Καλορίζικο καλοταξιδο!
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ε ναι, σιγά μη πάω με την κυρά Σουλα επειδή κάνει καλή φασίνα.talaipwros έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 20:20tonale αντι για RAV4vagabondo έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 20:12Εγώ πάντως θα προτιμούσα 160 καινούργια άλογα παρά 280 εφταετίας.Ερμής έγραψε: ↑01 Αύγ 2023, 19:09
Από πχιοτητα είναι πένα. Δεν έχω οδηγήσει τη βελοτσε αλλά η qv είναι σκάλες πάνω από την κατηγορία της.
180 έχω τώρα(οκ τα μισά ψόφια πλέον) στο vts, να κάνω downgrade; εξάλλου τα άλογα δε τα θέλω για να πηγαίνω στη βουτα αλλά τα θέλω εκεί αν και όταν χρειαστούν. Τα άλογα είναι ασφάλεια όσο και αν σου φαίνεται περίεργο
Άσε που αν είχα τα λεφτά, θα έπαιρνα την τοναλε για άνετες βόλτες και εκτός δρόμου.
talaipwros έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 20:57συναδελφος της κουνιαδας με ολοκαινουρια Alfa romeo stelvio
στους 3 μηνες 6000 ευρω ζημια, της ειπαν "λογω βενζινης"
αυτη βαζει μονο super αμολυβδη εντωμεταξυ
Άσε που δε μαρεσουν τα σουβ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ε καλά τώρα, λες και πριν τα σουβ δεν πηγαίναμε εκδρομές, καθόμασταν στην αθήνα και κλαίγαμε.
Ήθελα να'ξερα πόσος κόσμος βγάζει 60 χιλιάρικα αυτοκίνητο στο χαλίκι και το χωματόδρομο να του γαμηθεί η μπογιά παντού απ'τα πετραδάκια. Κανένας; Κανας Σαουδάραβας;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Κανένας. Μόλις βρούνε χωματόδρομο, κατεβάζουν οικογένεια - πράγματα και συνεχίζουν με τα πόδια.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 03:10Ε καλά τώρα, λες και πριν τα σουβ δεν πηγαίναμε εκδρομές, καθόμασταν στην αθήνα και κλαίγαμε.
Ήθελα να'ξερα πόσος κόσμος βγάζει 60 χιλιάρικα αυτοκίνητο στο χαλίκι και το χωματόδρομο να του γαμηθεί η μπογιά παντού απ'τα πετραδάκια. Κανένας; Κανας Σαουδάραβας;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μαγκες αν και ξερω την απαντηση, το Ματιζακι τι λεει σαν αμαξι στην κατηγορια του; Θα δινατε ποσο μεγαλυτερο απο 750 ευρω;
- kongrosian
Εξαρτάται για τι το θες
Για μεσα στην πολη το θελω, να το παρω για την κοπελα μου.
Δηλαδη;
Αντε πες και κερναω ιντερνετικες μπυρες.
Αν το θες για να κάνει καμία 30χλμ Μαξ τη μέρα κια να μη σε νοιαζουν γρατζουνιες να το πάρεις αφού κάνει εφτάμιση κατοστάρια, ζημιές θα σου βγάλει αλλά έχει φτηνά ανταλλακτικά. Όλα αυτά με την προϋπόθεση πως θα το ελέγξεις και δε θα το πάρεις πολύ σκισμένο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πέρα από την πρακτικότητα στην πόλη έχει άθλια παθητική ασφάλεια. Ένας (μακρινός) θείος σκοτώθηκε με δαύτο, του μπήκε το τιμόνι στο στήθος
Ειναι οντως φτηνιαρικη κατασκευη. Απο αξιοπιστια τι λεει;dna replication έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 21:23πέρα από την πρακτικότητα στην πόλη έχει άθλια παθητική ασφάλεια. Ένας (μακρινός) θείος σκοτώθηκε με δαύτο, του μπήκε το τιμόνι στο στήθος
-
Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 03:10Ε καλά τώρα, λες και πριν τα σουβ δεν πηγαίναμε εκδρομές, καθόμασταν στην αθήνα και κλαίγαμε.

-
Ασφαλεια και 750 ευρω δεν πανε μαζι.Bazoomba έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 21:28Ειναι οντως φτηνιαρικη κατασκευη. Απο αξιοπιστια τι λεει;dna replication έγραψε: ↑02 Αύγ 2023, 21:23πέρα από την πρακτικότητα στην πόλη έχει άθλια παθητική ασφάλεια. Ένας (μακρινός) θείος σκοτώθηκε με δαύτο, του μπήκε το τιμόνι στο στήθος
Οτι και να παρεις σε αυτα τα λεφτα στα ιδια επιπεδα θα ειναι.
Αν το αμαξι ειναι σχετικα καλη κατασταση και η χρηση του περιοριζεται αποκλειστικα εντος της πολης μια χαρα θα εισαι σε αυτα τα λεφτα.
Πγαινε το σε καναν μαστορα να το τσεκαρει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση Η Πατούλη μεταμορφώθηκε σε Κατερινα Καινούργιου
από Μαδουραίος » 31 Μαρ 2024, 14:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 1044 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Απρ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓαλλοΓερμανικη σύμπραξη για κατασκευή καινούργιου τανκ
από Ίακχος » 26 Απρ 2024, 19:27 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Απρ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 4395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-