Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
Γιατί στα χαιγουει της Θράκης, ο λαθροδιακινητές οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα ;
Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα; Κάποιος λόγος ή απλώς δεν ξέρουν να οδηγούν;
Το θανατηφόρο είναι το πιο πιθανό και θα στοιχήσει και στον ίδιο τον λαθρό την ζωή του
Υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα; Κάποιος λόγος ή απλώς δεν ξέρουν να οδηγούν;
Το θανατηφόρο είναι το πιο πιθανό και θα στοιχήσει και στον ίδιο τον λαθρό την ζωή του
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
Φτάσαμε να κινδυνεύει ο κόσμος να σκοτωθεί σε τροχαίο εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης. Μπανανία Ελλάς, μπανανία Δυτική Ευρώπη. Έρχονται από τις hellhole χώρες τους, φέρνουν και τις μπανάνες τους μαζί, να τις ενώσουν με τις δικές μας. Combo!
Να δίνατε ισχυρή αυτοδυναμία στην νέα Δημοκρατία, δεν σας φταίει κανείς, ζαίοι.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 18:44Φτάσαμε να κινδυνεύει ο κόσμος να σκοτωθεί σε τροχαίο εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης. Μπανανία Ελλάς, μπανανία Δυτική Ευρώπη. Έρχονται από τις hellhole χώρες τους, φέρνουν και τις μπανάνες τους μαζί, να τις ενώσουν με τις δικές μας. Combo!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Προφανώς επειδή ποντάρουν ότι δεν θα μπει και η αστυνομία στο αντίθετο ρεύμα για να τους κυνηγήσει.
οπότε ο κόσμος που οδηγεί κανονικά σκοτώνεται χωρίς να έχει ευθύνη η αστυνομία... ωραίο το κόλπο της αστυνομιαςπατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 18:55Προφανώς επειδή ποντάρουν ότι δεν θα μπει και η αστυνομία στο αντίθετο ρεύμα για να τους κυνηγήσει.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
sys3x έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 18:46Να δίνατε ισχυρή αυτοδυναμία στην νέα Δημοκρατία, δεν σας φταίει κανείς, ζαίοι.Green Dragon έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 18:44Φτάσαμε να κινδυνεύει ο κόσμος να σκοτωθεί σε τροχαίο εξαιτίας της λαθρομετανάστευσης. Μπανανία Ελλάς, μπανανία Δυτική Ευρώπη. Έρχονται από τις hellhole χώρες τους, φέρνουν και τις μπανάνες τους μαζί, να τις ενώσουν με τις δικές μας. Combo!

Μήπως είναι λαθρομετανάστες από την Νέα Ζηλανδία και μπερδεύονται;
Τελευταίες μέρες σε κάθε έξοδο/είσοδο και ένα σταθμευμένο περιπολικό, ενώ νέα μπλόκα παντού στην Εγνατία.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Αν μπει αντίθετο ρεύμα, θα είναι σαν την μύγα μες στο γάλα, δεν θα τον κυνηγήσουν αλλά θα κάνουν μπλόκο.πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 18:55Προφανώς επειδή ποντάρουν ότι δεν θα μπει και η αστυνομία στο αντίθετο ρεύμα για να τους κυνηγήσει.
Αν μπει στο κανονικό ρεύμα, εχει περισσότερες ευκαιρίες να μην γίνει στόχος
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Η είσοδος στην Εγνατία έχει διόδια (και αστυνομικό όχημα δίπλα με τη μηχανή αναμμένη).
Τελευταία γίνεται χαμός, κάποιος είπε ότι για την ασφάλεια των οδηγών είναι καλό αυτοί να κινούνται πίσω από νταλίκα ώστε να προστατευθουν σε περίπτωση ατυχήματος και βλέπει κανείς τώρα κονβοι και να φοβούνται να προσπερασουν...
Τελευταία γίνεται χαμός, κάποιος είπε ότι για την ασφάλεια των οδηγών είναι καλό αυτοί να κινούνται πίσω από νταλίκα ώστε να προστατευθουν σε περίπτωση ατυχήματος και βλέπει κανείς τώρα κονβοι και να φοβούνται να προσπερασουν...
-
Νομίζω ότι αν μπεις ανάποδα γλυτώνεις τα διόδια. Η Εγνατία οδός αν δεν κάνω λάθος έχει διόδια στις εισόδους της και όχι στις εξόδους της. Και η αδυναμία κάθεται εκεί που είναι τα διόδια μη χάσει κανένα ευρώ ο πάροχος. Σιγά μην κάτσει στις εξόδους μη προλάβει κανένα φονιά που μπαίνει ανάποδα.
Και δεν ξέρουν να οδηγούν και έχουν παρατηρήσει εκεί που οδηγούν κανονικά, να κάνουν αναστροφή και να πηγαίνουν αντίθετα.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υδράργυρος
Το τικ τοκ ειναι γεματο βιντεο απο εισοδους στον εβρο, κινηση στην εγνατια, κρυψιματα κλπ, φορα παρτιδα πινακιδες, ολα
Απλά είναι η συνέχεια του ''κάντε πώς κοιμάστε''.nostromos έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 19:01οπότε ο κόσμος που οδηγεί κανονικά σκοτώνεται χωρίς να έχει ευθύνη η αστυνομία... ωραίο το κόλπο της αστυνομιαςπατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 18:55Προφανώς επειδή ποντάρουν ότι δεν θα μπει και η αστυνομία στο αντίθετο ρεύμα για να τους κυνηγήσει.
Της πουτάνας γίνεταιΥδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 21:58Το τικ τοκ ειναι γεματο βιντεο απο εισοδους στον εβρο, κινηση στην εγνατια, κρυψιματα κλπ, φορα παρτιδα πινακιδες, ολα

Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φορούσα την κάλτσα μου ανάποδα.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Μαρ 2025, 11:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
23 Μαρ 2025, 12:55
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
30 Νοέμ 2024, 16:05
-
-
Νέα δημοσίευση Έβρος: Διακινητές «πανηγυρίζουν» στα social ενώ οδηγούν μετανάστες μέσα από τα καμένα
από Μαδουραίος » 04 Σεπ 2023, 07:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
04 Σεπ 2023, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ναι κέντρο ..έχω κρεμαστεί ανάποδα και το σκατό κοντεύει στη κάλτσα ..
από Frappezitis » 22 Μάιος 2024, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
22 Μάιος 2024, 23:40
-