Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Πασιφάη
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Πασιφάη » 05 Αύγ 2023, 22:44
nemo έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 16:03
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 15:13
nemo έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 00:39
το ακρον αωτον ξερετε ποιο ειναι ; να συνεχιζουν να μας κουνανε το δαχτυλο
και δεν βρισκεται ενας να τους το κοψει
μας λενε οτι οι γερμανοι σκοτωσαν ελληνες ...και βεβαια σκοτωσαν και απο πανω ξεκλήρισαν
και πολλα χωρια και εμεις ομως σκοτωσαμε οσους μπορεσαμε -πολεμος ηταν
απο την αλλη εχουμε ελληνες που ξεκληρισαν ολοκληρα χωρια ισως και περισσοτερα απο οτι
οι γερμανοι
για πειτε μου ποιο ειναι φουλ κατακριτέο οι σφαγες απο τους γερμανους; ή απο τον δικο μας λαο;
ε! λοιπον αυτοι οι δικοι μας που εσφαζαν το ιδιο με τους γερμανους μας σηκωνουν το δακτυλο
και μας λενε ναζι και φασιστες
και η ντροπη θα ντραπει αν τους κοιταξει καταματα
Θέλω πολύ, να σε φορτώσω στο μηχανάκι και να σε πάω μια βόλτα στα Καλαβρυτοχώρια. Να σε πετάξω μέσα σ'ένα καφενείο με γέροντες και να λες με στομφο τα παραπάνω. Ίσως κάποια στιγμή να νομίσεις πάνω στο παραλήρημα, πως είσαι ο Αδόλφος στη μπυραρία του Μονάχου.
Και θα φύγω. Τα υπόλοιπα σ'αφήνω να τα σκεφτείς μόνος σου.
εγω θελω να σε φορτωσω σε ενα πλοιο της γραμμης για σαντορινη να δεις το ηλιοβασιλεμα

Έλα, πες την αλήθεια. Θες να με πετάξεις απο κανα γκρέμι. Αν και δε θα'πρεπε. Στο λέω τίμια Νεμούλη..

Ο πρώην αρχηγός σου δε, παλιά, εκεί κάπου στο Ταίναρο με χαρακτήρισε Άρια, μαζί με έναν μαλάκα εγέρθουτου. Εγώ απάντησα καταλλήλως και για καλή μας τύχη το BMW R/50 του δικού μου Γερμανού, πήρε με 3 μανιβελιές μπροστά και φύγαμε, γιατί θα γινόταν της πόρνης το μπουγαδοκόφινο με τα πουσταριά. Θα έτρωγα φάπες, αλλά θα έριχνα επίσης. Άντε προχώρει παραπέρα. Δεν ξέρεις τη μούρλα μου.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 05 Αύγ 2023, 23:53
Nandros έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 11:55
μας λενε οτι οι γερμανοι σκοτωσαν ελληνες ...και βεβαια σκοτωσαν και απο πανω ξεκλήρισαν
απο την αλλη εχουμε ελληνες που ξεκληρισαν ολοκληρα χωρια ισως και περισσοτερα απο οτι
οι γερμανοι
για πειτε μου ποιο ειναι φουλ κατακριτέο οι σφαγες απο τους γερμανους; ή απο τον δικο μας λαο;
ε! λοιπον αυτοι οι δικοι μας που εσφαζαν το ιδιο με τους γερμανους μας σηκωνουν το δακτυλο

Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό που λέει;
-
Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 05 Αύγ 2023, 23:54
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 22:44
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 15:13
Θέλω πολύ, να σε φορτώσω στο μηχανάκι και να σε πάω μια βόλτα στα Καλαβρυτοχώρια. Να σε πετάξω μέσα σ'ένα καφενείο με γέροντες και να λες με στομφο τα παραπάνω. Ίσως κάποια στιγμή να νομίσεις πάνω στο παραλήρημα, πως είσαι ο Αδόλφος στη μπυραρία του Μονάχου.
Και θα φύγω. Τα υπόλοιπα σ'αφήνω να τα σκεφτείς μόνος σου.
εγω θελω να σε φορτωσω σε ενα πλοιο της γραμμης για σαντορινη να δεις το ηλιοβασιλεμα

Έλα, πες την αλήθεια. Θες να με πετάξεις απο κανα γκρέμι. Αν και δε θα'πρεπε. Στο λέω τίμια Νεμούλη..

Ο πρώην αρχηγός σου δε, παλιά, εκεί κάπου στο Ταίναρο με χαρακτήρισε Άρια, μαζί με έναν μαλάκα εγέρθουτου. Εγώ απάντησα καταλλήλως και για καλή μας τύχη το BMW R/50 του δικού μου Γερμανού, πήρε με 3 μανιβελιές μπροστά και φύγαμε, γιατί θα γινόταν της πόρνης το μπουγαδοκόφινο με τα πουσταριά. Θα έτρωγα φάπες, αλλά θα έριχνα επίσης. Άντε προχώρει παραπέρα. Δεν ξέρεις τη μούρλα μου.

Εντάξει , ηρέμησε λίγο. Ξεχυλιζει τεστοστερόνη αυτό που γράφεις.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 05 Αύγ 2023, 23:55
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 22:36
Sid Vicious έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 15:39
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 15:27
Ναι, γιατί οι άνθρωποι πήραν πολύ αργά χαμπάρι τι πρέσβευαν οι συγκεκριμένοι. Κι αυτό, δια στόματος Καλαβρυτινών. Επίτρεψέ μου να γνωρίζω καλλίτερα.
Και στις τωρινές εκλογές τα Καλάβρυτα ήταν από τα μέρη που στήριξαν και έβαλαν στην βουλή τους Σπαρτιάτες

Με τί ποσοστό; Στο δήμο Καλαβρύτων λέω. Αν θες, βάλε και τα ποσοστά των υπολοίπων ορεινών δήμων της Αχαϊας, διότι βαριέμαι να γκουγκλάρω. Μερσί.
μπαινεις στο υπ εσ και βλεπεις με λεπτομερειες τα αποτελεσματα των εκλογων
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 05 Αύγ 2023, 23:57
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 15:44
Ναι, γιατί οι άνθρωποι πήραν πολύ αργά χαμπάρι τι πρέσβευαν οι συγκεκριμένοι. Κι αυτό, δια στόματος Καλαβρυτινών. Επίτρεψέ μου να γνωρίζω καλλίτερα.
Και στις τωρινές εκλογές τα Καλάβρυτα ήταν από τα μέρη που στήριξαν και έβαλαν στην βουλή τους Σπαρτιάτες
Η πλάκα είναι ότι σε όλη την Ευρώπη και ειδικώς στις "προοδευτικές" χώρες συμβαίνει το ίδιο.
Ανεξήγητο μυστήριο ή αδυναμία κατανόησης και εμμονικά σύνδρομα;
Κανένα μυστήριο σίγουρα. απλά όσοι κουνάν το δάχτυλο ή απορουν όντως έχουν αδυναμια κατανοησης κυριως λογω εμμονων αληθεια ειναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Golden Age
από Golden Age » 06 Αύγ 2023, 00:08
Sid Vicious έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 15:19
Τα Καλάβρυτα είναι ένα από τα μέρη όπου είχε σημειώσει μεγάλη εκλογική επιτυχία η Χρυσή Αυγή
Το ενδεχόμενο να σου έλεγαν δικαιολογίες για να αποφύγουν τις τσιρίδες σου το έχεις σκεφτεί;

-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 06 Αύγ 2023, 10:05
Sid Vicious έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 23:55
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 22:36

Με τί ποσοστό; Στο δήμο Καλαβρύτων λέω. Αν θες, βάλε και τα ποσοστά των υπολοίπων ορεινών δήμων της Αχαϊας, διότι βαριέμαι να γκουγκλάρω. Μερσί.
μπαινεις στο υπ εσ και βλεπεις με λεπτομερειες τα αποτελεσματα των εκλογων
Καλά, καλά.

-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 06 Αύγ 2023, 10:08
Golden Age έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 00:08
Sid Vicious έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 15:19
Τα Καλάβρυτα είναι ένα από τα μέρη όπου είχε σημειώσει μεγάλη εκλογική επιτυχία η Χρυσή Αυγή
Το ενδεχόμενο να σου έλεγαν δικαιολογίες για να αποφύγουν τις τσιρίδες σου το έχεις σκεφτεί;

Σε ανθρώπους που έχουν να μου διηγηθούν πράγματα και δη γερόντια, δεν τσιρίζω. Αντιθέτως σέβομαι και ακούω εκείνα που έχουν να μου πουν. Άλλους μαλάκες δεν αντέχω. Κατανοητό νομίζω.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 06 Αύγ 2023, 10:09
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 23:54
Πασιφάη έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 22:44

Εντάξει , ηρέμησε λίγο. Ξεχυλιζει τεστοστερόνη αυτό που γράφεις.
Την αλήθεια λέω. Εσύ τί ζόρι τραβάς μαν μου; Παρεξηγήθηκες;
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 06 Αύγ 2023, 10:44
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 23:53
Nandros έγραψε: ↑05 Αύγ 2023, 11:55
οι γερμανοι

Τί να απαντήσω ρε νεονάζουλο;
Επειδή το άλλο άκρο, οι κομμουνιστές, έκαναν και εκείνοι εγκλήματα κατά της χώρας θα αποδεχτούμε τους νεοναζίδες θαυμαστές του Χίτλερ;
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 06 Αύγ 2023, 13:15
Nandros έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 10:44
Επειδή το άλλο άκρο, οι κομμουνιστές, έκαναν και εκείνοι εγκλήματα κατά της χώρας θα αποδεχτούμε τους νεοναζίδες θαυμαστές του Χίτλερ;
.
.
Είσαι 70 χρονών και δεν έχεις μάθει τρόπους ευγένειας.
Μίλα χωρίς να χαρακτηρίζεις τον συνομιλητή σου. Μπορείς;
Σου είπε κανείς να αποδεχθεις τους ναζί κτλ;
Να απαντήσεις σε αυτό που γράφει ο nemo σου είπα χωρίς χαρακτηρισμούς.
-
Nandros
από Nandros » 06 Αύγ 2023, 13:21
Λευκός Λύκος έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 13:15
Nandros έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 10:44
.
.
Είσαι 70 χρονών και δεν έχεις μάθει τρόπους ευγένειας.
Μίλα χωρίς να χαρακτηρίζεις τον συνομιλητή σου. Μπορείς;
Σου είπε κανείς να αποδεχθεις τους ναζί κτλ;
Να απαντήσεις σε αυτό που γράφει ο nemo σου είπα χωρίς χαρακτηρισμούς.
Δεν έχει ευγένειες από μένα σε εχθρούς της Δημοκρατίας.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
runner
από runner » 06 Αύγ 2023, 14:03
Στις αρχές και στα μέσα του 1940, από ελληνικής πλευράς δεν έσφαζαν και έκαιγαν μόνο οι κομμουνιστές αλλά και οι εγχώριοι συνεργάτες των Ναζί, δηλαδή οι Κασιδιαραιοι της εποχής εκείνης.
Πολλές σφαγές, εκτελέσεις και βασανισμοί αντιστασιακών, και όχι μόνο, έγιναν από Έλληνες συνεργάτες των Ναζί.
-
Nandros
από Nandros » 06 Αύγ 2023, 14:14
runner έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 14:03
Στις αρχές και στα μέσα του 1940, από ελληνικής πλευράς δεν έσφαζαν και έκαιγαν μόνο οι κομμουνιστές αλλά και οι εγχώριοι συνεργάτες των Ναζί, δηλαδή οι Κασιδιαραιοι της εποχής εκείνης.
Πολλές σφαγές, εκτελέσεις και βασανισμοί αντιστασιακών, και όχι μόνο, έγιναν από Έλληνες συνεργάτες των Ναζί.
Σε καιρούς ανωμαλίας και αναρχίας το κάθε κοινωνικό απόβλητο, το κάθε κατακάθι, ο κάθε φανατικός ή/και εγκληματίας οργανώνεται σε κάποια ομάδα και βγάζει τα απωθημένα του.
Αν η ομάδα κερδίσει αυτο-ηρωοποιείται, αν χάσει την ξεσκίζουν οι νικητές.
.
-
Πασιφάη
από Πασιφάη » 06 Αύγ 2023, 14:39
Αχχχ αγαπημένε
nemo..Δικά σου γραφόμενα, στο δίπλα..
''ευτυχως που υπαρχουν και πραγματικοι ναζι στην γερμανια αυτοι μονο μπορουν να σωσουν την ευρωπη εσυ κοιμησου και μολις γινουν εξουσια θα σε ξυπνησω διο''
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=2 ... start=6310
Εγώ σαν Ελληνίδα τώρα, τί πρέπει να σκεφτώ; Πώς να σε χαρακτηρίσω;
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 865 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Μάιος 2024, 15:30
-
-
- 94 Απαντήσεις
- 3072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
20 Απρ 2024, 15:49
-
-
- 169 Απαντήσεις
- 5107 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
31 Οκτ 2024, 10:18
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
22 Μάιος 2023, 01:45
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.