαμ.
Όχι φίλε μου, δεν το εγνώριζα, όλα τα υπόλοιπα ναι, αυτό όμως όχι, δε γαμείς, γηράσκω αεί διδασκόμενος, να 'ναι καλά κι ο πουθενάς.Imperium έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:25Εμένα ρωτάς ή τον sys?hellegennes έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 03:37Σελοφάν, σελοτέιπ, αφρολέξ, ταμπλόιντ, φελιζόλ, σελιλόιντ, πλαστελίνη, πλεξιγκλάς, κλάξον, θερμός, γουίντσερφ.Imperium έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 02:21
Δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι άτομο σαν κι έσενα δεν ήξερε οτι τα Chris Craft ήταν μάρκα και μάλιστα πολυτελείας.
Αυτά τα ήξερες όλα σαν μάρκες;
Το windsurf συζητίσιμο.
Τα αλλα κάνουν μπαμ.
.
.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε έχει φάει η αδιαφορίαΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:19Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:14Επιτέλους. Έγραψε κάτι σωστό και σαφές η συμπαθής χρηστρια μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο Ίδρυμα.

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το μόνο "φρούτο" που σηκώνει φέτα ασυζητητί είναι το... αβοκάντο
Σε κάαααποιες περιπτώσεις και ένα καλό βουτηράτο αχλάδι. Α, ναι καί, οι μυστήριοι με τα σταφύλια που προαναφέρθηκαν. Από εκει και πέρα ΟΚ, τι να πω, φατε την με κεράσια, βερύκοκα, μούσμουλα... sheeesh.
Επίσης όποιος είπε οτι δεν τρώει φέτα με φακές καλείται όπως απολογηθεί.
Σε κάαααποιες περιπτώσεις και ένα καλό βουτηράτο αχλάδι. Α, ναι καί, οι μυστήριοι με τα σταφύλια που προαναφέρθηκαν. Από εκει και πέρα ΟΚ, τι να πω, φατε την με κεράσια, βερύκοκα, μούσμουλα... sheeesh.
Επίσης όποιος είπε οτι δεν τρώει φέτα με φακές καλείται όπως απολογηθεί.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:33Σε έχει φάει η αδιαφορίαΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:19Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:14
Επιτέλους. Έγραψε κάτι σωστό και σαφές η συμπαθής χρηστρια μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο Ίδρυμα.

.
.
Γι αυτό είμαστε εδώ, για να μαθαίνουμε....sys3x έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:28Όχι φίλε μου, δεν το εγνώριζα, όλα τα υπόλοιπα ναι, αυτό όμως όχι, δε γαμείς, γηράσκω αεί διδασκόμενος, να 'ναι καλά κι ο πουθενάς.Imperium έγραψε: ↑ Εμένα ρωτάς ή τον sys?
Το windsurf συζητίσιμο.
Τα αλλα κάνουν μπαμ.

Όλο και κάτι τσιμπάμε κατά καιρούς είναι η αλήθεια.Imperium έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:38Γι αυτό είμαστε εδώ, για να μαθαίνουμε....sys3x έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:28Όχι φίλε μου, δεν το εγνώριζα, όλα τα υπόλοιπα ναι, αυτό όμως όχι, δε γαμείς, γηράσκω αεί διδασκόμενος, να 'ναι καλά κι ο πουθενάς.Imperium έγραψε: ↑ Εμένα ρωτάς ή τον sys?
Το windsurf συζητίσιμο.
Τα αλλα κάνουν μπαμ.
.
.
Aυτό θα το διαπιστώσεις σε σύντομο χρόνο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:33Σε έχει φάει η αδιαφορίαΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:19Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:14
Αυτό που "τρώει" τους ανθρώπους είναι οι ευκαιριακές προσθέσεις/πολλαπλασιασμοί και όλοι οι γλυκανάλατοι ή ιδεολογικοί ψυχαναγκασμοί.
Εγώ είμαι αφαιρετικός τύπος τόσο στις γεύσεις όσο και στις μυρωδιές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
AXGYRISESΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:19Η συμπαθής χρήστρια σε θεωρεί αδιάφορο χρήστη, όπως και τον κάθε προχωκάγκουρα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 13:14Επιτέλους. Έγραψε κάτι σωστό και σαφές η συμπαθής χρηστρια μετά από 20 χρόνια παρουσίας στο Ίδρυμα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ν' αγοράζετε μια φέτα καρπούζι ρε τζίψιζ, που μου θέλετε και ολόκληρο.
από Kauldron » 23 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
23 Ιούλ 2024, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 14 Φεβ 2025, 01:50 » σε Μαγειρική - 19 Απαντήσεις
- 831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Φεβ 2025, 00:12
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Μαρ 2025, 21:15
-