Πήγαινε να το ελέγξεις μόνος σου αν δε με πιστεύεις.
Η μέτρηση χρηστών και επισκεπτών στο φόρουμ γίνεται βάσει των μελών που ήταν ενεργά τα τελευταία 5 λεπτά - Γιατί;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Η μέτρηση χρηστών και επισκεπτών στο φόρουμ γίνεται βάσει των μελών που ήταν ενεργά τα τελευταία 5 λεπτά - Γιατί;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Re: Η μέτρηση χρηστών και επισκεπτών στο φόρουμ γίνεται βάσει των μελών που ήταν ενεργά τα τελευταία 5 λεπτά - Γιατί;
Νομίζω το raidforums ήταν ετσι, μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω γιατι μου βγάζει κάτι χαζά, περίεργα πράγματα.enaon έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:11ρε παιδι μου, υπαρχει κανενα φορουμ που μετραει τους συνδεδεμενους ανα ωρα, οπως εγραψες στο αρχικο ποστ παραπληροφόρησης που εκανες;
να σου πω εγω, οχι δεν υπαρχει, μαλακιες ελεγες, αλλα το ξερεις αυτο, εσυ τις ελεγες. Το θεμα τωρα ειναι γιατι τις ελεγες.
Για το καλο του φορουμ οπως εγραψες στο πρωτο ποστ, ή γιατί θες να ξερεις ποσοι εναι ενεργοι και πιθανόν παιζουν μπαλα που λες τωρα;

Πέρα απο την πλάκα, νομίζω το phpbb έχει επιλογή που δείχνει τους χρήστες που έχουν συνδεθεί την τελευταία ώρα/μέρα. Δηλαδή η λίστα στο screenshot εδω κάτω να δείχνει όλους όσους εχουν συνδεθεί σε ενα Χ χρονικό διάστημα.

δεν εχω λογαριασμο στο στεκι. Εχει ομως εδώ δυο λιστες, μια ονλινε, οπως εμεις, και μια αλλη, ασχετη, που μετραει χρηστες 24ωρου, μαλλον αυτη που θελεις να εχεις και το πας μεσω λαμιας.
σε ρωταω λοιπον παλι, ειπες οτι το στεκι κλεβει, και βαζει τους χρηστες ακομα και μια ωρα μετα στην λιστα ονλινε. Σιγουρα, ή λες μαλακιες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 11 Αύγ 2023, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι αλλα μην μας τρελανεις και εσυ τωρα, αλλο το ονλινε, αλλο τα στατιστικά επισκεψιμοτητας χρηστών
ονλινε ειναι συγκεκριμένο πραγμα. ονλινε με βαση ωρα, ειναι απατη, σαν να σε ρωταω ποσους εχεις στο λεωφορείο, και να απαντας 10000, γιατι τοσους ειχες ολη μερα σημερα.
Μην τρελαίνεσαι, ούτε εγω εχω καταλάβει ακριβώς τι θέλειenaon έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:31ναι αλλα μην μας τρελανεις και εσυ τωρα, αλλο το ονλινε, αλλο τα στατιστικά επισκεψιμοτητας χρηστών
ονλινε ειναι συγκεκριμένο πραγμα. ονλινε με βαση ωρα, ειναι απατη, σαν να σε ρωταω ποσους εχεις στο λεωφορείο, και να απαντας 10000, γιατι τοσους ειχες ολη μερα σημερα.

Νομίζω πως μιλάει για την επισκεψιμοτητα χρηστών, δηλαδή πόσοι (και ποιοι) χρήστες συνδέθηκαν συνολικά σε μια μέρα.
- Libre arbitre
Δεν κλέβει. Παρουσιάζει πιο έξυπνα την διέλευση χρηστών.enaon έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:29δεν εχω λογαριασμο στο στεκι. Εχει ομως εδώ δυο λιστες, μια ονλινε, οπως εμεις, και μια αλλη, ασχετη, που μετραει χρηστες 24ωρου, μαλλον αυτη που θελεις να εχεις και το πας μεσω λαμιας.
σε ρωταω λοιπον παλι, ειπες οτι το στεκι κλεβει, και βαζει τους χρηστες ακομα και μια ωρα μετα στην λιστα ονλινε. Σιγουρα, ή λες μαλακιες;
Δε χρειάζεται να έχεις λογαριασμό. Σέρνεις το ποντίκι πάνω από το όνομα του χρήστη και εμφανίζεται τι ώρα ήταν ενεργός.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Libre arbitre έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:41Δεν κλέβει. Παρουσιάζει πιο έξυπνα την διέλευση χρηστών.
Δε χρειάζεται να έχεις λογαριασμό. Σέρνεις το ποντίκι πάνω από το όνομα του χρήστη και εμφανίζεται τι ώρα ήταν ενεργός.
αυτο που γραφεις δεν ειναι ονλινε, ειναι ασχετο πραγμα, ειναι επισκεψιμότητα.
εδω εινα η λιστα με τους νλινε του στεκιου. Πανω η ονλινε κατω η επισκεψιμοτητα.
Προσπαθησε να μου εξηγησεις αν ειπες ψέματα, μαλακιες, ή είναι απατεωνες. Αν μπεις μεσα και βγεις και κλεισεις το σιτε, θα εισαι στην πανω λιστα για μια ωρα;
https://www.e-steki.gr/#home-users
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 11 Αύγ 2023, 14:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Libre arbitre
Τεσπά. Όπως και να έχει, προτιμώ αυτό τον ιστότοπο χίλιες φορές σε σχέση με άλλους. Απλά μπορούν να γίνουν βελτιώσεις.

νομιζω το στεκι σου παει πολυ καλυτερα παντως.Libre arbitre έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:45Τεσπά. Όπως και να έχει, προτιμώ αυτό τον ιστότοπο χίλιες φορές σε σχέση με άλλους. Απλά μπορούν να γίνουν βελτιώσεις.
- Libre arbitre
Όχι, εδώ και καιρό. Έχω βρει αρκετά ωραίους ιστότοπους στα αγγλικά και στα γαλλικά. Ο,τι θετικό βλέπω άλλου, το λέω.enaon έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:46νομιζω το στεκι σου παει πολυ καλυτερα παντως.Libre arbitre έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:45Τεσπά. Όπως και να έχει, προτιμώ αυτό τον ιστότοπο χίλιες φορές σε σχέση με άλλους. Απλά μπορούν να γίνουν βελτιώσεις.

ναι ναι, για κανε το τεστ και πες τελικα, μαλακιες ελεγες, ψεματα, ή ειναι απατεωνες;
ασε μην το κανεις οκ, απατεώνες ειναι, δικιο εχεις, μετρανε στους ονλινε μεχρι και μια ωρα πριν. Ωραίο φορουμ, περίεργο που ησουν εκει.
για να μην σου μεινει απορία αν αληθεια εχεις, "χρήστες σε σύνδεση" σημαινει "τωρα μεσα". Το 5λεπτο στο πχωρουμ σαν οριο υπαρχει γιατι ειναι λογικός χρόνος να διαβαζεις κατι χωρις να κανεις κάποια δραση, να αλλαξεις σελιδα κλπ, το θεωρουμε "τωρα" δηλαδη. Πανω απο 5λεπτο αδράνειας ειναι απλά απάτη αν το λέει ¨χρήστες σε σύνδεση", οχι εξυπνος τρόπος παρουσιασης.
Αν μπεις μεσα και βγεις και κλεισεις το σιτε, θα εισαι στην πανω λιστα για μια ωρα;
ασε μην το κανεις οκ, απατεώνες ειναι, δικιο εχεις, μετρανε στους ονλινε μεχρι και μια ωρα πριν. Ωραίο φορουμ, περίεργο που ησουν εκει.

για να μην σου μεινει απορία αν αληθεια εχεις, "χρήστες σε σύνδεση" σημαινει "τωρα μεσα". Το 5λεπτο στο πχωρουμ σαν οριο υπαρχει γιατι ειναι λογικός χρόνος να διαβαζεις κατι χωρις να κανεις κάποια δραση, να αλλαξεις σελιδα κλπ, το θεωρουμε "τωρα" δηλαδη. Πανω απο 5λεπτο αδράνειας ειναι απλά απάτη αν το λέει ¨χρήστες σε σύνδεση", οχι εξυπνος τρόπος παρουσιασης.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
A όλα κι όλα δεν είμαι κανένας ανώμαλος για να βάζω κρεατόβεργες στην σούφραLibre arbitre έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 13:29Ποιος Νιγηριανός σε παράτησε και γκρινιάζεις νυχθημερόν; Θα μάθουμε καποτε;plouf έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 13:26Ναι ναι αλοιμονο.GoBzi έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 13:21
Κάτσε ρε, δεν τον ξέρω τον τύπο. Άνεργος με επίδομα ανεργίας και ψηφοφόρος του Κούλη δεν είναι; Εγώ έτσι ξέρω. Για Νιγηρία και λαθρομετανάστευση πρώτη φορά ακούω.
Libre arbitre τύπε μου εγώ σ' αγαπώ και ας είσαι παράνομος Νιγηριανός ψηφοφόρος του Κούλη
Disclaimer το τρολαρισμα του λιμπρε δεν μπορει να μενει αναπαντητο οπως βλεπεις ας αλλαξει αβαταρ και βλεπουμε.
μου αυτά τα κάνουν οι αριστερουλjηδες και όσοι ψάχνουν την ταυτότητα τους
ανάμεσα στις 63835837537 ήδη υπάρχουσες και που στο μέλλον θα ανακαλυφθούν
κι άλλες στο απώτερο μέλλον ακόμα περισσότερες και ούτω καθεξής.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Of course it's a piece of cake my dear just in case you don't know.enaon έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:45Libre arbitre έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 14:41Δεν κλέβει. Παρουσιάζει πιο έξυπνα την διέλευση χρηστών.
αυτο που γραφεις δεν ειναι ονλινε, ειναι ασχετο πραγμα, ειναι επισκεψιμότητα.
εδω εινα η λιστα με τους νλινε του στεκιου. Πανω η ονλινε κατω η επισκεψιμοτητα.
Προσπαθησε να μου εξηγησεις αν ειπες ψέματα, μαλακιες, ή είναι απατεωνες.Αν μπεις μεσα και βγεις και κλεισεις το σιτε, θα εισαι στην πανω λιστα για μια ωρα;
https://www.e-steki.gr/#home-users
To τριπλοπρόφιλο τρολ Hector Buas που επίσης κυκλοφορεί και ως kolovrat και
dtri2020 μπορεί αρχικά να μπει με το κανονικό του Hector Buas να κάνει logout
και να ξαναμπεί με τον δεύτερο κλώνο του πχ kolovrat και να περιμένει να δει
για πόση ώρα φαίνεται στην λίστα με τους ενεργούς χρήστες ο Hector Buas.
Επιτέλους πχιά όλα εγώ θα σας τα λέω δηλαδή;

τελικα δεν ειναι μια ωρα το ονλινε στο στεκι, οποτε και απατεωνες ειναι και μαλακιες ελεγες, μια χαρα. 2.5 ωρες τουλαχιστον ειναι, λεει 38 μελη ονλινε και μαλλον μονο ο διαχειριστής ειναι μεσα. Τι αλλο φοβερο φεατουτρε έχει αυτη η φορουμαρα, τα λικες ε; 

καλα εχω και εγω αλλους 6, και αλλες 4 κοπέλες ο κονγκροσιαν, αν και τώρα δεν θα γραφει, δεν εχει δακτυλο. Αλλα μην τα λεμε αυτα, θα απογοητευτεί εντελως ο φιλος λιβρε αν καταλαβει οτι τον διαβαζουν 2-3 ανθρωποι και αν.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλικία μελών του φόρουμ
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2023, 10:05 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 276 Απαντήσεις
- 9414 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
23 Φεβ 2025, 12:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση [προς ηλικιωμένους] πότε ήταν η τελευταία σας φορά;
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 06:53 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
07 Οκτ 2023, 19:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το 2017 - 2019 ήταν η τελευταία καλή εποχή στην Ελλάδα.
από έργο_μακέτο » 05 Δεκ 2023, 11:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
05 Δεκ 2023, 17:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το κύριο κριτήριο, βάσει του οποίου ψηφίζετε στις εκλογές;
από Γράφων » 31 Μάιος 2023, 16:56 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 105 Απαντήσεις
- 3099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
04 Ιουν 2023, 17:41
-