Και με έναν πόνο
Sos
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Sos
Λες ακριβώς το ίδιο πράγμα με κονγκροσιαν να ξέρεις.Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 13:36Οχι δεν ειναι γι’ αυτο. Μου ελεγε για τον αδερφο μου οτι ειναι στα ορια να τον κλεισουν ψυχιατρειο και οτι εγω με την σειρα μου τους καταστρεφω επειδη χωρις να τον γνωριζει εχει βγαλει του κοσμου τα συμπερασματα για εκεινον και δεν τον θελει. Βασικα, κανεναν δεν θελει μαζι μου. Με ρωτουσε μες τα μουτρα αν με εχει γαμησει, οπως ακριβως σας το γραφω, και οτι θα με γκαστρωσει και οτι δεν δεχεται να τον ξαναδει μαζι μου αλλιως την βαψαμε και οι 2. Για τον μπαμπα μου θα ειμαι παντα το 15χρονο κοριτσακι που θα με ελεγχει και θα ειμαι παντα κτημα του. Ειναι αρρωστημενοι ανθρωποι και οι 2. Παντα τον φοβομουν γιατι εχει θεμα με τα νευρα του και ξεσπαει. Και την μανα μου την χτυπουσε. Ο αδερφος μου εχει καταστραφει εξαιτιας τους. Απλα εγω ετυχε να ειμαι πιο δυνατη και λογικη.kongrosian έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 18:24ο μπαμπας της casper, λογω του παρελθοντος της, θεωρει οτι η κορη του εχει προβλημα, οτι πρεπει να την "προσεχει" μια ζωη σαν ανηλικο, και δεν ειναι αξια να κανει καποια σχεση. αλλα τελικα, αυτος εχει προβλημα και η casper θα πρεπει να απευθυνθει σε δικηγορο-αστυνομια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απ'αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει, η Κασπ είναι ιδιοκτήτρια. Αλλά πλοτ τουιστ, το διάβασα πριν λίγα λεπτά, το διαμέρισμα έχει δάνειο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Με τι λεφτα θα πληρωσω ρε συ που μου εχουν μεινει 200 ευρω με το ζορι για να την βγαλω μεχρι αρχες του επομενου μηνα; Και να του πω τι; Ξερεις αγαπη μου, μετακομιζουμε σε ΠΙΟ ακριβη πολη (η Λαρνακα ειναι απο τις «φθηνες») και θα ξοδευεις και τοσα λεφτα καθημερινα για την βενζινη σου και αυτος επειδη με λατρευει και ολα καλα ολα ωραια θα μου πει ναιιιιι αγαπη μου, φυγαμε χθες. Δεν αποφασιζεις τετοια πραγματα απο την μια μερα στην αλλη. Με δουλευετε;! Μολις πληρωθουμε θα παμε σε δικηγορο. Αν κανει φασαριες ο μπαμπας μου και δεν αντεξω παλι, θα παω αστυνομια. Τηλεφωνικα αν το ψαξουν με τις κλησεις θα ακουσουν τις απειλες, αλλα εχω και σκρινσοτς απο μηνυματα της μανας μου. Εγω επιτηδες τις εγραφα οτι μας απειλει, για να εχω καπου καααποιες αποδειξεις που ισως φανουν χρησιμες. Αν με ξανακαλεσει ο μπαμπας μου θα φροντισω να ηχογραφησω την κληση.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:47Να αλλάξεις πόλη δεν μπορείς, να πας αστυνομία δεν μπορείς, να δεις δικηγόρο δεν μπορείς. Από τη μία είσαι σε αδιέξοδο και φοβάσαι για τη ζωή σου, από την άλλη, τα λέμε εδώ μέσα κι εκτονώνεσαι. Όλα καλά κατά τα άλλαCasp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 13:39Για να αλλαξουμε πολη θα πρεπει να μας βολευει και τους 2 με τις δουλειες μας. Δεν ειναι τοσο απλο. Σκεφτηκαμε να μαζεψουμε λεφτα 2 μηνες, για να μπορουμε να δωσουμε deposit και ενοικιο, και να παμε να νοικιασουμε, χωρις να ξερουν που ειμαστε. Τωρα δεν εχουμε τοσα λεφτα… γι’ αυτο με πιανει πανικος… κλειδωνομαι σπιτι (επειδη εφυγα απο την δουλεια, ξεκινησα αλλη και εφυγα και απο εκει και κανω συνεχεια interviews εδω και 2 βδομαδες) και με τον παραμικρο θορυβο που ακουω φοβαμαι οτι ειναι ο μπαμπας μου, επειδη ειναι με αδεια ολο τον Αυγουστο. Χτυπαει το κινητο, επισης τρεμω οτι ειναι αυτος. Ερχεται καθε βραδυ εδω η λατρεια μετα την δουλεια και καθομαι στο μπαλκονι και κοιταω τα αυτοκινητα για να δω αν μας παρακολουθουν και αν ειναι safe να μπει μεσα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Οχι δεν εχει δανειο. Η μανα μου εχει το δανειο. Το διαμερισμα το εχουμε ξοφλησει, αλλιως δεν θα ειχα τιτλο ιδιοκτησιας στα χερια μου. Μπορει και να μου λεει ψεματα οτι πηρε δανειο, για να την λυπηθω και να με στριμωξει οικονομικα και να τους ζητησω βοηθεια. Αυτο θελει. Ξερει οτι εμεινα χωρις δουλεια και ψαχνω, και οτι αυτες τις 6000 που μενουν τις χρειαζομαι. Βασικα ουτε 1000 ευρω απο αυτα δεν χρειαζομαι, μεχρι να βρω κατι αλλο, αλλα τα θελει ολα για να με στριμωξει.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:56Απ'αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει, η Κασπ είναι ιδιοκτήτρια. Αλλά πλοτ τουιστ, το διάβασα πριν λίγα λεπτά, το διαμέρισμα έχει δάνειο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ναι. Ο αδερφος μου ειναι 25 χρονων και δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του. Ειναι κατεστραμμενος. Ολη μετα κλεισμενος σε ενα δωματιο να ξεσπαει και να χτυπαει.
Μεχρι κι αυτος ομως μου εστειλε μηνυμα προχθες για να βρεθουμε να του πω την πλευρα μου γιατι τους ακουει λεει να εχουν παρανοησει και θελει να μαθει τι γινεται. Φαντασου, ακομη κι’ αυτος.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εχω ολες τις αποδειξεις εξοφλησης του διαμερισματος. Απλα για να ξοφληθει η μανα μου ειχε κανει δανειο καποιες χιλιαδες (οπως ισχυριστηκε ΣΗΜΕΡΑ) και δινει 500 ευρω δοση μηνιαια. Η δικαιολογια οτι θελει και τα υπολοιπα χρηματα αυτη ηταν. Της ειπα οτι δεν την πιστευω και μου ειπε να παμε μαζι τραπεζα για να μου το αποδειξει.
Εχουμε σκεφτει κι αυτο το σεναριο. Να το πουλησουμε ή να το νοικιασουμε.
Για να φυγουμε εξω πρεπει πρωτα να βρουμε δουλεια.
Αν παμε να μεινουμε αλλου ομως δεν θα ξερουν ομως πού ειμαστε.
Δεν πρέπει να μιλάς καθόλου με αυτούς τους ανθρώπους.Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:58Οχι δεν εχει δανειο. Η μανα μου εχει το δανειο. Το διαμερισμα το εχουμε ξοφλησει, αλλιως δεν θα ειχα τιτλο ιδιοκτησιας στα χερια μου. Μπορει και να μου λεει ψεματα οτι πηρε δανειο, για να την λυπηθω και να με στριμωξει οικονομικα και να τους ζητησω βοηθεια. Αυτο θελει. Ξερει οτι εμεινα χωρις δουλεια και ψαχνω, και οτι αυτες τις 6000 που μενουν τις χρειαζομαι. Βασικα ουτε 1000 ευρω απο αυτα δεν χρειαζομαι, μεχρι να βρω κατι αλλο, αλλα τα θελει ολα για να με στριμωξει.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:56Απ'αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει, η Κασπ είναι ιδιοκτήτρια. Αλλά πλοτ τουιστ, το διάβασα πριν λίγα λεπτά, το διαμέρισμα έχει δάνειο.
Μας ειπες ότι ο μπαμπάς σου βάραγε τη μάνα σου. Αυτό δεν είναι κάτι το νορμάλ ούτε κάτι που συγχωρείται. Είναι λόγος να κόψεις κάθε επαφή με το που είσαι σε θέση να το κάνεις. Και με τους δύο. Γιατί κι αυτή συνένοχη είναι που σας υπέβαλε σε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση, κι ας ξεκίνησε ως θύμα. Δεν είναι εύκολο να κόψεις κάθε επαφή αλλά δεν υπάρχει και κάποια άλλη λύση. Εδώ μου λες ότι κάθονται και σου ρουφάνε λεφτά. Αυτό είναι ανωμαλία και λουμπενιλίκι. Τι γονείς είναι αυτοί; Δε ντρέπονται λιγάκι; Προφανώς όχι.
Γενιούνται και κάποια θέματα με τη στάση της λατρείας και θεωρώ τον εαυτό μου δικαιωμένο που μου φάνηκε χειριστικούλης, αλλά τα θεωρώ πταίσματα σε σχέση με το πόσο επιβλαβή άτομα είναι ο πατέρας σου και (σε μικρότερο βαθμό) η μάνα σου και (αρκετά μικρότερο, πιο πολύ ως comic relief) η κουτσομπόλα κολλητή της μάνας. Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία δουλειά να σου υπαγορεύουν τι θα κάνεις με το μουνί σου και με τα λεφτά σου μέσα στο σπίτι σου, 30 χρονών γυναίκα. Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς τόσο το καλύτερο για σένα.
Θελουν να τους χρειαστω οικονομικα για να παω να τους ζητησω βοηθεια και να μου το χτυπανε. Ο μπαμπας μου πχ δεν εδωσε δεκαρα για το διαμερισμα και που πηγα σπιτι αρχισε να μου λεει για τον αδερφο μου (λες και φταιω εγω) και οτι εκανε τοσες θυσιες για εμας και εδωσε τοσα λεφτα. Αν δεν ηθελε παιδια, ας μην εκανε. Παντα θα μου το χτυπανε μια ζωη, και για το διαμερισμα που μου το εδωσε η γιαγια και ο παππους μου κυριως και που εχω δωσει και εχω λεφτα και εχω στριμωχτει.foscilis έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 16:19Δεν πρέπει να μιλάς καθόλου με αυτούς τους ανθρώπους.Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:58Οχι δεν εχει δανειο. Η μανα μου εχει το δανειο. Το διαμερισμα το εχουμε ξοφλησει, αλλιως δεν θα ειχα τιτλο ιδιοκτησιας στα χερια μου. Μπορει και να μου λεει ψεματα οτι πηρε δανειο, για να την λυπηθω και να με στριμωξει οικονομικα και να τους ζητησω βοηθεια. Αυτο θελει. Ξερει οτι εμεινα χωρις δουλεια και ψαχνω, και οτι αυτες τις 6000 που μενουν τις χρειαζομαι. Βασικα ουτε 1000 ευρω απο αυτα δεν χρειαζομαι, μεχρι να βρω κατι αλλο, αλλα τα θελει ολα για να με στριμωξει.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:56
Απ'αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει, η Κασπ είναι ιδιοκτήτρια. Αλλά πλοτ τουιστ, το διάβασα πριν λίγα λεπτά, το διαμέρισμα έχει δάνειο.
Μας ειπες ότι ο μπαμπάς σου βάραγε τη μάνα σου. Αυτό δεν είναι κάτι το νορμάλ ούτε κάτι που συγχωρείται. Είναι λόγος να κόψεις κάθε επαφή με το που είσαι σε θέση να το κάνεις. Και με τους δύο. Γιατί κι αυτή συνένοχη είναι που σας υπέβαλε σε αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση, κι ας ξεκίνησε ως θύμα. Δεν είναι εύκολο να κόψεις κάθε επαφή αλλά δεν υπάρχει και κάποια άλλη λύση. Εδώ μου λες ότι κάθονται και σου ρουφάνε λεφτά. Αυτό είναι ανωμαλία και λουμπενιλίκι. Τι γονείς είναι αυτοί; Δε ντρέπονται λιγάκι; Προφανώς όχι.
Γενιούνται και κάποια θέματα με τη στάση της λατρείας και θεωρώ τον εαυτό μου δικαιωμένο που μου φάνηκε χειριστικούλης, αλλά τα θεωρώ πταίσματα σε σχέση με το πόσο επιβλαβή άτομα είναι ο πατέρας σου και (σε μικρότερο βαθμό) η μάνα σου και (αρκετά μικρότερο, πιο πολύ ως comic relief) η κουτσομπόλα κολλητή της μάνας. Όλοι αυτοί δεν έχουν καμία δουλειά να σου υπαγορεύουν τι θα κάνεις με το μουνί σου και με τα λεφτά σου μέσα στο σπίτι σου, 30 χρονών γυναίκα. Όσο νωρίτερα το αντιληφθείς τόσο το καλύτερο για σένα.
Η λατρεια με βοηθαει με τα εξοδα και ειναι διπλα μου. Γιατι να ειναι χειριστικος; Τι αλλο να κανει δηλαδη;
Χεριστικοί και τέρμα τοξικοί, είναι οι γονείς σου.Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 16:25Θελουν να τους χρειαστω οικονομικα για να παω να τους ζητησω βοηθεια και να μου το χτυπανε. Ο μπαμπας μου πχ δεν εδωσε δεκαρα για το διαμερισμα και που πηγα σπιτι αρχισε να μου λεει για τον αδερφο μου (λες και φταιω εγω) και οτι εκανε τοσες θυσιες για εμας και εδωσε τοσα λεφτα. Αν δεν ηθελε παιδια, ας μην εκανε. Παντα θα μου το χτυπανε μια ζωη, και για το διαμερισμα που μου το εδωσε η γιαγια και ο παππους μου κυριως και που εχω δωσει και εχω λεφτα και εχω στριμωχτει.foscilis έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 16:19Δεν πρέπει να μιλάς καθόλου με αυτούς τους ανθρώπους.Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:58
Οχι δεν εχει δανειο. Η μανα μου εχει το δανειο. Το διαμερισμα το εχουμε ξοφλησει, αλλιως δεν θα ειχα τιτλο ιδιοκτησιας στα χερια μου. Μπορει και να μου λεει ψεματα οτι πηρε δανειο, για να την λυπηθω και να με στριμωξει οικονομικα και να τους ζητησω βοηθεια. Αυτο θελει. Ξερει οτι εμεινα χωρις δουλεια και ψαχνω, και οτι αυτες τις 6000 που μενουν τις χρειαζομαι. Βασικα ουτε 1000 ευρω απο αυτα δεν χρειαζομαι, μεχρι να βρω κατι αλλο, αλλα τα θελει ολα για να με στριμωξει.
Η λατρεια με βοηθαει με τα εξοδα και ειναι διπλα μου. Γιατι να ειναι χειριστικος; Τι αλλο να κανει δηλαδη;
Αποδέξου το και φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις , εφόσον συνεχίζουν να διαβρώνουν την ψυχολογία και -κατ επέκταση τη σχέση σου, μέχρι την ολοσχερή καταστροφή.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ