οι δικές μου υπό τού μηδενός, τού Thunderf00t σε πάρα πάρα πολύ καλό.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;
Για να είμαστε δίκαιοι, σε τι επίπεδό παίζουν οι γνώσεις σου πάνω στην φωτογραφία και το ποσό εύκολο είναι να αποτυπώσεις μικρά σχετικά αντικείμενα που βρίσκονται πάρα πάρα πολύ μακριά;
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
- Bill Hicks
Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψειsys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;
Για να είμαστε δίκαιοι, σε τι επίπεδό παίζουν οι γνώσεις σου πάνω στην φωτογραφία και το ποσό εύκολο είναι να αποτυπώσεις μικρά σχετικά αντικείμενα που βρίσκονται πάρα πάρα πολύ μακριά;

Αλλιώς πρώτος θα έσπευδε να υποστηρίξει.
Edit: Δες παρακάτω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Αύγ 2023, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Μπιλλάρας είναι ατομάρα, μην βιάζεσαι να ταμπελιάσεις, άφησε ένα περιθώριο, τα ταμπελιάζματα γενικώς έχουν να κάνουν με την πάρτη μας και όχι με αυτόν/η/@ που ταμπελιάζουμε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:46Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψειsys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
Συμπαθής μου είναι, άσχετα αν συνήθως διαφωνούμε. Οκ, ένα δίκιο το 'χεις, δε γίνεται να είναι στην ίδια κατηγορία με τον Philip Mortimer.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:50Ο Μπιλλάρας είναι ατομάρα, μην βιάζεσαι να ταμπελιάσεις, άφησε ένα περιθώριο, τα ταμπελιάζματα γενικώς έχουν να κάνουν με την πάρτη μας και όχι με αυτόν/η/@ που ταμπελιάζουμε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:46Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψει
Για σένα ερώτησα βρέη.Bill Hicks έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:44οι δικές μου υπό τού μηδενός, τού Thunderf00t σε πάρα πάρα πολύ καλό.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;

Τέσπα, δεν είναι τόσο εύκολο - εφικτό να πάρεις σόλιντ αποτυπώσεις από μικρά (σχετικά) αντικείμενα τα οποία εβρίσκονται μακριά σε απόσταση από το σημείο καταγραφής - παρατηρήσεως. Και αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πληθώρα λετζίτ υλικού εάν και εφόσον υπάρχουν τέτχοιου είδους (unidentified aerial) φαινόμενα.
Εγώ πάντως παλιότερα έχω δει με τα ματάκια μου πολλά τέτχοια (φαινόμενα) αλλά ακόμη και με τα μέσα που διαθέτω τώρα θα ήτανε εξαιρετικά δύσκολο να αποτυπώσω αυτά που έβλεπα... Άη κιντ γιου νοτ ε.
100% τρου στόριζ.
.
.
Τι είπες τώρα ρε;Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:55Συμπαθής μου είναι, άσχετα αν συνήθως διαφωνούμε. Οκ, ένα δίκιο το 'χεις, δε γίνεται να είναι στην ίδια κατηγορία με τον Philip Mortimer.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:50Ο Μπιλλάρας είναι ατομάρα, μην βιάζεσαι να ταμπελιάσεις, άφησε ένα περιθώριο, τα ταμπελιάζματα γενικώς έχουν να κάνουν με την πάρτη μας και όχι με αυτόν/η/@ που ταμπελιάζουμε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:46Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψει

Δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση λαίμαι.
Κουνουπίδια με διαστημόπλοια.

.
.
- Green Dragon
sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:57Τι είπες τώρα ρε;Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:55Συμπαθής μου είναι, άσχετα αν συνήθως διαφωνούμε. Οκ, ένα δίκιο το 'χεις, δε γίνεται να είναι στην ίδια κατηγορία με τον Philip Mortimer.
Δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση λαίμαι.
Κουνουπίδια με διαστημόπλοια.

Και στην τελική γιατί να συμφωνούμε σε όλα;
Δεν έχει καθόλου πλάκα αυτό.
Σημασία έχει να μαθαίνουμε συνεχώς ο ένας από τον άλλον, να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να γινόμαστε συνεχώς καλλίτεροι, να έχουμε ανοιχτό το μυαλό και το πνεύμα μας χωρίς κόμπλεξ και σκαλώματα.
Δεν έχει καθόλου πλάκα αυτό.
Σημασία έχει να μαθαίνουμε συνεχώς ο ένας από τον άλλον, να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να γινόμαστε συνεχώς καλλίτεροι, να έχουμε ανοιχτό το μυαλό και το πνεύμα μας χωρίς κόμπλεξ και σκαλώματα.
.
.
Καλοκαιρι τελη σεβεντις 8 φιλοι μολις εχουμε τελειωσει τις εξετασεις στο σχολειο και κανουμε ελευθερο καμπινγκ σε παραλια της Αττικης.
Το βραδυ βλεπουμε στον οριζοντα ενα φωτεινο αντικειμενο να διασχιζει στο βαθος το στερεωμα με ελλειπτικη τροχια, εκανε περιπου 10 λεπτα να φτασει απο το αριστερο ακρο του οριζοντα στο δεξι ακρο και να εξαφανιστει.
Αεροπλανο δεν ηταν, τα αεροπλανα το βραδυ εχουν χαρακτηριστικα φωτακια, αυτο δεν ειχε και παραλληλα η τροχια του ηταν μοναδικη.
Απορριψαμε και την πιθανοτητα δορυφορου.
Περιττο να πουμε οτι το συζητουσαμε για μερες και δεν καταληξαμε.
.
Το βραδυ βλεπουμε στον οριζοντα ενα φωτεινο αντικειμενο να διασχιζει στο βαθος το στερεωμα με ελλειπτικη τροχια, εκανε περιπου 10 λεπτα να φτασει απο το αριστερο ακρο του οριζοντα στο δεξι ακρο και να εξαφανιστει.
Αεροπλανο δεν ηταν, τα αεροπλανα το βραδυ εχουν χαρακτηριστικα φωτακια, αυτο δεν ειχε και παραλληλα η τροχια του ηταν μοναδικη.
Απορριψαμε και την πιθανοτητα δορυφορου.
Περιττο να πουμε οτι το συζητουσαμε για μερες και δεν καταληξαμε.
.
- Bill Hicks
μήπως εσύ, συντηρητικοπατροπαράδοτε φίλε μου, έπεσες θύμα τών αμερικάνικων shenanigans;Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:46Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψειsys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;
εκτός και αν απεφάνθη ο Τραμπ, οπότε πάσο!

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
γαματομάς, παρακαλώ.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:50Ο Μπιλλάρας είναι ατομάρα, μην βιάζεσαι να ταμπελιάσεις, άφησε ένα περιθώριο, τα ταμπελιάζματα γενικώς έχουν να κάνουν με την πάρτη μας και όχι με αυτόν/η/@ που ταμπελιάζουμε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:46Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψει

- Bill Hicks
ναι, μωρέ, σιγά μην χαλαστούμε κιόλα.Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:55Συμπαθής μου είναι, άσχετα αν συνήθως διαφωνούμε. Οκ, ένα δίκιο το 'χεις, δε γίνεται να είναι στην ίδια κατηγορία με τον Philip Mortimer.sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:50Ο Μπιλλάρας είναι ατομάρα, μην βιάζεσαι να ταμπελιάσεις, άφησε ένα περιθώριο, τα ταμπελιάζματα γενικώς έχουν να κάνουν με την πάρτη μας και όχι με αυτόν/η/@ που ταμπελιάζουμε.Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:46Ο ακροκεντρώος φίλος μας δεν έχει πάρει είδηση ότι ο μπαμπάς (=σύστημα) αποφάσισε να το αποκαλύψει

κι ο Philip, deep down, είμαι σίγουρος είναι καλό παιδί.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και νύχτα, να μην κάνει focus με τίποτα, και ο θόρυβος του iso να γεμίζει πιξελςsys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:30Bill Hicks έγραψε: ↑28 Ιούλ 2023, 14:52και όπως λέει και ο Thunderf00t, ένας πούστης με μια κάμερα τής προκοπής δεν βρέθηκε;

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Πόσο ντηπ ντάου, σε ρουτ λέβελ;Bill Hicks έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 16:13ναι, μωρέ, σιγά μην χαλαστούμε κιόλα.Green Dragon έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:55Συμπαθής μου είναι, άσχετα αν συνήθως διαφωνούμε. Οκ, ένα δίκιο το 'χεις, δε γίνεται να είναι στην ίδια κατηγορία με τον Philip Mortimer.
κι ο Philip, deep down, είμαι σίγουρος είναι καλό παιδί.

.
.
- Bill Hicks
σίγουρα είναι δύσκολο, γι'αυτό δεν πρέπει να πηδάμε σε συμπεράσματα (jump to conclusions Dwarven Blacksmith).sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:55Για σένα ερώτησα βρέη.Bill Hicks έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 15:44οι δικές μου υπό τού μηδενός, τού Thunderf00t σε πάρα πάρα πολύ καλό.
Τέσπα, δεν είναι τόσο εύκολο - εφικτό να πάρεις σόλιντ αποτυπώσεις από μικρά (σχετικά) αντικείμενα τα οποία εβρίσκονται μακριά σε απόσταση από το σημείο καταγραφής - παρατηρήσεως. Και αυτό ίσως είναι ένας από τους λόγους που δεν έχουμε πληθώρα λετζίτ υλικού εάν και εφόσον υπάρχουν τέτχοιου είδους (unidentified aerial) φαινόμενα.
Εγώ πάντως παλιότερα έχω δει με τα ματάκια μου πολλά τέτχοια (φαινόμενα) αλλά ακόμη και με τα μέσα που διαθέτω τώρα θα ήτανε εξαιρετικά δύσκολο να αποτυπώσω αυτά που έβλεπα... Άη κιντ γιου νοτ ε.
100% τρου στόριζ.
σε πιστεύω, φυσικά. κι εγώ έχω δει με τα ματάκια μου (during star-gazing), αλλά εξαντλώ τις πχιο ορθολογικές εξηγήσεις πριν πάω στο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπαρχουν εξωγηινοι τοτε τι γνωμη εχουν για μας?
από George_V » 20 Απρ 2024, 14:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 29 Απαντήσεις
- 2731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
05 Μάιος 2024, 23:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηρθαν εξωγηινοι στην Πατρα?
από George_V » 26 Νοέμ 2024, 14:59 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 68 Απαντήσεις
- 2748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Δεκ 2024, 12:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξωγήινοι παρουσιάστηκαν στο κοινοβούλιο του Μεξικό
από Σενέκας » 13 Σεπ 2023, 17:05 » σε Θετικές Επιστήμες - 29 Απαντήσεις
- 2553 Προβολές
-