μοιρολογια για τον κωσταντη κατσιφα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: μοιρολογια για τον κωσταντη κατσιφα
είναι παλαιικα τραγουδια κι τα ζητανε
δεν είναι ωραια μονο εχει κι φοβερη φωνη
δεν είναι ωραια μονο εχει κι φοβερη φωνη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ποντιακο μοιρολογι,εγω οντες αποθανω
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μπορεί να μην είναι ακριβώς μοιρολόι, σίγουρα όμως είναι από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα που έχω ακούσει στη ζωή μου
Δεν μαμιεστε ρε μαλακες λεω εγω, μην με βαζετε σε τετοιο μουντ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ο θανατος είναι η μοιρα του ανθρωπου,αλλα φορες δεν ερχεται με τη σειρα,οπως του κωσταντη που επεσε ο συρφερτος απανου του
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
μοιριολογι πωγωνισιο
Παμε και από Κρήτη μια βολτα.
Κρήτη δεν έμενε, συμπτωματικά
και η γυναίκα του;
Τα μπράτσα σου τα στριφοχτα
με τα κοντά μανίκια
στης Αλβανίας τα βουνά
τα τρώνε τα σκουλήκια
Κρήτη δεν έμενε, συμπτωματικά
και η γυναίκα του;
Τα μπράτσα σου τα στριφοχτα
με τα κοντά μανίκια
στης Αλβανίας τα βουνά
τα τρώνε τα σκουλήκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ritzeri την 30 Οκτ 2018, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα μανιάτικα μοιριολογια είναι από μονα τους μερος του δημοτικου τραγουδιου νοσταλτζια
μανα σαν ναρθουν οι φιλοι μου
α ρε νικο
Το καλύτερο μοιρολόι εβερ, αν και αναφέρεται σε άλλη περίσταση
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ωφείλουμε να σεβαστουμε τα ταφικά έθιμα. Τωρα που οι εθνικιστές θάβουν τον νεκρο τους, ας κρατήσομεν σιγή.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
σαρακατσανικο
https://attvideo.com/video/vfk7Px34o7I_ ... mi-gr.html
αυτό το κρατος ειτε με την δεκσια παλαιας κοπης ειτε με πασοκαρια νεοφιλ κι αριστερα το ιδιο μια ζωη
το τραγουδι είναι για τον καπεταν λιωλη από το καινουργιο β. ηπειρου
αυτό το κρατος ειτε με την δεκσια παλαιας κοπης ειτε με πασοκαρια νεοφιλ κι αριστερα το ιδιο μια ζωη
το τραγουδι είναι για τον καπεταν λιωλη από το καινουργιο β. ηπειρου