νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
δηλαδη θα λεγανε οι μπατσοι ο μητσος και ο κωτσος στα πρωτα διοδια ..γυριστε πισω γιατι εχουμε βασιμες
πληροφοριες οτι ερχοσαστε για επεισοδια ; θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι στην ευρωπη
και ο μητσος και ο κωτσος θα ηταν στον εβρο την αλλη μερα να ανοιγουν τον δρομο στους διακινητες
πληροφοριες οτι ερχοσαστε για επεισοδια ; θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι στην ευρωπη
και ο μητσος και ο κωτσος θα ηταν στον εβρο την αλλη μερα να ανοιγουν τον δρομο στους διακινητες
Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός
δες την εικόνα πανω πάνω στην σελίδαvantono έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:19Δεν διάβασα 45 σελίδες ούτε είμαι στη φάση να τις διαβάσω τώρα, αλλά αυτό που λένε ότι οι δράστες είναι ακόμα ταμπουρωμένοι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με μαχαίρια και λοιπά, ισχύει?
Αν ναι, θα τους ταχταριζει για πολύ ακόμα η αστυνομία αντί να κάνει ντου με ημιαυτόματα?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 08 Αύγ 2023, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ω ρε πουστη μου, με Μίστερ Μπιν με στολή έχουμε μπλέξει, δεν παλεύονται. Γίδια.Orion22 έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:22δες την εικόνα πανω πάνω στην σελίδαvantono έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:19Δεν διάβασα 45 σελίδες ούτε είμαι στη φάση να τις διαβάσω τώρα, αλλά αυτό που λένε ότι οι δράστες είναι ακόμα ταμπουρωμένοι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με μαχαίρια και λοιπά, ισχύει?
Αν ναι, θα τους ταχταριζει για πολύ ακόμα η αστυνομία αντί να κάνει ντου με ημιαυτόματα?
τι να πρωτοκάνει και η 2.0
παρέλαβε καμμένη γη από την 1.0 / η ρωμη δεν χτιστηκε σε μια μέρα / κοτζάμ θεός ηθελε εφτα μέρες κ.ο.κ
and....
δεν μας ψήφισε ο κόζμος για να παραιτηθούμε
παρέλαβε καμμένη γη από την 1.0 / η ρωμη δεν χτιστηκε σε μια μέρα / κοτζάμ θεός ηθελε εφτα μέρες κ.ο.κ
and....
δεν μας ψήφισε ο κόζμος για να παραιτηθούμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 08 Αύγ 2023, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
όχι δεν θα έπρεπε να το ξέρω και δεν έχει σημασία αν είναι ή όχι.μπορείς να επιμείνεις ότι είναι εκδρομικοί σύλλογοι,αν δεν σου φαίνεται λίγο αστείο κανένα πρόβλημα
οκ το τερματιζεις .....αυτα ειναι ενδειξεις ...ειναι σαν να λεω εγω οτι ερχομαι να σε καθαρισωpikey25 έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:20εκτος απο βλακας εισαι και προκατειλημενος
Ειχαν πληροφοριες οτι ετοιμαζουν ραντεβου για να παιξουν ξυλο ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ και δεν καναν τιποτα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ επρεπε
αυτο δεν σημαινει οτι δινει δικαιωμμα στην αστυνομια να με πιασει ..θα με πιασει εφοσον γινει το εγκλημα
οσο για την αστυνομια εγω δεν ειπα οτι δεν φταιει που δεν αντεδρασε γρηγορα ωστε να τους προλαβει
φυσικα και φταιει η αστυνομια των αθηνων -των αθηνων επαναλαμβανω και οχι η τροχαια στους δρομους
Γιατί αν ανοίξει πυρ και στείλει αδιάβαστα αυτά τα κωλοπαιδια, οι δικοί σου θα σκουζουν για τα δικαιώματα του αθρωπαvantono έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:19Δεν διάβασα 45 σελίδες ούτε είμαι στη φάση να τις διαβάσω τώρα, αλλά αυτό που λένε ότι οι δράστες είναι ακόμα ταμπουρωμένοι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με μαχαίρια και λοιπά, ισχύει?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Νταξει κατσε εσυ να περιμενεις τους χουλιγκαν τουριστες απο ολη την ευρωπη να ερθουν στην αθηνα για διακοπες και αν σφαχτουν ψαξε να τους βρειςnemo έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:29οκ το τερματιζεις .....αυτα ειναι ενδειξεις ...ειναι σαν να λεω εγω οτι ερχομαι να σε καθαρισω
αυτο δεν σημαινει οτι δινει δικαιωμμα στην αστυνομια να με πιασει ..θα με πιασει εφοσον γινει το εγκλημα
οσο για την αστυνομια εγω δεν ειπα οτι δεν φταιει που δεν αντεδρασε γρηγορα ωστε να τους προλαβει
φυσικα και φταιει η αστυνομια των αθηνων -των αθηνων επαναλαμβανω και οχι η τροχαια στους δρομους
Αστυνομια ειναι ΚΑΙ προληψη αλλιως θα τους λεγαμε γραφειο εφημερευοντων νοσοκομειων /νεκροτομεια / γραφεια κηδειων "η ωραια ΕΛΑΣ"
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
μεγαλη μερα σημερα για την αριστερα και τα σουργελα στην ελλαδα ..εχουμε νεκρο -ναζι- και ξεφτιλισμο
της αστυνομιας ....
της αστυνομιας ....
ρε συ, γουσταρω την γενικη κυνικοτητα σου, μη με βαζεις να κουραζω τα δαχτυλα μου για κατι ανουσιο
εδω γαμαμε την αστυνομια
@ alekhine
εκει που η μαγεία της φύσης συναντά το πεπρωμένο των νεκρων της

κ.ζουλας@ertnews κυριε, ακόμα ανεβασμένο το έχουν

πλοτ τουιστ

εκει που η μαγεία της φύσης συναντά το πεπρωμένο των νεκρων της

κ.ζουλας@ertnews κυριε, ακόμα ανεβασμένο το έχουν

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην περιοχή των Αμπελοκήπων κρύβονταν οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που διέφυγαν της σύλληψης, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο τους περικύκλωσαν, σε συνέχεια των χθεσινών επεισοδίων της Νέας Φιλαδέλφειας όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στο κεντρικό ξενοδοχείο χούλιγκανς, πέραν των 98 συλληφθέντων και απέκλεισαν το ξενοδοχείο, κυκλώνοντάς το.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εννέα προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ..
πλοτ τουιστ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 08 Αύγ 2023, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βρε ζώον αριστερο ηλιθιο και βαλαντωμένο -δεν σε ειδα να σκουζεις για τους νεκρους της εγναντιαςpikey25 έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:34Νταξει κατσε εσυ να περιμενεις τους χουλιγκαν τουριστες απο ολη την ευρωπη να ερθουν στην αθηνα για διακοπες και αν σφαχτουν ψαξε να τους βρειςnemo έγραψε: ↑08 Αύγ 2023, 20:29οκ το τερματιζεις .....αυτα ειναι ενδειξεις ...ειναι σαν να λεω εγω οτι ερχομαι να σε καθαρισω
Αστυνομια ειναι ΚΑΙ προληψη αλλιως θα τους λεγαμε γραφειο εφημερευοντων νοσοκομειων /νεκροτομεια / γραφεια κηδειων "η ωραια ΕΛΑΣ"
στον εβρο; και εκει τους ανοιγουν τους δρομους ...οκ τελειωσαμε το θεμα
να δειτε σε μερικα χρονα τι εχει να γινει
- Frappezitis
Αυτοί είναι οι μαχαιροβγάλτες φασίστες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και δεν το κρύβουν (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Χαιρετούν ναζιστικά μέσα και έξω από τα γήπεδα! Είναι μαχαιροβγάλτες εγκληματίες…Λειτουργούν ως ναζιστικό τάγμα εφόδου, έχοντας αναφορές στη φασιστική οργάνωση Ουστάσι του Άντε Πάβελιτς στην Κροατία που είχε συνεργαστεί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τους ναζί, παίζοντας ρόλο στην εξόντωση Εβραίων, Ρομά και Σέρβων.

Χαιρετούν ναζιστικά μέσα και έξω από τα γήπεδα! Είναι μαχαιροβγάλτες εγκληματίες…Λειτουργούν ως ναζιστικό τάγμα εφόδου, έχοντας αναφορές στη φασιστική οργάνωση Ουστάσι του Άντε Πάβελιτς στην Κροατία που είχε συνεργαστεί στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τους ναζί, παίζοντας ρόλο στην εξόντωση Εβραίων, Ρομά και Σέρβων.

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

παντως κρατηστε το ενδεχομενο να ειναι ελληνας αυτος με το μαχαιρι ...
προς τα εκει κλεινω εγω
προς τα εκει κλεινω εγω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
- 7 Απαντήσεις
- 560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, φαντάσου πού έφτασα...
από Airman68 » 24 Ιαν 2025, 18:03 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 1315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
31 Ιαν 2025, 10:56
-