ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
Σε αυτό το νήμα θα ανεβάζουμε τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου μας που θα έρχονται από εδώ και πέρα. Νήμα για ιστορικά γεγονότα: Μεγάλες Ευρωπροκρίσεις, Τελικό ευρωλίγκας που λογικά θα ξαναζήσουμε φέτος μετά από πολλά χρόνια, τέτοια πράγματα (Όχι νίκες με τον Ολυμπιακούλη, γι' αυτές υπάρχουν άλλα νήματα).
Ας αρχίσουμε με την επιστροφή σε Ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από 6 χρόνια:
Ας αρχίσουμε με την επιστροφή σε Ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από 6 χρόνια:
-_-
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ε οχι και επιτυχια η προκριση με τα χιλια ζορια με μια ομαδουλα που καποτε ητσν το πρωτο αντε δευτερο φιλικο της προετοιμασιας σου νεοβαζελακια και τζιγγεροειδη 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Φραγμένος_Τελεστής
Δεν απάντησα όταν το έγραψες γιατί αν το δούμε μεμονομένα τότε έχεις δίκιο, ενώ οι Παναθηναϊκοί που έχουμε ζήσει μεγαλεία ξέραμε κάτα βάθος πως ήταν μόνο το 1ο βήμα προς την επιστροφή στις μέρες δόξας. Μέρες δόξας όπως η προχθεσινή, με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και νίκη απέναντι σε ομάδα 300 εκατομμυρίων:Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 20:11ε οχι και επιτυχια η προκριση με τα χιλια ζορια με μια ομαδουλα που καποτε ητσν το πρωτο αντε δευτερο φιλικο της προετοιμασιας σου νεοβαζελακια και τζιγγεροειδη
-_-
- Eθνικοκοινωνιστης
σοβαρα τωρα?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 15:31Δεν απάντησα όταν το έγραψες γιατί αν το δούμε μεμονομένα τότε έχεις δίκιο, ενώ οι Παναθηναϊκοί που έχουμε ζήσει μεγαλεία ξέραμε κάτα βάθος πως ήταν μόνο το 1ο βήμα προς την επιστροφή στις μέρες δόξας. Μέρες δόξας όπως η προχθεσινή, με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και νίκη απέναντι σε ομάδα 300 εκατομμυρίων:Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 20:11ε οχι και επιτυχια η προκριση με τα χιλια ζορια με μια ομαδουλα που καποτε ητσν το πρωτο αντε δευτερο φιλικο της προετοιμασιας σου νεοβαζελακια και τζιγγεροειδη

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Φραγμένος_Τελεστής
Ναι σοβαρά. Σεβασμό στον ΠΡΕΣΒΗ. Ομάδα φτιαγμένη για τα ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.-Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 15:38σοβαρα τωρα?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: ↑11 Αύγ 2023, 15:31Δεν απάντησα όταν το έγραψες γιατί αν το δούμε μεμονομένα τότε έχεις δίκιο, ενώ οι Παναθηναϊκοί που έχουμε ζήσει μεγαλεία ξέραμε κάτα βάθος πως ήταν μόνο το 1ο βήμα προς την επιστροφή στις μέρες δόξας. Μέρες δόξας όπως η προχθεσινή, με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και νίκη απέναντι σε ομάδα 300 εκατομμυρίων:Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑03 Αύγ 2023, 20:11ε οχι και επιτυχια η προκριση με τα χιλια ζορια με μια ομαδουλα που καποτε ητσν το πρωτο αντε δευτερο φιλικο της προετοιμασιας σου νεοβαζελακια και τζιγγεροειδη
-_-
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Eθνικοκοινωνιστης

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
26 Σεπ 2023, 16:26
-
-
Νέα δημοσίευση Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
από Niki » 28 Μαρ 2025, 06:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
29 Μαρ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απλά μεγαλείο ψυχής, και πατριωτισμού...
από exiledd » 23 Νοέμ 2023, 16:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 67 Απαντήσεις
- 3066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
28 Οκτ 2024, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η απόλυτη κατάντια του Κουλισταν σε όλο το μεγαλείο
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 844 Προβολές
-