Πιο προβλέψιμη και χωρίς νόημά πεθαίνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 14:55Και πολυ πιο κουραστικό ή αστείο είναι το να δέχομαι επικρίσεις επειδή δηλώνω τι θα ψηφίσω την κάθε φορά από τον οποιονδήποτε ικανό για συζήτησηαεράτο δημοδιδάσκαλο που δεν δηλώνει τι ψήφισε. Για τους απέχοντες που κουνάνε δαχτυλάκια, ουδέν σχόλιον.
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ναι, βλέπεις είχα την ατυχία να πέσω σε βαθγιά και πλέρια σκεπτόμενους/απρόβλεπτους.sys3x έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 15:26Πιο προβλέψιμη και χωρίς νόημά πεθαίνεις.
Τσεκάρισε την υπογραφή μου, πρωτότυπε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και τι ψηφίσαμε σε έχουμε πει και προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι άφθονες και αρκούντως ενδιαφέρουσες και όλα αυτά που ντεμέκ δεν γίνανε για να γίνει κάτι άλλο γίνανε, αυτό που δεν έχει γίνει και δεν θα γίνει ποτέ από ότι φαίνεται διότι είναι ήδη πάρα πολύ αργά (για εσένα) είναι να ξεβαλίσεις το άρμα του ΕΓΩ σου, δεν στα λέω και καλά φιλικά αυτά, ναι με φιλική διάθεση αλλά είναι απλές παρατηρήσεις έξω από τον ΕΑΥΤΌ που δεν μπόρεσες ποτέ και ούτε θα μπορέσεις να κάνεις ΓΙΑ τον ΕΑΥΤΌ σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 15:10Δεν μ' ενοχλεί καθόλου αυτού του είδους η κριτική. Την έχω συνηθίσει.
Αλλά στα σοβαρά θα πάρω όποιον δηλώνει τι ψήφισε και ποια μέτρα για την καταπολέμηση της οπαδικής και όχι μόνον βίας, προτείνει το κόμμα που ψήφισε και το κατά πόσον αυτά είναι εφικτά.
Αν δεν είναι εφικτά, ας συνεχίσει να τραγουδάει χαρντ ροκ ή μελό καντάδες, το ίδιο μου κάνει.
Εσύ τί ψήφισες Σενέκα μου;
Γιατί από τυπάκια που στρίβουν μέσω μπλαμπλαμπλα αρραβώνων άλλο τίποτα.
Στην πραγματικότητα λοιπόν δεν κοιτάς τα μούτρα σου και τα ίδια τα φαινόμενα με κατά το δυνατόν λιγότερα φίλτρα και φτιασιδώματα.
Αυτό που συμβαίνει είναι πλήρης ανεπάρκεια - διάλυση του λεγόμενου και επιτελικού κράτους, αυτή τη στιγμή από το όλον ΠΑΣΟΚ τυχαίνει να έχει βάρδια το πλε ΠΑΣΟΚ, αυτό που διαχρονικά στηρίζεις έστω και κριτικά ορισμένες φορές ως το μη χείρον.
Αυτά από εμένα.
Κανονικά θα έπρεπε καθώς με πλήρωνες για αυτά που σου λέω να έλεγες και ένα ευχαριστώ.
.
.
Είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδομηθεί ο λόγος σου νιάο, ένας λόγος είναι αυτός, οι άλλοι δύο είναι γιατί μας αρέσει, και τους δύο, να ασχολούμαστε με την πάρτη σου, ενίοτε.
.
.
Το ξέρω.
Εγώ δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να ασχοληθώ διεξοδικά με την πάρτη σας.
Είστε στο πλαίσιο "ένας για όλους, όλοι για έναν" κάτι σαν εκπτωτικό πακέτο του Άη Παντελεήμονα.
Έχει και τη θετική πλευρά του, αυτό που γράφω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όχι, γιατί να παίξει, μια χαρά φέρθηκε η αστυνομία.
Αφού είπαμε, κάνουν απεργία λόγω των κακώνε δικαιωματιστωνε.
Περιμένουν πρώτα το ελεύθερο από τους δικαιωματιστες, να τους πούνε δηλαδή "ορματε και σκοτώστε και σφαξτε τους όλους, στείλτε τους και ηλεκτρική καρέκλα, σας το επιτρέπουμε εμείς, μην ανησυχειτε", αλλιώς δεν κάνουν τίποτα. Έτσι πάει. Μέση λύση δεν υπάρχει.
Θεια τελικα εφαγες μπαν καλοκαιριατικα; Μηπως παρα-αδιαφορησες και ενοχληθηκε ο συντονισμος;
Και εσεις κωλοπαιδα, αφου βλεπετε οτι τα 60000 ποστ τα εχει φτασει αδιαφοροντας γιατι προσπαθειτε ματαια να την τσιγκλισετε;
Και εσεις κωλοπαιδα, αφου βλεπετε οτι τα 60000 ποστ τα εχει φτασει αδιαφοροντας γιατι προσπαθειτε ματαια να την τσιγκλισετε;
Είναι ο μόνος τρόπος.
Το κόνσεπτ του άσωτου υιού, πάντα το έβρισκα τελείως ξένο ή παράλογο σύμφωνα με το σκεπτικό μου.
Το ίδιο ισχύει και για τις ό,τι να' ναι πρόσκαιρες συμμαχίες.
Και προσωπικώς έχω καταλήξει στο ότι οι αφαιρέσεις είναι πιο δημιουργικές από τις προσθετικές ή πολλαπλασιαστικές συνθέσεις, που πάντα καταλήγουν σε μη διαχειρίσιμες μεταλλάξεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εντάξει, καλό είναι να κάνεις μια προσπάθεια στο τρίμηνο, λες μήπως ωρίμασε και άλλαξε τροπάρι έστω μια για φορά, μπας και. Ακόμα δεν έχει συμβεί

- Rocco Siffredi
Από την μία λένε ότι ξερανε ώρες πριν διαβαζα Χατζηχρήστο και λέει τοξερε από το μεσημέριΑρχέλαος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 15:11Για να τελειώνουμε με τον κάθε κρατικοδίαιτο Πανούτσο που πριν γίνει μετακλητός κατέκρινε τον κρατισμό, να πούμε ξανά τα εξής:
Δεν είχαμε ραντεβού οπαδών ή τα κλασικά οπαδικά επεισόδια μεταξύ ταραξιών που ενίοτε έχουν και εισιτήριο.
Ειχαμε εισβολή εγκληματιών από το εξωτερικό, σε πόλη κοντά στο κέντρο της Αθήνας, με έλληνες συνεργάτες και δολοφονικές επιθέσεις σε πολίτες.
Άλλωστε, τραυματίστηκε και οπαδός του Παναθηναϊκού που έπινε τον καφέ του με φίλο του ΑΕΚτζή.
Για αυτό κιόλας, οι ελάχιστοι έλληνες συλληφθέντες φέρεται να είναι συνεργάτες των Κροατών.
Αν είχαμε ραντεβού, θα είχαν διαλύσει τα πάντα και θα είχαμε πολλούς συλληφθέντες έλληνες.
Αυτά είναι τα γεγονότα.
Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Να εισβάλλουν σε πόλη, αστικό περιβάλλον, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας και να ασκούν βία, ενώ από ώρες ή μέρες πριν έρχονται και ως κομβόι.
η ΠΑΕ ενημέρωνε από τις 9 την αστυνομία
Να υπήρχε βρώμα ότι παίζει να σκάσουν Κροάτες και να μην έγινε κάποιο μάζεμα από πλευράς αεκ κι αυτό χλωμουτσικο μου φαίνεται
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εδώ και πάρα πολύ καιρό θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί αυτό το όπιο του "λαού", το κλοτσοσκούφι του τρόμου.
Δεν πρόκειται για άθλημα πλέον αλλά για εγκληματική πυριτιδαποθήκη
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
δεν θα πω εχω αλλη αποψη θα πω διαφωνω ..πρεπει να δωσουμε τις μαχες εστω και γνωση οτι ειναι χαμενες και στις χαμενες ειναι ολη η δοξαΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 15:55Είναι ο μόνος τρόπος.
Το κόνσεπτ του άσωτου υιού, πάντα το έβρισκα τελείως ξένο ή παράλογο σύμφωνα με το σκεπτικό μου.
Το ίδιο ισχύει και για τις ό,τι να' ναι πρόσκαιρες συμμαχίες.
Και προσωπικώς έχω καταλήξει στο ότι οι αφαιρέσεις είναι πιο δημιουργικές από τις προσθετικές ή πολλαπλασιαστικές συνθέσεις, που πάντα καταλήγουν σε μη διαχειρίσιμες μεταλλάξεις.
εχει πολυ ενδιαφερον η εννοια αλλα δεν μπορω να την συνεχισω ελπιζω να καταλαβες τι εννοω
αλλη μια μλκ κατατεθηκε στο νημα ==συνεχιστεΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 15:59Εδώ και πάρα πολύ καιρό θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί αυτό το όπιο του "λαού", το κλοτσοσκούφι του τρόμου.

Κι εγώ συμφωνώ σε αυτό,αλλά βλέπεις ''είναι πολλά τα λεφτά Αρη''ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 15:59Εδώ και πάρα πολύ καιρό θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί αυτό το όπιο του "λαού", το κλοτσοσκούφι του τρόμου.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέντε και στο χέρι ή δέκα και καρτέρει;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 04 Ιαν 2025, 21:24 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
04 Ιαν 2025, 21:35
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 563 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
06 Ιαν 2024, 16:07
-
- 3 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
26 Σεπ 2024, 23:44
-
-
Νέα δημοσίευση Άγνωστος κυνήγησε 22χρονη με το πουλί στο χέρι.
από AlienWay » 15 Ιαν 2025, 12:13 » σε Εγκληματικότητα - 34 Απαντήσεις
- 1212 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
30 Ιαν 2025, 17:29
-