Κοίταξε, είναι απλό. ΕΣΥ τα γράφεις κι εμείς σου απαντάμε. Ανέκαθεν ίσχυε το ότι αν δεν σου άρεσαν κάποια σχόλια, δαιμονιζόσουν. Ε, ρε κοπελιά άμα δεν σ'αρέσει τί μπαίνεις και γράφεις,ζητάς συμβουλές, αφού είμαστε για τον πέοντα;Casp έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:20Απο σενα ειδικα δεν περιμενα αυτο το σχολιο. Οχι δεν την παλευουμε. Ευχαριστημενος;kongrosian έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 08:44για καποιο λογο δεν εχεις κερδισει την εμπιστοσυνη τους. τα ψυχολογικα σου θεματα, τα ψυχολογικα του αδερφου σου, τους εχουν επηρεασει και νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ανηλικα οπως λες. και ισως τελικα, η αιτια του κακου να ειναι οι ιδιοι. σου το ειχα πει και παλιοτερα, να πατε σε ενα ψυχολογο-ψυχιατρο οικογενειακως να σας δει λιγο, και εσυ ελεγες θα πας να εξομολογηθεις. τελικα μηπως δεν την παλευετε οικογενειακως;Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 13:36
Οχι δεν ειναι γι’ αυτο. Μου ελεγε για τον αδερφο μου οτι ειναι στα ορια να τον κλεισουν ψυχιατρειο και οτι εγω με την σειρα μου τους καταστρεφω επειδη χωρις να τον γνωριζει εχει βγαλει του κοσμου τα συμπερασματα για εκεινον και δεν τον θελει. Βασικα, κανεναν δεν θελει μαζι μου. Με ρωτουσε μες τα μουτρα αν με εχει γαμησει, οπως ακριβως σας το γραφω, και οτι θα με γκαστρωσει και οτι δεν δεχεται να τον ξαναδει μαζι μου αλλιως την βαψαμε και οι 2. Για τον μπαμπα μου θα ειμαι παντα το 15χρονο κοριτσακι που θα με ελεγχει και θα ειμαι παντα κτημα του. Ειναι αρρωστημενοι ανθρωποι και οι 2. Παντα τον φοβομουν γιατι εχει θεμα με τα νευρα του και ξεσπαει. Και την μανα μου την χτυπουσε. Ο αδερφος μου εχει καταστραφει εξαιτιας τους. Απλα εγω ετυχε να ειμαι πιο δυνατη και λογικη.
Αη παρατηστε με που ακομη και τωρα μου πετατε μες τα μουτρα καποιοι οτι λεω ψεματα και βγαζω σεναρια απο το κεφαλι μου.
Δεν θα κατσω να απαντησω στις ερωτησεις γιατι πρωτο δεν πιστευετε αυτα που γραφω, δευτερο, δεν γνωριζετε ακριβως την φαση οσο και να εξηγησω, και τριτο, ειστε εξπερτ στο να κατηγορειτε τους παντες και τα παντα. Εδω δεν γνωριζετε καν τι ανθρωπος ειναι η λατρεια και τι χειριστικο τον ειπατε, τι οτι θα με χτυπαει οταν μεινω εντελως μονη μου. Σε τι διαφερετε λοιπον απο τους γονεις μου;
Αη παρατηστε με ρε, εγω φταιω που συνεχιζω να κανω λογκ ιν
Ζήτησε επαγγελματική βοήθεια, πήγαινε στην αστυνομία, κάνε καταγγελία και γάμησε τα sos threads εδώ μέσα.Θα την ακούσουμε κι απο πάνω. Ε, μα πια.