Μαστιγα τα Airbnb.
Τωρα που μιλαμε κανω εξωση σε μια νοικαρα που εν αγνοια μου εκανε το ενα απο τα δυο δωματια Airbnb και μου κανανε παραπονα και το εμαθα.
Μαστιγα τα Airbnb.
Ε τότε για ποιο λόγο γίνονται οι διαμαρτυρίες;
Είναι ή ωμή αλήθειαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:25ρε μλκα σταμάτα να είσαι προκλητικόςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:23Ο φίλος σου με την οικογένειά του ας συγκατοικήσει έστω με άλλη οικογένεια συγγενών του ίσωςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 10:55Φίλος μου με δύο παιδιά ψάχνει σπίτι στη περιοχή του Παγκρατίου για να νοικιάσει. Βρίσκει σπίτια ~75 τμ το λιγότερο στα 650 ευρώ. Η πιο σύνηθης τιμή ενοικίου που βρίσκει είναι περίπου 800 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαμηλά. Μιλάμε για Παγκράτι, όχι για Γλυφάδα. Τι γίνεται ρε μάγκες; Τι στρέβλωση είναι αυτή; Αύξηση των ενοικίων την στιγμή που δεν υπάρχει αύξηση των μισθών; πώς θα τα βγάλει πέρα μια οικογένεια τεσσάρων ανθρώπων αν πρέπει να πληρώνει στην καλύτερη 650 ευρώ το μήνα μόνο για το ενοίκιο; Ο άνθρωπος έχει απογοητευτεί πλήρως. Έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της μετανάστευσης. Να δω ποιος θα μείνει στη χώρα να δουλέψει στο τέλος.
Οικονομική ανάγκη .. προσαρμογή στις απαιτήσεις της ελεύθερης αγοράς..
Αντί να της κανεις έξωση γιατί δεν της ζητάς να σου δίνει μερίδιο.."μαύρα και αφορολογητα";talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:26Μαστιγα τα Airbnb.
Τωρα που μιλαμε κανω εξωση σε μια νοικαρα που εν αγνοια μου εκανε το ενα απο τα δυο δωματια Airbnb και μου κανανε παραπονα και το εμαθα.
όλοι σε κάτι πρέπει να προσαρμοζόμαστε. στην ΕΣΣΔ έπρεπε να προσαρμόζονται στον κεντρικό σχεδιασμό, στην φεουδαρχία έπρεπε να προσαρμόζονται στις επιθυμίες του φεουδάρχη, στην αρχαιότητα στις επιθυμίες του αφέντη κι εμείς στην ελεύθερη αγοράΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:28Είναι ή ωμή αλήθεια
Ζούμε σε καπιταλισμό σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς...
Το κυρίως πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή της απότομης ανόδου των ενοικίων είχε προηγηθεί ένα διάστημα κάθετης πτώσης.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Μήπως συμφέρει περισσότερο να αγοράσουν με δάνειο, εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 10:55Φίλος μου με δύο παιδιά ψάχνει σπίτι στη περιοχή του Παγκρατίου για να νοικιάσει. Βρίσκει σπίτια ~75 τμ το λιγότερο στα 650 ευρώ. Η πιο σύνηθης τιμή ενοικίου που βρίσκει είναι περίπου 800 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαμηλά. Μιλάμε για Παγκράτι, όχι για Γλυφάδα. Τι γίνεται ρε μάγκες; Τι στρέβλωση είναι αυτή; Αύξηση των ενοικίων την στιγμή που δεν υπάρχει αύξηση των μισθών; πώς θα τα βγάλει πέρα μια οικογένεια τεσσάρων ανθρώπων αν πρέπει να πληρώνει στην καλύτερη 650 ευρώ το μήνα μόνο για το ενοίκιο; Ο άνθρωπος έχει απογοητευτεί πλήρως. Έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της μετανάστευσης. Να δω ποιος θα μείνει στη χώρα να δουλέψει στο τέλος.
Αυτή είναι σωστή σκέψηScouser έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:35Μήπως συμφέρει περισσότερο να αγοράσουν με δάνειο, εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 10:55Φίλος μου με δύο παιδιά ψάχνει σπίτι στη περιοχή του Παγκρατίου για να νοικιάσει. Βρίσκει σπίτια ~75 τμ το λιγότερο στα 650 ευρώ. Η πιο σύνηθης τιμή ενοικίου που βρίσκει είναι περίπου 800 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαμηλά. Μιλάμε για Παγκράτι, όχι για Γλυφάδα. Τι γίνεται ρε μάγκες; Τι στρέβλωση είναι αυτή; Αύξηση των ενοικίων την στιγμή που δεν υπάρχει αύξηση των μισθών; πώς θα τα βγάλει πέρα μια οικογένεια τεσσάρων ανθρώπων αν πρέπει να πληρώνει στην καλύτερη 650 ευρώ το μήνα μόνο για το ενοίκιο; Ο άνθρωπος έχει απογοητευτεί πλήρως. Έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της μετανάστευσης. Να δω ποιος θα μείνει στη χώρα να δουλέψει στο τέλος.
Έχει κάτι φυσιολογικά διαμερίσματα έως 150.000 ευρώ στο Παγκράτι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:38Αυτή είναι σωστή σκέψηScouser έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:35Μήπως συμφέρει περισσότερο να αγοράσουν με δάνειο, εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 10:55Φίλος μου με δύο παιδιά ψάχνει σπίτι στη περιοχή του Παγκρατίου για να νοικιάσει. Βρίσκει σπίτια ~75 τμ το λιγότερο στα 650 ευρώ. Η πιο σύνηθης τιμή ενοικίου που βρίσκει είναι περίπου 800 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαμηλά. Μιλάμε για Παγκράτι, όχι για Γλυφάδα. Τι γίνεται ρε μάγκες; Τι στρέβλωση είναι αυτή; Αύξηση των ενοικίων την στιγμή που δεν υπάρχει αύξηση των μισθών; πώς θα τα βγάλει πέρα μια οικογένεια τεσσάρων ανθρώπων αν πρέπει να πληρώνει στην καλύτερη 650 ευρώ το μήνα μόνο για το ενοίκιο; Ο άνθρωπος έχει απογοητευτεί πλήρως. Έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της μετανάστευσης. Να δω ποιος θα μείνει στη χώρα να δουλέψει στο τέλος.
Αν η τιμη των 150.000 ειναι φυσιολογικη, τοτε τα 800 ευρω το μηνα ειναι φυσιολογικό νοικι.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:41Έχει κάτι φυσιολογικά διαμερίσματα έως 150.000 ευρώ στο Παγκράτι.
Αν υπάρχει η δυνατότητα, σαφώς ναι. Γιατί συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις ένα παλιό σπίτι, που σαφώς θα έχει καλύτερη τιμή και να το φτιάξεις μέσω επιδοτήσεων, που το ποσοστό συμμετοχής είναι πολύ χαμηλό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:38Αυτή είναι σωστή σκέψηScouser έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:35Μήπως συμφέρει περισσότερο να αγοράσουν με δάνειο, εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 10:55Φίλος μου με δύο παιδιά ψάχνει σπίτι στη περιοχή του Παγκρατίου για να νοικιάσει. Βρίσκει σπίτια ~75 τμ το λιγότερο στα 650 ευρώ. Η πιο σύνηθης τιμή ενοικίου που βρίσκει είναι περίπου 800 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαμηλά. Μιλάμε για Παγκράτι, όχι για Γλυφάδα. Τι γίνεται ρε μάγκες; Τι στρέβλωση είναι αυτή; Αύξηση των ενοικίων την στιγμή που δεν υπάρχει αύξηση των μισθών; πώς θα τα βγάλει πέρα μια οικογένεια τεσσάρων ανθρώπων αν πρέπει να πληρώνει στην καλύτερη 650 ευρώ το μήνα μόνο για το ενοίκιο; Ο άνθρωπος έχει απογοητευτεί πλήρως. Έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της μετανάστευσης. Να δω ποιος θα μείνει στη χώρα να δουλέψει στο τέλος.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
δεν έχω γνωρίσει χαρούμενο δανειολήπτη ακόμηScouser έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 11:35Μήπως συμφέρει περισσότερο να αγοράσουν με δάνειο, εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 10:55Φίλος μου με δύο παιδιά ψάχνει σπίτι στη περιοχή του Παγκρατίου για να νοικιάσει. Βρίσκει σπίτια ~75 τμ το λιγότερο στα 650 ευρώ. Η πιο σύνηθης τιμή ενοικίου που βρίσκει είναι περίπου 800 ευρώ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαμηλά. Μιλάμε για Παγκράτι, όχι για Γλυφάδα. Τι γίνεται ρε μάγκες; Τι στρέβλωση είναι αυτή; Αύξηση των ενοικίων την στιγμή που δεν υπάρχει αύξηση των μισθών; πώς θα τα βγάλει πέρα μια οικογένεια τεσσάρων ανθρώπων αν πρέπει να πληρώνει στην καλύτερη 650 ευρώ το μήνα μόνο για το ενοίκιο; Ο άνθρωπος έχει απογοητευτεί πλήρως. Έχει αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο της μετανάστευσης. Να δω ποιος θα μείνει στη χώρα να δουλέψει στο τέλος.