Στα έφερε μέσα διότι αισθάνεται ασφάλεια.taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 17:10Λοξίας Τι να τα κάνω τώρα; γέννησε η γάτα.
Τα έφερε μέσα στον...βασιλικό.
[img]https://i.postimg.cc/pLsjbvG1/2023 ... .jpg[/img]
Φοβάμαι μην περάσουν τίποτα άλλες και τα πνίξουν. Αλλά είναι η μάνα τους συνέχεια από κοντά.Λοξίας έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 17:28Στα έφερε μέσα διότι αισθάνεται ασφάλεια.taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 17:10Λοξίας Τι να τα κάνω τώρα; γέννησε η γάτα.
Μην την προδώσεις.
Τώρα θα τα φροντίσεις να μεγαλώσουν και μόλις απογαλακτιστούν θα στειρώσεις την μάνα τους.
Και μετά τα γατάκια.
Να μιλήσεις με τον δήμο σου και να γραφτείς στην σειρά για στειρώσεις.
Και αν δήμος αδιαφορεί, καταγγελία και προχωράς με δική σου πορωτοβουλία (και έξοδα, εννοείται...)
Τι να γίνει; κάποιοι πρέπει να τα κάνουμε αυτά.
Έχω και εγώ στην σειρά για στείρωση δύο θηλυκές και έναν αρσενικό...
Περιμένω τον δήμο, που έχει πρόγραμμα για 23 & 24 Σεπτέμβρη. Αλλά αναλαμβάνει μόνο τα δύο. Το τρίτο θα το κάνω εγώ.
Συνήθως, τα αρσενικά κινδυνεύουν από τους μεγάλους αρσενικούς.taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 19:39Φοβάμαι μην περάσουν τίποτα άλλες και τα πνίξουν. Αλλά είναι η μάνα τους συνέχεια από κοντά.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 17:28Στα έφερε μέσα διότι αισθάνεται ασφάλεια.taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 17:10Λοξίας Τι να τα κάνω τώρα; γέννησε η γάτα.
Μην την προδώσεις.
Τώρα θα τα φροντίσεις να μεγαλώσουν και μόλις απογαλακτιστούν θα στειρώσεις την μάνα τους.
Και μετά τα γατάκια.
Και αν δήμος αδιαφορεί, καταγγελία και προχωράς με δική σου πορωτοβουλία (και έξοδα, εννοείται...)
Περιμένω τον δήμο, που έχει πρόγραμμα για 23 & 24 Σεπτέμβρη. Αλλά αναλαμβάνει μόνο τα δύο. Το τρίτο θα το κάνω εγώ.
Αρσενικό;Λοξίας έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 19:47Συνήθως, τα αρσενικά κινδυνεύουν από τους μεγάλους αρσενικούς.taliban έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 19:39Φοβάμαι μην περάσουν τίποτα άλλες και τα πνίξουν. Αλλά είναι η μάνα τους συνέχεια από κοντά.SpoilerShowΛοξίας έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 17:28
Στα έφερε μέσα διότι αισθάνεται ασφάλεια.
Μην την προδώσεις.
Και μετά τα γατάκια.
Στην φωτό, το αριστερό είναι θηλυκό (κάλικο), το άλλο δεν φαίνεται αν έχει και αυτό τριχρωμία.
Όσο είναι στο γάλα, τα προστατεύει καλά η μάνα τους.
Μετά, χρειάζονται την δική σου, μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά (5-6 μηνών).