Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις παρακολουθήσει αρκετά βίντεο από την καθημερινότητα στη Βραζιλία έως τώρα! Κάνε μια βόλτα στο liveleak και ξαναέλα με τον κηδεμόνα σου!
Ίσως δεν είναι βέβαια ό,τι καλύτερο να ψάχνει κανείς να βρει πού είναι όλη η κακομοιριά του κόσμου συγκεντρωμένη γιατί μερικοί δείχνουν να τη γουστάρουν... Μπορεί να φταίει το σύστημα, αν έχεις τελειώσει το Λύκειο στον Άγιο Παντελεήμονα μπορεί να έχεις δίκιο να έχεις θυμό για το σύστημα που σου προσφέρει αυτό που σου προσφέρει, ως νέο άνθρωπο. Έγινε πάλη και αγώνας ξέρεις για να έχεις αυτό το είδος της εκπαίδευσης που είχες! Ούτε τα μνημόνια δεν την ακούμπησαν ήταν το τελευταίο προπύργιο που δεν θα πέσει ποτέ για πολλούς λόγους. Δεν φταίνε και τόσο οι νοικοκυραίοι για αυτά που σου πρόσφερε το σύστημα γιατί στις σκοτούρες τους δεν χωράει ΚΑΙ αυτή η σκοτούρα! Ακούς "συναγωνιστές" ούτε απέξω να μην περνάνε από υποβαθμισμένες περιοχές.
Απο πότε οι κομμουνιστές που κάνουν μπάχαλα για να επιβάλλουν δικαστική ασυλία για τη διεφθαρμένη τέως κυβέρνηση (ο επικεφαλής του κόμματος της πρώην κυβερνήσεως μάλιστα ονομάζει αντιφασισμό την προσπάθεια δικαστικής ασυλίας των τέως κυβερνώντων) θεωρούνται...."protesters";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 30 Οκτ 2018, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eγω πάντως επι σταλιν και χρουτσωφ δε θυμαμαι μαφιες και εγκληματικοτητα στην εσσδ. αντιθετως στις ηπα και στην καπιταλ ρωσια της πουτανας. μαφιες, συμμοριες,σιριαλ κιλερ, της κολασεως. τα ιδια βεβαια και στο υπολοιπο ανατολικο μπλοκ οπως και στην κουβα. καμια σχεση με βραζιλιες, κολομβιες, τζαμαικες, και λοιπα καπιταλομπουρδελα. αν σε κοφτει τοσο η εγκληματικοτητα και η ασφαλεια, το ριχνεις κομμουνισμο μονοκούκι. ολα τα υπολοιπα ειναι λαικιστικες πιπες για αφελεις ψηφοφορους.
δεν υπηρχε εγκληματικοτητα επειδη γκουλαγκ, και επειδη ακομη και να υπηρχε,σιγα μην το μαθαινες αν γραφοταν κατι στην πραβδα, γκουλαγκ ο δημοσιογραφος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
ο εθνικισμος ειναι λοιπον ενα συνολο, υποσυνολο του οποιου ειναι η χρυση αυγη: εαν εσυ δεν βλεπεις το προβλημα και δεν σε χαλαει να εισαι μερος ευρυτερου συνολου που περιλαμβανει χα και δικτατορες, δεν το εχω εγω το προβλημα.
Ο εθνικισμος ειναι κατι πολυ κακο και συνωνυμο του φασιστα. Κανεις πλην φασιστοειδων δεν δηλωνει πια εθνικιστης και στην αμερικη ολοι δηλωνουν λευκοι εθνικιστες. Ειναι λοιπον σαν να λες ειμαι κλουξ κλαν, οχι κου κλουξ κλαν.
ανηκω σε ενα συνολο, που λεγεται φορουμ του οποιου υποσυνολα ειναι οι αβγοι, οι κκεδες, οι ζαιοι, οι πασοκοι, οι πιστοι, οι ψεκασμενοι, οι βεγκαν, οι μγκτοου, και λοιπα.
ε, και;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
'
ο ΝεοΝΑΖΙάρης και χουντολάγνος καμαρώνει για έναν άκαπνο στρατό που στο μόνο που χρησίμευσε ήταν σε πραξικοπήματα!
Η γελοιότητα, της γελοιότητας, ω γελοιότητα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Χαίρεσαι; Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει ιδιωτικοποιήσεις και ''μεταρρυθμίσεις'' στο ασφαλιστικό. Μην καρφώνεστε.
Επίσης μετέφερε την πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
Χαίρεσαι; Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει ιδιωτικοποιήσεις και ''μεταρρυθμίσεις'' στο ασφαλιστικό. Μην καρφώνεστε.
Επίσης μετέφερε την πρεσβεία από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.
Έγραψα πουθενά ότι είναι αντικαθεστωτικός; Μη αρεστός στην "πολιτική ορθότητα" είναι. Όχι ο άνθρωπος που θα λύσει τα πάντα.
'
ο ΝεοΝΑΖΙάρης και χουντολάγνος καμαρώνει για έναν άκαπνο στρατό που στο μόνο που χρησίμευσε ήταν σε πραξικοπήματα!
Η γελοιότητα, της γελοιότητας, ω γελοιότητα!
φιλελες ειναι ο μπολσοναρο σαν τον αδωνι
στο δικο σας στρατοπεδο
Δεν αναφέρομαι στον Μπολσονάρο.
Δεν ανήκω στους "σας". Πάλι λάθος ταμπέλα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.