νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Αύγ 2023, 16:47

Dwarven Blacksmith έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:42
πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:29
08 Αύγ 2023, 16:24

Αυτό πίστευα κι εγώ αλλά απ'ότι φαίνεται υπάρχουν precedents, στην Ελλάδα μπορεί όντως να πουν ό,τι γουστάρουν χωρίς πολλά πολλά. Ίσως με τον αντιτρομοκρατικό.
Αυτό γίνεται κατά κόρον σε αγώνες ελληνικών ομάδων που πλέον σπανιότατα υπάρχουν στο ίδιο γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων όπως ήταν παλιά (και κανονικά). :D
Δηλαδή όταν η αστυνομία με το έτσι θέλω απαγορεύει τη μετακίνηση από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη οπαδών,δεν μπορεί να σταματήσει τους Κροάτες;
Έχω δεχθεί ότι μπορεί, αυτό λεω, υπάρχουν προηγούμενα.
Εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα είναι αδύνατον να γίνει ένα ντέρμπυ μεγάλων ομάδων και να έχει οπαδούς και των δύο.
Κατά τη γνώμη μου έγινε λάθος εκτίμηση διότι περίμεναν τα επεισόδια την ημέρα του αγώνα και όχι την προηγούμενη.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 08 Αύγ 2023, 16:49

Libre arbitre έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:30
Ξέρει κανείς αν έγινε σύρραξη με χουλιγκανους αεκτσηδες; Ή όχι; Οπότε φταίνε για όλα οι Κροάτες... Υπάρχουν τραυματίες Κροάτες;
βγήκε ανακοίνωση να μαζευτούν οι Αεκτζήδες έξω απ το γήπεδο για να πλακωθουν
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2023, 16:49

Sid Vicious έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:32
Κατάσχεση όλων των αυτοκινήτων τους και τους βαζεις σε ενα πουλμαν και τους αποβιβάζεις στο Βελιγράδι
Εγώ λέω να τους φέρουνε κι από δω να σας περάσουν ένα χεράκι κι εσάς. Αυτό εάν το πει έστω και για πλάκα κάποιος στην πρεσβεία όλο και κάποιος υπάλληλος δεν θα πιάσει το αστείο και θα γίνει. Τρελό ε; περί αυτού πρόκειται όμως.
Ένα ανέκδοτο που σπάνε μαζί σας πλάκα είσαστε, μέχρι όμως να ξυπνήσετε να βγάλετε αυτοδύναμη και πάλι την νέα Δημοκρατία, να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, να δουλεύουν όλα ρολόι με τάξη ασφάλεια και αλφαδιά.. Beggars cannot be choosers, ούτε στα εσωτερικά ούτε σε κανένα θέμα είτε την νοιάζει είτε δεν την νοιάζει την πρεσβεία, νεοέλληνες.
Μα κανένας, κανένας πχια δεν πιάνει το χωρατό;
:lol:
Τα λέω σε σένα που με ξέρεις καλλίτερα κι από τον εαυτό μου, ότι υποστηρίζω την Ρωσία, ξέρεις την καθημερινότητα μου και άλλα όμορφα, μαλάκα Σιντ.
Καλά να περνάς, καμμία κακία, αλλά στα χρωστούσα μαλάκα μου, που θα μας πείτε για μουσικές, την καθημερινότητα μας και τι στηρίζουμε ή όχι, ψηφοφόροι ε ψηφοφόροι, νεοέλληνες.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 08 Αύγ 2023, 16:49

Libre arbitre έγραψε:
Ξέρει κανείς αν έγινε σύρραξη με χουλιγκανους αεκτσηδες; Ή όχι; Οπότε φταίνε για όλα οι Κροάτες... Υπάρχουν τραυματίες Κροάτες;
Έχει αναλυθεί το θέμα αλλά προκαλείς πολύ.
Πέραν των μαρτυριών και άλλων στοιχείων, στις συλλήψεις όλοι σχεδόν είναι κροάτες.
Ελάχιστοι έλληνες, που δεν ξέρουμε αν μερικοί είναι και από όσους συνεργάστηκαν με τους κροάτες.

Αυτοκριτική και όχι χυδαιότητα παρακαλώ(βλέπε το άλλο σχόλιο σου).
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2023, 16:50

Σέλευκας έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:49
Libre arbitre έγραψε:
Πριν από τα γεγονότα;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
unreal
Phorum.gr user: unreal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από unreal » 08 Αύγ 2023, 16:51

Εντάξει, το τί έγινε είναι φως φανάρι. Οι Κροάτες μαζί με τους βαζελους οργάνωσαν το πέσιμο στην Φιλαδέλφεια, οι Αεκτζήδες το έμαθαν και είχαν μαζευτεί για να τους αποκρούσουν, και στο σκηνικό πάνω έγινε η στραβή και σκοτώθηκε το παλικάρι. Οι Κροάτες ήρθαν για χουλιγκανικό τουρισμό, αλλά συνεβη αυτό που συνέβη και θα το μετανιώσουν πικρά τώρα.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι γιατί δεν το έκοψαν νωριτερα οι μπάτσοι, όπως έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διάλυση μόνο και μόνο επειδή είναι Δεκαπενταύγουστος; Πραγματικά αδιανόητο.
...in order to satisfy their mania for conquest, lives are squandered...

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 08 Αύγ 2023, 16:51

πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:47
πατησιωτης έγραψε:

Αυτό γίνεται κατά κόρον σε αγώνες ελληνικών ομάδων που πλέον σπανιότατα υπάρχουν στο ίδιο γήπεδο οπαδοί και των δύο ομάδων όπως ήταν παλιά (και κανονικά). :D
Δηλαδή όταν η αστυνομία με το έτσι θέλω απαγορεύει τη μετακίνηση από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη οπαδών,δεν μπορεί να σταματήσει τους Κροάτες;
Εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα είναι αδύνατον να γίνει ένα ντέρμπυ μεγάλων ομάδων και να έχει οπαδούς και των δύο.
Κατά τη γνώμη μου έγινε λάθος εκτίμηση διότι περίμεναν τα επεισόδια την ημέρα του αγώνα και όχι την προηγούμενη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ «Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό "Ειρήνη" και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου "Αριάδνη" της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό "Περισσός"».

Τέλος το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ
https://www.iefimerida.gr/ellada/stasy- ... _rGFrldP7w
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 08 Αύγ 2023, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 08 Αύγ 2023, 16:51

πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:47
πατησιωτης έγραψε:

Σου ανεφερα οτι εχει βγει και δεύτερο εγγραφο που δείχνει πως υποψιάζονταν επεισόδια και για χθες. Εχει βγει επισης (οχι πως χρειάζονταν, ηταν αυταπόδεικτο) οτι υπήρχε ενημέρωσή τους οτι υπήρχαν οπλισμένοι στον σταθμό της Καλογρέζας για να πάρουν το τρένο με κατεύθυνση προς Περισσο-Πευκάκια (οπως και το πήραν)

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 08 Αύγ 2023, 16:52

Έρχονται λέει και άλλοι χουλιγκαν για το ματσ του παο αύριο και είναι φιλικοί προς την αεκ.
Πάλι της πτνας θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 08 Αύγ 2023, 16:52

ο δικηγόρος των BBB βγαίνει δημοσίως λέγοντας πως «οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια».

ας του πει κάποιος οτι αυτό (μόνο) στην Ελλάδα δεν είναι κατηγορία
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Αύγ 2023, 16:53

πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:35
:smt038
sys3x έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:27
πατησιωτης έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:18

Είπα ότι την δικαιολογεί;τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω.
Αυτά παθαίνεις αν δεν ψηφίσεις να δώσεις ισχυρή αυτοδυναμία πατουλιλίνη μου, την επόμενη φορά θα ξέρεις, τώρα μαθαίνεις, δεν φταις εσύ...είπαμε...
:D
To πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ψηφίσεις ΚΑΤΙ.Το "δεν ξέρω/δεν απαντώ" δεν υπάρχει.Και στην προκειμένη περίπτωση από τη μια υπήρχε η ....πανεπιστημιακή αστυνομία και από την άλλη ο "και τι πειράζουν οι μολότωφ" Τσίπρας. :102:
Τα αφήνετε τους χούλιγκαν και κυνηγάτε τους οπαδούς του Κουφοντίνα απορρίπτονται.
:smt038
Όλε.
Ναι, όπως τα λες είναι πάλι, μόνον δύο επιλογές είχαμε και τελικά πάλι νίκησε ο Αντρέας ο Παπανδρέου κι ο Πολάκης, εξ ου...
:smt005:
Καρτούν μαλάκα μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 08 Αύγ 2023, 16:55

Awesomatic έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:14
Orion22 έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:10
2. Να απομακρυνθούν άμεσα από τους τομείς ευθύνης τους και να τεθούν στη διάθεση των αντίστοιχων Διευθύνσεων, έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα, οι Επικεφαλής του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του Γ' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου - Ιωαννίνων, του Β' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Α' Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων, του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Κορινθίας.
Είναι τελείως ηλίθιοι; Με ποιο δικαίωμα θα έκανε οτιδήποτε η τροχαία; Στο δρόμο ήταν δεν πέρασαν κόκκινο. Δεν σταματάς έτσι επειδή σου κάπνισε ένα αυτοκίνητο για κάτι πάνω από έναν τυπικό έλεγχο. Τον σταμάτησες, δεν βρήκες τίποτα, έφυγε.
επαναλήφθηκε στις φωτιές που απομάκρυναν τον διοικητή του στρατοπέδου με τις εκρήξεις. Είναι ξεκάθαρα τακτική της κυβέρνησης για επικοινωνιακούς λόγους, δεν έχουν τυπική ευθύνη. Ίσως και υπόγεια να τους έχουν υποσχεθεί αποκατάσταση αλλού όταν πέσει ο θόρυβος.
Η αστυνομία και πρόσφατα μάθαμε και άλλες υπηρεσίες δουλεύουν αλλά δουλεύουν μόνο με βύσμα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 08 Αύγ 2023, 16:55

Τελικά, πόσοι είναι εδώ μέσα θεσμικοί και κομματογλύφτες, ένα ποσοστό πείτε μου
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 08 Αύγ 2023, 16:55

Libre arbitre έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:50
Σέλευκας έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:49
Libre arbitre έγραψε:
Πριν από τα γεγονότα;
Για εισιτήρια.Υπάρχει και αυτό το δελτίο της αστυνομίας.

Η Υπηρεσία πάντα παρακολουθεί. :D

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 08 Αύγ 2023, 16:56

unreal έγραψε:
08 Αύγ 2023, 16:51
Εντάξει, το τί έγινε είναι φως φανάρι. Οι Κροάτες μαζί με τους βαζελους οργάνωσαν το πέσιμο στην Φιλαδέλφεια, οι Αεκτζήδες το έμαθαν και είχαν μαζευτεί για να τους αποκρούσουν, και στο σκηνικό πάνω έγινε η στραβή και σκοτώθηκε το παλικάρι. Οι Κροάτες ήρθαν για χουλιγκανικό τουρισμό, αλλά συνεβη αυτό που συνέβη και θα το μετανιώσουν πικρά τώρα.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι γιατί δεν το έκοψαν νωριτερα οι μπάτσοι, όπως έχει γίνει άπειρες φορές στο παρελθόν. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διάλυση μόνο και μόνο επειδή είναι Δεκαπενταύγουστος; Πραγματικά αδιανόητο.
Τελικά θέλουμε περισσότερη αστυνόμευση ή όχι; Το λέω γιατί τους αποκαλείς μπάτσους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 08 Αύγ 2023, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών