Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
- Υδράργυρος
Re: Γιατι οδηγούν ανάποδα στην Εγνατία?
Ποσες φορες σας εχουμε πει οτι οι φραχτες, τα συνορα φρουρια, κλπ, ειναι μια τρυπα στο νερο, και στο τελος παντα θα υπαρχει η αισθηση του ξεφραγου αμπελιου και η συνεπακολουθη γκρινια.
Στο τελος το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν το ταξιδι πιο ακριβο και επικινδυνο. Πιο επικινδυνο και για τους αυτοχθονες
Στο τελος το μονο που καταφερνουν ειναι να κανουν το ταξιδι πιο ακριβο και επικινδυνο. Πιο επικινδυνο και για τους αυτοχθονες
- Υδράργυρος
Και στον φραχτη, βγαζουν ενα σιδερο και περνανε.vagabondo έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:01Της πουτάνας γίνεταιΥδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 21:58Το τικ τοκ ειναι γεματο βιντεο απο εισοδους στον εβρο, κινηση στην εγνατια, κρυψιματα κλπ, φορα παρτιδα πινακιδες, ολα
Ίσως να κάνουν αναστροφή όταν συναντούν τα διόδια, για να μην τους πιάσουν. 

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν βγαίνουν αυτά τα σίδερα ρε.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:05Και στον φραχτη, βγαζουν ενα σιδερο και περνανε.vagabondo έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:01Της πουτάνας γίνεταιΥδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 21:58Το τικ τοκ ειναι γεματο βιντεο απο εισοδους στον εβρο, κινηση στην εγνατια, κρυψιματα κλπ, φορα παρτιδα πινακιδες, ολα

Υπάρχουν όμως πόρτες.

Occasio facit furem
- Otto Weininger
Γιατί η κυβέρνηση τον παίζει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:02Ποσες φορες σας εχουμε πει οτι οι φραχτες, τα συνορα φρουρια, κλπ, ειναι μια τρυπα στο νερο, και στο τελος παντα θα υπαρχει η αισθηση του ξεφραγου αμπελιου και η συνεπακολουθη γκρινια.
Μόλις φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο και τους γεμίζουν μολύβι οι κάτοικοι ή/και η αστυνομία, θα κάνουμε κοκτέιλ με τα δάκρυα σου.
Γαμω τις ΜΚΟ και την αριστερά σας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υδράργυρος
Σου ειπα: υπαρχουν βιντεο. Οντως περνανε ετσι. Τεσπα με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Για να το εφαρμόζουνε άπαντες πάει να πει πως έχει θετικά αποτέλεσματα. Αν δεν υπήρχε φράχτης θα έρχονταν καραβάνια σε καθημερινή βάση με ό,τι συνεπάγεται για την ασφάλεια των τοπικών μικρών κοινωνιών. Τώρα για τα λαθρο αυτοκινητα που κινούνται επικίνδυνα υπάρχει μέτρο για να σταματήσουνε αμέσως και το μέτρο αυτό λέγεται καρφιά στους δρόμους μέτρο που εφαρμοζει κάθε σοβαρή αστυνομια του πλανήτη για να σταματήσει όχημα με παρανόμους και κακοποιούς. Φταίει και το γεγονος πως ακομη είμαστε αρκετά μαλακοί στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Οι βουλγαροι, οι πρωην κομμουνιστές, εκει πάνω τους ξεβρακώνουν και με κλωτσιές τους πετάνε πισω στην τουρκια.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:02Ποσες φορες σας εχουμε πει οτι οι φραχτες, τα συνορα φρουρια, κλπ, ειναι μια τρυπα στο νερο, και στο τελος παντα θα υπαρχει η αισθηση του ξεφραγου αμπελιου και η συνεπακολουθη γκρινια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 09 Αύγ 2023, 22:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Το αντίθετο να μην συμβείOtto Weininger έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:15Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:02Ποσες φορες σας εχουμε πει οτι οι φραχτες, τα συνορα φρουρια, κλπ, ειναι μια τρυπα στο νερο, και στο τελος παντα θα υπαρχει η αισθηση του ξεφραγου αμπελιου και η συνεπακολουθη γκρινια.
Μόλις φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο και τους γεμίζουν μολύβι οι κάτοικοι ή/και η αστυνομία, θα κάνουμε κοκτέιλ με τα δάκρυα σου.
Γαμω τις ΜΚΟ και την αριστερά σας.

https://inkomotini.news/238184-2/
Occasio facit furem
Δείξε τα βίντεο.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:17Σου ειπα: υπαρχουν βιντεο. Οντως περνανε ετσι. Τεσπα με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
Ο φράχτης δεν καλύπτει όλα τα σύνορα, προφανώς περνάνε και έτσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 09 Αύγ 2023, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Γιατί είναι Άγγλοι στα ραντεβού τους

- Υδράργυρος
Παντα στο τελος αυτο θα ακουγεται. Δεν ειμαστε ουτοπιστες, πραγματιστες ειμαστε. Μια τρυπα στο νερο ειναι αυτα, που αποσκοπουν σε εσωτερικη καταναλωση, και απευθυνονται στα φοβικα συνδρομα της κοινωνιας, και στις προκαταληψεις. Και φερνουν τα αντιθετα αποτελεσματα, οποτε ανατροφοδοτουνται
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί μειώνονται οι πιθανότητες καταδίωξης από την αστυνομία
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Υδράργυρος
Πρωτα απ ολα, και δω ξεβρακωματα και επαναπροωθησεις κανουνε. Τα ιδια με τους βουλγαρους πρωην κομμουνιστες κανουν και οι ελληνες πρωην κομμουνιστες.Αλιόσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:18Για να το εφαρμόζουνε άπαντες πάει να πει πως έχει θετικά αποτέλεσματα. Αν δεν υπήρχε φράχτης θα έρχονταν καραβάνια σε καθημερινή βάση με ό,τι συνεπάγεται για την ασφάλεια των τοπικών μικρών κοινωνιών. Τώρα για τα λαθρο αυτοκινητα που κινούνται επικίνδυνα υπάρχει μέτρο για να σταματήσουνε αμέσως και το μέτρο αυτό λέγεται καρφιά στους δρόμους μέτρο που εφαρμοζει κάθε σοβαρή αστυνομια του πλανήτη για να σταματήσει όχημα με παρανόμους και κακοποιούς. Φταίει και το γεγονος πως ακομη είμαστε αρκετά μαλακοί στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Οι βουλγαροι, οι πρωην κομμουνιστές, εκει πάνω τους ξεβρακώνουν και με κλωτσιές τους πετάνε πισω στην τουρκια.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:02Ποσες φορες σας εχουμε πει οτι οι φραχτες, τα συνορα φρουρια, κλπ, ειναι μια τρυπα στο νερο, και στο τελος παντα θα υπαρχει η αισθηση του ξεφραγου αμπελιου και η συνεπακολουθη γκρινια.
Και τωρα ο φραχτης δεν ειναι αρκετος, θελετε καρφια τωρα. Ωραια βαλτε και καρφια
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
O,τι και να γράφεις η κατάσταση ειναι πολύ καλύτερη σε σύγκριση με το χάλι που επικρατουσε επί Συριζα, ειδικά στην μετά Έβρο εποχή.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2023, 22:31Πρωτα απ ολα, και δω ξεβρακωματα και επαναπροωθησεις κανουνε. Τα ιδια με τους βουλγαρους πρωην κομμουνιστες κανουν και οι ελληνες πρωην κομμουνιστες.
Και τωρα ο φραχτης δεν ειναι αρκετος, θελετε καρφια τωρα. Ωραια βαλτε και καρφια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φορούσα την κάλτσα μου ανάποδα.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Μαρ 2025, 11:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 8 Απαντήσεις
- 206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
23 Μαρ 2025, 12:55
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
30 Νοέμ 2024, 16:05
-
-
Νέα δημοσίευση Έβρος: Διακινητές «πανηγυρίζουν» στα social ενώ οδηγούν μετανάστες μέσα από τα καμένα
από Μαδουραίος » 04 Σεπ 2023, 07:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
04 Σεπ 2023, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ναι κέντρο ..έχω κρεμαστεί ανάποδα και το σκατό κοντεύει στη κάλτσα ..
από Frappezitis » 22 Μάιος 2024, 21:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
22 Μάιος 2024, 23:40
-