εκτός τόπου και χρόνου είσαιPhilip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 19:13Και με τον Μπακογιάννη πάντως σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πάει η Αθήνα.
ο χειρότερος δήμαρχος που είχε η πόλη είναι
εκτός τόπου και χρόνου είσαιPhilip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 19:13Και με τον Μπακογιάννη πάντως σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πάει η Αθήνα.
Κάποιος τον είπε 'μπρόκολο' πριν κανέναν χρόνο. Είχε δίκιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 22:47εκτός τόπου και χρόνου είσαιPhilip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 19:13Και με τον Μπακογιάννη πάντως σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πάει η Αθήνα.
ο χειρότερος δήμαρχος που είχε η πόλη είναι
Αντικειμενικά μιλώντας, είναι απαραίτητα κακό. Δεν χρειάζεται να είσαι επιεικής επειδή στήριξες ΝΔ και είναι και ο Βλακογιάννης ΝΔ.georgebi έγραψε: ↑22 Ιούλ 2023, 02:06Θα δούμε ''ομορφιές'' εδώ στην Αθήνα στις δημοτικές εκλογέςπατησιωτης έγραψε: ↑21 Ιούλ 2023, 22:56
Ο Μπακογιάννης ονειρεύετα να γίνει ....Σιράκ.Θα μπορούσα να πω και Μακρόν αλλά τα κόλπα με τους Λεπέν άρχισαν επί Σιράκ στη Γαλλία.
Τότε για πρώτη φορά ο πατέρας Λεπέν πέρασε στο β΄γύρο των προεδρικών γαλλικών εκλογών και όλη η αριστερά ψήφισε στον β΄γύρο τον γκωλικό Σιράκ για να μη βγει ο Λεπέν και βγήκε με 80%.
Ο Μπακογιάννης λοιπόν ονειρεύεται να περάσει στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών κάποιος κασιδιαρικός με δρώμενα και να υποχρεώσει τους αριστερούς να τον ψηφίσουν.
Αν μάλιστα κατέβει και ο Παππάς υποψήφιος
η ''στρατηγική'' ψήφοςθα ξεπεράσει και τα επίπεδα σουργελισμου που παρακολουθήσαμε με τη ψήφο των χρυσαυγιτων στην Κωνσταντοπουλου
Το σίγουρο ειναι πως όλοι δουλεύουν για τον Μπακογιαννη
.....πράγμα που δεν το θεωρώ και απαραίτητα καλό
ΥΓ. ζω για να δω τον Δαπεργολα να ψηφίζει Μπακογιαννη
Καλά τα λέει !
Έπεσε το Ψυχικό, έπεσαν και τα Βριλήσσια
Εδώ έχω μια ερώτηση.
Το ισλαμαμπαντ ειναι και γαμω τις πολεις. Εχει αψογη ρυμοτομια, μοντερνο σχεδιασμο, πολλους ελευθερους χωρους. Η Σκατινα ποτε δε θα γινει ισλαμαμπαντThe Rebel έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 22:03Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 19:13Ο δούκας είναι όντως αξιόλογη προσωπικότητα.
Και με τον Μπακογιάννη πάντως σε γενικές γραμμές μια χαρά τα πάει η Αθήνα.![]()
Και στη Γλυφάδα δεν έχουμε καθόλου τέτοιους. Δεν τους σηκώνει να δίνουν χιλιάρικο για ενοίκιο
Εν τω μεταξύ η πλάκα ειναι πως τα υποστηρικτικά ποστ μου προς τη ΝΔ είναι σχεδόν ανύπαρκταGreen Dragon έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 22:59Αντικειμενικά μιλώντας, είναι απαραίτητα κακό. Δεν χρειάζεται να είσαι επιεικής επειδή στήριξες ΝΔ και είναι και ο Βλακογιάννης ΝΔ.
αυτό είναι αλήθεια
Αν δεν απατωμαι στην Γλυφαδα εχει εκλεγει δημοτικος συμβουλος ο Τασος Γκουριωτης.southern έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 03:51Και στη Γλυφάδα δεν έχουμε καθόλου τέτοιους. Δεν τους σηκώνει να δίνουν χιλιάρικο για ενοίκιο
Αφού είσαι σοβαρός, τεχνοκρατικος και άριστος, ψήφισε δούκα. Αλλιώς είσαι κόμματοσκυλο.georgebi έγραψε: ↑04 Αύγ 2023, 11:36Εν τω μεταξύ η πλάκα ειναι πως τα υποστηρικτικά ποστ μου προς τη ΝΔ είναι σχεδόν ανύπαρκταGreen Dragon έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 22:59Αντικειμενικά μιλώντας, είναι απαραίτητα κακό. Δεν χρειάζεται να είσαι επιεικής επειδή στήριξες ΝΔ και είναι και ο Βλακογιάννης ΝΔ.
Σχεδόν ολα ειρωνικά προς τον συριζα είναι
Πέραν τούτου όλα στη ζωή μας συμβιβασμοί είναι
Συμβιβασμός είναι για μένα να ψηφίζω ΝΔ
Συμβιβασμό που εσείς οι εκ δεξιών είστε πολύ υπέρ άνω για να κάνετε, παραβλέποντας το σουργελισμο που επικρατεί στις εκ δεξιών επιλογές (όπως και στις εξ αριστερών φυσικά)
Οσο για τον Μπακογιαννη ήμουν απ τους πρώτους που είχα γράψει - ως δεινός ποδηλάτης άρα και γνώστης - για τη γελοιότητα της όποιας ποδηλατικής χρησιμότητας του περιπάτου του
Δυστυχώς τα ποστ μου πέρασαν απαρατήρητα έτσι και γω το έριξα ξανά στο τσάμικο
Τελος για τον Ζαχαριαδη - την επιλογή του τσίρκου για δήμαρχο - τον θεωρώ λιγότερο τσίρκο απ το μέσο όρο τους
πόσο μάλλον που του πιστώνω πως είναι ενας απ τους ελάχιστους απ αυτούς, που κατ επανάληψη δεν δείλιασε να αντιπαρατεθεί τηλεοπτικά με τον τυφώνα Αδωνι