τις θέλω για την ανιψιά μου. έχει θέμα με τον ύπνο και ανησυχώ. κάποιους ήχους δεν μπορεί να τους "απομονώσει" και την ενοχλούν.

αυτές που λες, πρέπει να είναι σαν εκείνες που μας δίνανε στο στρατό για τις βολές.ST48410 έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:39Τι κίτρινες ή ροζ, μαλακό σφουγγαράκι. Προσοχή γιατί έχει και σκληρές και είναι άβολες για πολλές ώρες. Έχω πάντα μαζί μου στις διακοπές γιατί κάποια ξενοδοχεία έχουν ανύπαρκτη ηχομόνωση.
Αν η χρήση θα είναι παρατεταμένη ας συμβουλευτείτε έναν ωριλά. Δεν ξέρω αν κάνει καλό ή αν δυνητικά μπορεί αν δημιουργήσει κάποια μόλυνση.
Επίσης να ξέρεις ότι με ωτοασπίδες ακούς πολύ πιο ενοχλητικά τους ήχους του σώματος. Αν δοκιμάσεις να βάλεις και να φας πχ, θα καταλάβεις τι εννοώ.
θενξ μπρο. φτηνές είναι, οπότε μια δοκιμή θα γίνει.Kappa έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:43Προσωπικά παίρνω αυτές
https://www.skroutz.gr/s/7899268/Kessle ... ed=listing
ή αυτές
https://www.skroutz.gr/s/7677700/Med-Eu ... CF%87.html
Εγώ βέβαια δεν ακούω και πολύ καλά αλλά σε γενικές γραμμές και από το καλό μου αυτί φαίνεται να δουλεύουν και το λέω όντας ευαίσθητος στις ενοχλήσεις στον ύπνο.
Δε μου είχαν δώσει ποτέ. Σφουγγαράκι είναι, το πιέζεις λίγο να λεπτύνει και το χώνεις στο αυτί. Σε μερικά δευτερόλεπτα παίρνει το σχήμα.kongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:47αυτές που λες, πρέπει να είναι σαν εκείνες που μας δίνανε στο στρατό για τις βολές.
ναι ναι. έτσι ήταν αυτές που λέω. τις "πλάθεις" να πάρουν το σχήμα που θες και τις βάζεις στο αυτί. φοβάμαι ότι είναι σκληρές για να κοιμηθείς ώρες με αυτές.ST48410 έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:57Δε μου είχαν δώσει ποτέ. Σφουγγαράκι είναι, το πιέζεις λίγο να λεπτύνει και το χώνεις στο αυτί. Σε μερικά δευτερόλεπτα παίρνει το σχήμα.kongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:47αυτές που λες, πρέπει να είναι σαν εκείνες που μας δίνανε στο στρατό για τις βολές.
Δεν μου αρέσει η απόλυτη απομόνωση ήχου. Χάνεις πληροφορία από το περιβάλλον που μπορεί να είναι κρίσιμη αν συμβεί κάτι κακό. Συνήθως τις κόβω στη μέση ή τις φοράω χωρίς να τις τοποθετήσω πολύ βαθιά. Μειώνουν το έντονο κύμα κρουστικών ήχων αλλά έχεις μια ιδέα τι γίνεται και μπορείς να κοιμηθείς. Αν πάλι συμβεί κάτι και πρέπει να ξυπνήσεις, είναι εφικτό.
Έχει και μαλακές και σκληρές. Πρόβλημα δεν είχα. Δηλαδή αν η εναλλακτική είναι να ακούω όλη τη νύχτα τον μεθυσμένο από πάνω να μετακινεί έπιπλα, μια χαρά τα καταφέρνωkongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 13:01ναι ναι. έτσι ήταν αυτές που λέω. τις "πλάθεις" να πάρουν το σχήμα που θες και τις βάζεις στο αυτί. φοβάμαι ότι είναι σκληρές για να κοιμηθείς ώρες με αυτές.
Μη χειρότερα. Ακούτε και στον ύπνο μη γίνει τίποτα; Στην Κίνα κοιμούνται με ανοιχτά παράθυρα.ST48410 έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:57Δε μου είχαν δώσει ποτέ. Σφουγγαράκι είναι, το πιέζεις λίγο να λεπτύνει και το χώνεις στο αυτί. Σε μερικά δευτερόλεπτα παίρνει το σχήμα.kongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:47αυτές που λες, πρέπει να είναι σαν εκείνες που μας δίνανε στο στρατό για τις βολές.
Δεν μου αρέσει η απόλυτη απομόνωση ήχου. Χάνεις πληροφορία από το περιβάλλον που μπορεί να είναι κρίσιμη αν συμβεί κάτι κακό. Συνήθως τις κόβω στη μέση ή τις φοράω χωρίς να τις τοποθετήσω πολύ βαθιά. Μειώνουν το έντονο κύμα κρουστικών ήχων αλλά έχεις μια ιδέα τι γίνεται και μπορείς να κοιμηθείς. Αν πάλι συμβεί κάτι και πρέπει να ξυπνήσεις, είναι εφικτό.