Ρε συ, εδώ της φαίνονται βουνό όσα προτείνονται από τους γιωτάδες, που δεν έχουν ζήσει τίποτα κι εσύ της προτείνεις να πάει σ' επιχείρηση κομάντο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 17:46Επίσης μην περιμένεις συμβουλές σοβαρές απο φορουμιτες, είναι γιωταδες όλοι στη ζωή εδώ μέσα, δεν έχουν ζήσει τίποτα κ δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους
Sos
Re: Sos
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο χειριστικος τύπος όταν κοπούν οποιες γέφυρες θα γίνει ακόμη πιο χειριστικος, αφού θα παίζει μπάλα μόνος.foscilis έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 17:29Σωστό και να πούμε στη φίλη Cas ότι με το που θα σηκώσει χέρι ο κοντός, πρέπει να φύγει. No ifs and buts.
Εγώ για να πω την αλήθεια το "χειριστικός" το θεωρούσα λίγο μαλακία μέχρι το επεισόδιο #1 που μας περιέγραψε πώς της την έπεσε, ήταν η πιο ξεκάθαρα χειριστική συμπεριφορά που είχα δει στη ζωή μου μέχρι το επεισόδιο #2. Βέβαια στο #3 μπαίνει λίγο σε δεύτερο πλάνο γιατί πρωταγωνιστεί το Βασιλικό Ζεύγος της χειριστοχώρας.
Τότε θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για την πρωταγωνίστρια, καθώς θα νιώθει πως δεν έχει άλλη επιλογή και θα χορεύει στον ρυθμό του.
Θα μου πεις και τι α κανς; Θεωρητικά θα έπρεπε να το δουλέψει λίγο με τον εαυτό της , να πατήσει στα πόδια της μόνη της, να στερεώσει η να φτιάξει ένα δίκτυο από φίλους και δικούς της ανθρώπους ...αλλά αν αυτά δεν υπάρχουν τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Καθώς το δράμα φτάνει σε κορύφωση, η επιλογή τώρα είναι μόνο η πλήρης διακοπή σχέσεων με τους ουρακοτάγκους που μοιράζεται το ίδιο Ντιενει.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- EKPLIKTIKOS
Ε άμα απειλούν να τη σκοτώσουν τι να πω; Να τους καλέσει σε μονομαχία; αλλά είναι ευκαιρία να ξεφορτωθεί κ τον βλακα που έχει για γκομενο. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνιαΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 17:52Ρε συ, εδώ της φαίνονται βουνό όσα προτείνονται από τους γιωτάδες, που δεν έχουν ζήσει τίποτα κι εσύ της προτείνεις να πάει σ' επιχείρηση κομάντο;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 17:46Επίσης μην περιμένεις συμβουλές σοβαρές απο φορουμιτες, είναι γιωταδες όλοι στη ζωή εδώ μέσα, δεν έχουν ζήσει τίποτα κ δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
https://domviolence.org.cy/
Εδώ υπάρχουν τηλέφωνα δωρεάν που προσφέρουν στήριξη και άμεση βοήθεια. Αφού η αστυνομία δεν είναι λύση (που για μένα μια χαρά λύση είναι, οι περισσότεροι νταήδες γίνονται κότες μόλις δουν άλλο Alpha male - λέμε τώρα), πάρε άμεσα σε ένα από τα τηλέφωνα να δεις πώς θα σε καθοδηγήσουν. Είναι 24ωρα, έχουν έμπειρο προσωπικό, δικηγόρους και κοινωνικούς λειτουργούς και της παναγιάς τα μάτια. Μην το αφήνεις άλλο.
Εδώ υπάρχουν τηλέφωνα δωρεάν που προσφέρουν στήριξη και άμεση βοήθεια. Αφού η αστυνομία δεν είναι λύση (που για μένα μια χαρά λύση είναι, οι περισσότεροι νταήδες γίνονται κότες μόλις δουν άλλο Alpha male - λέμε τώρα), πάρε άμεσα σε ένα από τα τηλέφωνα να δεις πώς θα σε καθοδηγήσουν. Είναι 24ωρα, έχουν έμπειρο προσωπικό, δικηγόρους και κοινωνικούς λειτουργούς και της παναγιάς τα μάτια. Μην το αφήνεις άλλο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κοπελιά έχεις σπίτι στο όνομά σου. Να το δεχτώ πως δεν μπορείς να φύγεις από Λάρνακα, μπορείς όμως να νοικιάσεις το σπίτι σου σε κάποιον άλλο και να βρεις σπίτι σε άλλη περιοχή της Λάρνακας ή σε ένα χωριό κοντά στη δουλειά του δικού σου. Πάτε Δρομολαξιά πχ. Αστυνομία όμως πρέπει να πας εφόσον δεν μπορείς να πας σε δικηγόρο.Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:58Οχι δεν εχει δανειο. Η μανα μου εχει το δανειο. Το διαμερισμα το εχουμε ξοφλησει, αλλιως δεν θα ειχα τιτλο ιδιοκτησιας στα χερια μου. Μπορει και να μου λεει ψεματα οτι πηρε δανειο, για να την λυπηθω και να με στριμωξει οικονομικα και να τους ζητησω βοηθεια. Αυτο θελει. Ξερει οτι εμεινα χωρις δουλεια και ψαχνω, και οτι αυτες τις 6000 που μενουν τις χρειαζομαι. Βασικα ουτε 1000 ευρω απο αυτα δεν χρειαζομαι, μεχρι να βρω κατι αλλο, αλλα τα θελει ολα για να με στριμωξει.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:56Απ'αυτά που ξέρω και έχω διαβάσει, η Κασπ είναι ιδιοκτήτρια. Αλλά πλοτ τουιστ, το διάβασα πριν λίγα λεπτά, το διαμέρισμα έχει δάνειο.
Έχω φίλη που μιλούσε με δικηγόρο φορ φρη γιατί ήταν άνεργη αλλά ήθελε και να χωρίσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μισό λεφτό ρε κορίτσι μου. Ο αδερφός σου δεν είναι σχιζοφρενής; Δεν θυμάμαι καλά;Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 15:59Ναι. Ο αδερφος μου ειναι 25 χρονων και δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του. Ειναι κατεστραμμενος. Ολη μετα κλεισμενος σε ενα δωματιο να ξεσπαει και να χτυπαει.
Μεχρι κι αυτος ομως μου εστειλε μηνυμα προχθες για να βρεθουμε να του πω την πλευρα μου γιατι τους ακουει λεει να εχουν παρανοησει και θελει να μαθει τι γινεται. Φαντασου, ακομη κι’ αυτος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσύ δλδ δεν είσαι φορουμίτης αλλά κάτι άλλο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 17:46Επίσης μην περιμένεις συμβουλές σοβαρές απο φορουμιτες, είναι γιωταδες όλοι στη ζωή εδώ μέσα, δεν έχουν ζήσει τίποτα κ δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους