Νταξει φίλε είχε καλοκαιραρα το Άμστερνταμ και εγώ δεν ξέρω τι λέωΛοξίας έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 19:43Στην Ολλανδία, και όχι μόνον, πήγανα πολύ συχνά την δεκαετία του 70 και μετά από το 2004 μέχρι το 2008.Δημοκράτης έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 18:39Ναι καμμενε , ειλανε και 4 5 μέρες καλοκαίρι αλλά γενικός έχει γαμηθει στον αέρα, την βροχή και θερμοκρασίες κάτω από 20 1 μήνα τώρα
Και για αυτό τα μαζεψα και είμαι Ελλάδα αυτή τη στιγμή
Πριν 1.5 μήνα από το αέρα ξεριζοθηοαν δέντρα
Τσακο ομορφιέςΜη πουλάτε τρελιτσα όταν δεν έχετε δει την χώρα ούτε στο χάπι τραβελερSpoilerShow
Οπότε κόψε τα κορδώματα...
Και η κωλοτούμπα πάει σύννεφο...
Τα δεδομένα αποδεικνύουν πως υπήρχαν 10 ημέρες με θερμοκρασία γύρω στους 20 βαθμούς και 20 ημέρες με θερμοκρασία πάνω από τους 20.
Και εσύ το βιολί σου...επιμένεις πως είχανε μόνον 4-5 μέρες καλοκαίρι. Για υποστήριξε αυτό που είχες ισχυριστεί στο προηγούμενο ποστ σου...
Αυτό ντε, που έλεγες πως δεν είχαν ούτε μία μέρα με πάνω από 20 βαθμούς...για πες, είχαν ή δεν είχαν.
Για πες, έγραψες παπαριά ή όχι;
Γιατί ΠΡΙΝ εκτοξεύσεις την παντόφλα, δεν ρίχνεις μια ματιά στα μετεωρολογικά δεδομένα;
Γιατί δεν κοιτάς και τον Ιούνιο να δεις υψηλές θερμοκρασίες; 17 μέρες με 25άρια...
Και τότε δεν θα έλεγες την παρλαπίπα πως είχαν 4-5 μέρες καλοκαίρι...
Τώρα έχουν χαμηλότερες (για την εποχή) θερμοκρασίες, αλλά όταν σε μερικές μέρες τους πλακώσουν τα 25άρια, τα ξαναλέμε.
Το ότι είχαν, εναλλάξ, κάποιες μέρες με χαμηλές (για την εποχή) θερμοκρασίες και πολύ άσχημο καιρό, ενώ άλλες με υψηλές θερμοκρασίες, ενισχύει την θεωρία για την κλιματική αλλαγή...μόνον οι μπουμπούνες, πλέον, δεν πιστεύουν στην από τον άνθρωπο υποκεινούμενη κλιματική αλλαγή...
ΥΓ. και μια και ήσουν στην Ολλανδία, πρώτη φορά σου έτυχε κακοκαιρία τον Ιούλιο;
Αν ναι, να ξαναπάς, να κάτσεις μερικά χρόνια και μετά θα έχεις ολοκληρώσει άποψη.
Η μικρή μου κόρη (Άμστερνταμ 2004 - 2008) απέρριψε θέση διδακτικού προσωπικού στην Ουτρέχτη, διότι δεν μπορούσε να συνηθίσει στο γεγονός πως έπρεπε να κουβαλάει την νιτσεράδα Ιούλιο μήνα, διότι, στα καλά καθούμενα, άνοιγαν οι ουρανοί...
Σκέψου λίγο πριν ποστάρεις...δεν 'ν' κακό...
Αφού το ξέρεις το μερος,το έχεις φάει με το κουταλι