True. Μου έστειλε μήνυμα ο προϊστάμενος προχθές να με ρωτήσει γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία μέρα από τις 7 εβδομάδες διακοπών που δικαιούμαι (συν δύο εβδομάδες επιπλέον που κλείνει η εταιρεία). Τι να του πω, ότι στις διακοπές βαριέμαι

True. Μου έστειλε μήνυμα ο προϊστάμενος προχθές να με ρωτήσει γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία μέρα από τις 7 εβδομάδες διακοπών που δικαιούμαι (συν δύο εβδομάδες επιπλέον που κλείνει η εταιρεία). Τι να του πω, ότι στις διακοπές βαριέμαι
Δεν πας Ελλάδα καθόλου; Εγώ φεύγω σήμερα για 5 εβδομάδες. Ούτε λάπτοπ παίρνω ούτε τίποταΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 16:12True. Μου έστειλε μήνυμα ο προϊστάμενος προχθές να με ρωτήσει γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία μέρα από τις 7 εβδομάδες διακοπών που δικαιούμαι (συν δύο εβδομάδες επιπλέον που κλείνει η εταιρεία). Τι να του πω, ότι στις διακοπές βαριέμαι; Μάλλον θα γίνει όπως πέρισυ, μέσα Νοεμβρίου εξαφανίζομαι και μετά πάλι του χρόνου.
ζωαραChilloutbuddy έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 18:12Δεν πας Ελλάδα καθόλου; Εγώ φεύγω σήμερα για 5 εβδομάδες. Ούτε λάπτοπ παίρνω ούτε τίποταΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 16:12True. Μου έστειλε μήνυμα ο προϊστάμενος προχθές να με ρωτήσει γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία μέρα από τις 7 εβδομάδες διακοπών που δικαιούμαι (συν δύο εβδομάδες επιπλέον που κλείνει η εταιρεία). Τι να του πω, ότι στις διακοπές βαριέμαι; Μάλλον θα γίνει όπως πέρισυ, μέσα Νοεμβρίου εξαφανίζομαι και μετά πάλι του χρόνου.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 16:12True. Μου έστειλε μήνυμα ο προϊστάμενος προχθές να με ρωτήσει γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία μέρα από τις 7 εβδομάδες διακοπών που δικαιούμαι (συν δύο εβδομάδες επιπλέον που κλείνει η εταιρεία). Τι να του πω, ότι στις διακοπές βαριέμαι; Μάλλον θα γίνει όπως πέρισυ, μέσα Νοεμβρίου εξαφανίζομαι και μετά πάλι του χρόνου.
As a 5-foot-3 person who weights 300 pounds and eats bags of fudge rounds, I LOVE this song and I approve of the message!The Rebel έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 19:43Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 16:12True. Μου έστειλε μήνυμα ο προϊστάμενος προχθές να με ρωτήσει γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία μέρα από τις 7 εβδομάδες διακοπών που δικαιούμαι (συν δύο εβδομάδες επιπλέον που κλείνει η εταιρεία). Τι να του πω, ότι στις διακοπές βαριέμαι; Μάλλον θα γίνει όπως πέρισυ, μέσα Νοεμβρίου εξαφανίζομαι και μετά πάλι του χρόνου.
Έχω μερικά χρόνια να πάω. Εκτός του ότι βαριέμαι το ταξίδι πέρα δώθε, κάθε φορά που πάω μετά από 3-4 μέρες είμαι έτοιμος να γυρίσωChilloutbuddy έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 18:12Δεν πας Ελλάδα καθόλου; Εγώ φεύγω σήμερα για 5 εβδομάδες. Ούτε λάπτοπ παίρνω ούτε τίποταΗ φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑15 Αύγ 2023, 16:12True. Μου έστειλε μήνυμα ο προϊστάμενος προχθές να με ρωτήσει γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία μέρα από τις 7 εβδομάδες διακοπών που δικαιούμαι (συν δύο εβδομάδες επιπλέον που κλείνει η εταιρεία). Τι να του πω, ότι στις διακοπές βαριέμαι; Μάλλον θα γίνει όπως πέρισυ, μέσα Νοεμβρίου εξαφανίζομαι και μετά πάλι του χρόνου.
Δεν μάσησε μία ο τύπος όντως .Λες και είναι ταινία