Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 14 Αύγ 2023, 22:45

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 14 Αύγ 2023, 22:50

Πασιφάη έγραψε:
14 Αύγ 2023, 21:46
Πήγαινε στην Αστυνομία, κάνε καταγγελία και εν συνεχεία ασφαλιστικά μέτρα. Εννοείται πως κόβεις μαχαίρι την όποια επαφή.
Το αυτονόητο. Και άμεσα.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 14 Αύγ 2023, 22:54

Αυτό που σου λένε όλοι ,κόψε κάθε επαφή χωρίς μπρος-πίσω .. Και με τους 2 γονείς .. Και πήγαινε αστυνομία . Δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρε τόσο αέρα ο ντάντυ λες και είσαι 12 χρονών, είναι προσβλητικό.. Στην ηλικία σου άλλες έχουν οικογένεια ,παιδιά .. Άσε τους σεβασμούς στην άκρη και κόψε του τη φόρα ,Κι έπειτα ,ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ντάντυ , δεν είναι φυσιολογική αντιδραση αυτή ..

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 14 Αύγ 2023, 22:59

Τραβα αστυνομία και κάνε αυτό που πρέπει...χθες.
Μην το σκέφτεσαι.

Τυπικά είναι οι βιολογικοί σου γονείς.
Πρακτικά....κόβεις επαφές όσο και αν πονάει.

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 14 Αύγ 2023, 23:09

Και μένα η γνώμη μου είναι να πάς στην Αστυνομία και να καταγγείλεις όσα σου είπε ο πατέρας σου.Θα έχουμε φονικό και θα έχεις τύψεις που δεν το πρόλαβες
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius » 14 Αύγ 2023, 23:13

Εικόνα

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 15 Αύγ 2023, 00:03

The Age of Aquarius έγραψε:
14 Αύγ 2023, 23:13
Εικόνα
Ναι ,έτσι.. Μόνο που η κόρη του Πάνου ήταν τότε 19 χρονών ενώ εδω μιλάμε για 30άρα..

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Αύγ 2023, 11:07

Eπειδή όντως βρίσκω παρανοϊκή την αντίδραση του πατέρα (όπως και όλοι οι χρήστες) και το σαπορτάρισμα αυτών των εκρήξεων από τη μάνα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που εμποδίζει την Casp να ζητήσει νομική βοήθεια.

Στην τελική, αν ψαρώνει στην ιδέα να πάει η ίδια για καταγγελία στην αστυνομία, ας απευθυνθεί σε κάποιο δικηγόρο, που σίγουρα ξέρει το πως θα χειριστεί πιο ...βελούδινα και αποτελεσματικά τη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Αύγ 2023, 11:24

Casp έγραψε:
14 Αύγ 2023, 17:27

Θελω να παω στην αστυνομια, ΠΡΕΠΕΙ να παω βασικα, αλλα ΤΡΕΜΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
Δεν είσαι σε αδιέξοδο. Υπάρχουν πόρτες διαφυγής αλλά δεν θέλεις να τις ανοίξεις.

Και σε κάθε περίπτωση, έχει πολλά θολά σημεία αυτό που περιγράφεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 15 Αύγ 2023, 11:40

Casp έγραψε:
14 Αύγ 2023, 17:27
Αν δεν κάνω λάθος είσαι Κύπρια.
Ξέρω ότι στην Κύπρο η θρησκοληψία καλά κρατεί, είναι ακόμα στον 19ο αιώνα.
Επομένως για τους γονείς σου, τόσο εσύ όσο και η λατρεία σου εκπορνεύεστε, αφού συζήτε εκτός γάμου.
Τους ενδιαφέρει πιο πολύ τί θα πει η κοινωνία παρά το παιδί τους.

Εννοείται ότι ξέρεις τί θέλεις από την ζωή σου, τα βάζεις κάτω με την ΛΟΓΙΚΗ, το επιλέγεις και δεν παρασύρεσαι από συναισθήματα. Αποφάσεις βασισμένες σε συναίσθημα είναι καταστροφή.

Παίρνεις σκληρές αποφάσεις και κόβεις κάθε επαφή. Μπλοκάρισμα τηλεφώνων, κλπ, με όποιες συνέπειες έχει αυτό (πχ αποκλήρωση από κληρονομιά)
Δεν ξέρω τί παίζει με την Αστυνομία στην Κύπρο, αλλά συνιστώ να τους κάνεις μια επίσκεψη και αν χρειαστεί αναφορά γραπτή.
Μαζεύεις στοιχεία και αποδείξεις και ίσως προχωράς σε ασφαλιστικά μέτρα.
Καλά ξεμπερδέματα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 15 Αύγ 2023, 12:58

Απ' ότι θυμάμαι ο μπαμπάς της Casp έχει ζάχαρο. Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, από φίλη που είχε ζάχαρο ο μπαμπάς της πως οι εκρήξεις είναι υπερβολικά έντονες και συνηθισμένες.

Αυτό όμως που περιγράφει η Casp εμπεριέχει και κάτι από παράνοια που ενισχύεται από την συμπεριφορά της μάνας.

Ούτε δικηγόροι, ούτε αστυνομικοί πρόκειται να βοηθήσουν. Μόνο αυτό που έγραψε ο Bazoomba θα έχει αποτέλεσμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 15 Αύγ 2023, 18:24

ο μπαμπας της casper, λογω του παρελθοντος της, θεωρει οτι η κορη του εχει προβλημα, οτι πρεπει να την "προσεχει" μια ζωη σαν ανηλικο, και δεν ειναι αξια να κανει καποια σχεση. αλλα τελικα, αυτος εχει προβλημα και η casper θα πρεπει να απευθυνθει σε δικηγορο-αστυνομια.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 15 Αύγ 2023, 18:49

Άλλη λύση = βρίσκουμε ΜΟΥΝΑΡΑ γκόμενα με ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ για τον μπαμπά και ξεχνάει τα παντα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 16 Αύγ 2023, 13:26

Ζενίθεδρος έγραψε:
14 Αύγ 2023, 19:36
Δεν μπορεί να ναι αλήθεια τέτοιο σίριαλ με στρωμένο σενάριο για την 2η σεζόν.
Του ελεγα προχθες για πλακα «Λες να γραψουμε κανα βιβλιο για την σχεση μας; Για ο,τι τραβηξαμε και ο,τι περναμε; Δεν θα χρειαστω καν την εμπνευση, θα γραφω απλα αυτα που ζουμε. Best seller θα γινει, θα βγαλουμε και λεφτα». Και γελουσε και συμφωνουσε. Αντεξαμε και αντεχουμε παρα πολυ και οι 2. Ειναι η δυναμη και η αδυναμια μου ταυτοχρονα… κι’ αυτος το ιδιο λεει. Αν δεν αγαπουσαμε αληθινα ο ενας τον αλλον, δεν θα αντεχαμε. Ειναι αρρωστημενες οι καταστασεις που ζουμε. Ειχα φτασει 2-3 φορες να εχω σκεψεις αυτοκτονιας. Και τοτε που ηταν η γιαγια μου νοσοκομεια και ειχα παθει υπερκοπωση, και για τους γονεις μου. Εβλεπα το μπαλκονι και σκεφτομουν αν πεσω κατω, θα μεινω παραλυτη ή θα πεθανω επιτοπου; Αλλες 2 φορες, η τελευταια ηταν προχθες, απο την ενταση και την απελπισια ηθελα να παρω το αμαξι και να παω να φουνταρω σε κανα γκρεμο… και αυτος να ξερει πώς ειμαι, να με βλεπει και να μην ηρεμει. Με βλεπει χαλια και γινεται ακομα πιο χαλια και εξω φρενων που δεν τον νοιαζει ακομα και το να παει να σαπισει στο ξυλο τον μπαμπα μου και να παει φυλακη. Εγω τον συγκραταω, αλλα δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει. Φοβαμαι οτι αν δεν σταματησω και εγω να επηρεαζομαι σε τετοιο βαθμο, θα τον χασω, θα καταφερουν να μας χωρισουν. Ειναι δουλεια και δεν μπορει να συγκεντρωθει να δουλεψει. Ειμαστε συνεχεια στα μημυματα, στα τηλεφωνα και να εχει εγνοια για μενα. Προσπαθω να ειμαι χαρουμενη καθε φορα που σχολαει και ερχεται, και οταν δεν ειμαι και κατεβαζει «μουτρα» απο την στεναχωρια του που με βλεπει ετσι, μετα εγω τον πειραζω για να του αλλαξω διαθεση, επειδη ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να τον βλεπω ετσι. Και καθε φορα τα καταφερνουμε, ειμαστε ενταξει, κανουμε και τα δικα μας ακομα, και εκει που ολα πανε καλα και αλλαζει η διαθεση (την τελευταια φορα περασαμε ολη την Κυριακη μαζι και με το γυρισαμε πισω απο την θαλασσα αρχισαν οι περιοπολιες και οι απειλες), κατι συμβαινει και τα ανατρεπει ολα. Και να θελουμε δηλαδη, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ και ειναι αδυνατο να μην επηρεαστει ο ενας απο τους 2, ή και οι 2.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Αύγ 2023, 13:29

Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 13:26
δεν τον νοιαζει ακομα και το να παει να σαπισει στο ξυλο τον μπαμπα μου και να παει φυλακη. Εγω τον συγκραταω, αλλα δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών