Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 17 Αύγ 2023, 12:27

Casp έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:20
kongrosian έγραψε:
17 Αύγ 2023, 08:44
Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 13:36

Οχι δεν ειναι γι’ αυτο. Μου ελεγε για τον αδερφο μου οτι ειναι στα ορια να τον κλεισουν ψυχιατρειο και οτι εγω με την σειρα μου τους καταστρεφω επειδη χωρις να τον γνωριζει εχει βγαλει του κοσμου τα συμπερασματα για εκεινον και δεν τον θελει. Βασικα, κανεναν δεν θελει μαζι μου. Με ρωτουσε μες τα μουτρα αν με εχει γαμησει, οπως ακριβως σας το γραφω, και οτι θα με γκαστρωσει και οτι δεν δεχεται να τον ξαναδει μαζι μου αλλιως την βαψαμε και οι 2. Για τον μπαμπα μου θα ειμαι παντα το 15χρονο κοριτσακι που θα με ελεγχει και θα ειμαι παντα κτημα του. Ειναι αρρωστημενοι ανθρωποι και οι 2. Παντα τον φοβομουν γιατι εχει θεμα με τα νευρα του και ξεσπαει. Και την μανα μου την χτυπουσε. Ο αδερφος μου εχει καταστραφει εξαιτιας τους. Απλα εγω ετυχε να ειμαι πιο δυνατη και λογικη.
για καποιο λογο δεν εχεις κερδισει την εμπιστοσυνη τους. τα ψυχολογικα σου θεματα, τα ψυχολογικα του αδερφου σου, τους εχουν επηρεασει και νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ανηλικα οπως λες. και ισως τελικα, η αιτια του κακου να ειναι οι ιδιοι. σου το ειχα πει και παλιοτερα, να πατε σε ενα ψυχολογο-ψυχιατρο οικογενειακως να σας δει λιγο, και εσυ ελεγες θα πας να εξομολογηθεις. τελικα μηπως δεν την παλευετε οικογενειακως;
Απο σενα ειδικα δεν περιμενα αυτο το σχολιο. Οχι δεν την παλευουμε. Ευχαριστημενος;

Αη παρατηστε με που ακομη και τωρα μου πετατε μες τα μουτρα καποιοι οτι λεω ψεματα και βγαζω σεναρια απο το κεφαλι μου.

Δεν θα κατσω να απαντησω στις ερωτησεις γιατι πρωτο δεν πιστευετε αυτα που γραφω, δευτερο, δεν γνωριζετε ακριβως την φαση οσο και να εξηγησω, και τριτο, ειστε εξπερτ στο να κατηγορειτε τους παντες και τα παντα. Εδω δεν γνωριζετε καν τι ανθρωπος ειναι η λατρεια και τι χειριστικο τον ειπατε, τι οτι θα με χτυπαει οταν μεινω εντελως μονη μου. Σε τι διαφερετε λοιπον απο τους γονεις μου;
Αη παρατηστε με ρε, εγω φταιω που συνεχιζω να κανω λογκ ιν
Κοίταξε, είναι απλό. ΕΣΥ τα γράφεις κι εμείς σου απαντάμε. Ανέκαθεν ίσχυε το ότι αν δεν σου άρεσαν κάποια σχόλια, δαιμονιζόσουν. Ε, ρε κοπελιά άμα δεν σ'αρέσει τί μπαίνεις και γράφεις,ζητάς συμβουλές, αφού είμαστε για τον πέοντα;
Ζήτησε επαγγελματική βοήθεια, πήγαινε στην αστυνομία, κάνε καταγγελία και γάμησε τα sos threads εδώ μέσα.Θα την ακούσουμε κι απο πάνω. Ε, μα πια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 17 Αύγ 2023, 12:29

Casp έγραψε:
kongrosian έγραψε:
Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 13:36

Οχι δεν ειναι γι’ αυτο. Μου ελεγε για τον αδερφο μου οτι ειναι στα ορια να τον κλεισουν ψυχιατρειο και οτι εγω με την σειρα μου τους καταστρεφω επειδη χωρις να τον γνωριζει εχει βγαλει του κοσμου τα συμπερασματα για εκεινον και δεν τον θελει. Βασικα, κανεναν δεν θελει μαζι μου. Με ρωτουσε μες τα μουτρα αν με εχει γαμησει, οπως ακριβως σας το γραφω, και οτι θα με γκαστρωσει και οτι δεν δεχεται να τον ξαναδει μαζι μου αλλιως την βαψαμε και οι 2. Για τον μπαμπα μου θα ειμαι παντα το 15χρονο κοριτσακι που θα με ελεγχει και θα ειμαι παντα κτημα του. Ειναι αρρωστημενοι ανθρωποι και οι 2. Παντα τον φοβομουν γιατι εχει θεμα με τα νευρα του και ξεσπαει. Και την μανα μου την χτυπουσε. Ο αδερφος μου εχει καταστραφει εξαιτιας τους. Απλα εγω ετυχε να ειμαι πιο δυνατη και λογικη.
για καποιο λογο δεν εχεις κερδισει την εμπιστοσυνη τους. τα ψυχολογικα σου θεματα, τα ψυχολογικα του αδερφου σου, τους εχουν επηρεασει και νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ανηλικα οπως λες. και ισως τελικα, η αιτια του κακου να ειναι οι ιδιοι. σου το ειχα πει και παλιοτερα, να πατε σε ενα ψυχολογο-ψυχιατρο οικογενειακως να σας δει λιγο, και εσυ ελεγες θα πας να εξομολογηθεις. τελικα μηπως δεν την παλευετε οικογενειακως;
Απο σενα ειδικα δεν περιμενα αυτο το σχολιο. Οχι δεν την παλευουμε. Ευχαριστημενος;
έχεις δικιο. συγνώμη. το έθεσα εντελώς χοντροκομένα.

αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι και εσύ που ζητάς συμβουλές σε ένα φορουμ, και οι γονείς σου όπως τους περιγράφεις, χρειάζεστε βοήθεια και καθοδήγηση. δεν πρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 17 Αύγ 2023, 12:35

Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 01:50
EKPLIKTIKOS έγραψε:
16 Αύγ 2023, 17:46
Επίσης μην περιμένεις συμβουλές σοβαρές απο φορουμιτες, είναι γιωταδες όλοι στη ζωή εδώ μέσα, δεν έχουν ζήσει τίποτα κ δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους
Εσύ δλδ δεν είσαι φορουμίτης αλλά κάτι άλλο.
Εγώ μπαίνω για να βγάλω γκομενα δεν είναι το ίδιο :102:

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 17 Αύγ 2023, 12:38

Casp έγραψε:
Δεν θα κατσω να απαντησω στις ερωτησεις γιατι πρωτο δεν πιστευετε αυτα που γραφω, δευτερο, δεν γνωριζετε ακριβως την φαση οσο και να εξηγησω, και τριτο, ειστε εξπερτ στο να κατηγορειτε τους παντες και τα παντα. Εδω δεν γνωριζετε καν τι ανθρωπος ειναι η λατρεια και τι χειριστικο τον ειπατε, τι οτι θα με χτυπαει οταν μεινω εντελως μονη μου. Σε τι διαφερετε λοιπον απο τους γονεις μου;
τον έχεις θάψει εσύ η ίδια σελίδες ολόκληρες αλλά είσαι τόσο [δεν θα το πω] που δεν καταλαβαίνεις ποιος σε δουλεύει,ποιος κάνει τον σοφό και ποιος λέει κάτι για να βοηθησει.αλλά τέλος πάντων αφού αυτή είναι η άποψη σου,στο δωματίο σου παλιόιπαιδο μέχρι να ζητήσεις συγνώμη

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 17 Αύγ 2023, 12:39

Πασιφάη έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:27
Casp έγραψε:
kongrosian έγραψε:

Αη παρατηστε με που ακομη και τωρα μου πετατε μες τα μουτρα καποιοι οτι λεω ψεματα και βγαζω σεναρια απο το κεφαλι μου.

Κοίταξε, είναι απλό. ΕΣΥ τα γράφεις κι εμείς σου απαντάμε. Ανέκαθεν ίσχυε το ότι αν δεν σου άρεσαν κάποια σχόλια, δαιμονιζόσουν. Ε, ρε κοπελιά άμα δεν σ'αρέσει τί μπαίνεις και γράφεις,ζητάς συμβουλές, αφού είμαστε για τον πέοντα;
Ζήτησε επαγγελματική βοήθεια, πήγαινε στην αστυνομία, κάνε καταγγελία και γάμησε τα sos threads εδώ μέσα.Θα την ακούσουμε κι απο πάνω. Ε, μα πια.
Οταν γραφεις και οι 8 στους 10 πιστευουν οτι βγαζεις ιστοριες απο το μυαλο σου και χωρις καν να γνωριζουν ενα ατομο και την σχεση που εχετε αναπτυξει σου λενε οτι ειναι χειριστικος και οτι θα σε χτυπαει κιολας, πως θελεις να αντιδραω; Να λαμβανω στα σοβαρα αυτα τα σχολια και να θελω να απανταω και να δινω εξηγησεις; Αν καποιοι πιστευουν πως λεω ψεματα, ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Το τελευταιο που μου λειπει αυτη την στιγμη ειναι να καθομαι να προσπαθω να πεισω αν λεω αληθεια ή οχι! Προφανως και θα υπαρχουν «κενα» στην ιστορια απο την στιγμη που εχω κοψει καιρο απο το φορουμ και δεν συνεχιζω να γραφω την καθημερινοτητα μου!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 17 Αύγ 2023, 12:40

nowhere έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:38
Casp έγραψε:
τον έχεις θάψει εσύ η ίδια σελίδες ολόκληρες αλλά είσαι τόσο [δεν θα το πω] που δεν καταλαβαίνεις ποιος σε δουλεύει,ποιος κάνει τον σοφό και ποιος λέει κάτι για να βοηθησει.αλλά τέλος πάντων αφού αυτή είναι η άποψη σου,στο δωματίο σου παλιόιπαιδο μέχρι να ζητήσεις συγνώμη
Δεν ισχυριστηκα ποτε στη ζωη μου οτι ειμαι εξυπνη
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 17 Αύγ 2023, 12:42

kongrosian έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:29
Casp έγραψε:
kongrosian έγραψε:

αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι και εσύ που ζητάς συμβουλές σε ένα φορουμ, και οι γονείς σου όπως τους περιγράφεις, χρειάζεστε βοήθεια και καθοδήγηση. δεν πρέπει να συμβαίνουν όλα αυτά.
Συγγνωμη αλλα αν καποιος ειναι παρανοϊκος και κολλημενος και νομιζει οτι ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουν το προβλημα, εσυ θεωρεις πως θα δεχτει την οποια βοηθεια και συμβουλη;

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 17 Αύγ 2023, 12:44

Κάσπ μην ακούς κανέναν. Κρεμομαστε από τα χείλη σου.

Δεν είπες όμως...πως είναι σωματικά και σε ηλικία η λατρεία κ πως ο πατέρας σου;
Αν δηλαδή φτάσει στο απροχώρητο και όντως πλακωθουν τι πιστεύεις θα γίνει;

(Φυσικά δεν πρέπει με τίποτε να γίνει αυτό..κ νομίζω πως πρέπει να κάνεις ο,τι μπορείς για να αποτραπεί,)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 17 Αύγ 2023, 12:45

Casp έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:42
kongrosian έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:29
Casp έγραψε:

Συγγνωμη αλλα αν καποιος ειναι παρανοϊκος και κολλημενος και νομιζει οτι ΟΛΟΙ οι υπολοιποι εχουν το προβλημα, εσυ θεωρεις πως θα δεχτει την οποια βοηθεια και συμβουλη;
τότε, είπαμε, υπάρχουν πιο δραστικά μέσα. αστυνομία, δικηγόροι, δομές κλπ.

εγώ έχω πάει πολύ δικό μου άνθρωπο στην ψυχιατρική νοσοκομείου, συνοδεία αστυνομίας. πήρε τα χαπάκια του και ηρέμησε.

Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι » 17 Αύγ 2023, 12:47

Εγώ νομίζω ότι η Casp δεν θέλει να ξεκόψει απο τους γονείς της .. Αν ήθελε θα το είχε κάνει χρόνια πριν . Θέλει να καταλάβουν και να της φέρονται κανονικά σαν σε ενήλικο άτομο. Και γι αυτό βάζει μεσολαβητή τη μάνα της η την φίλη της μάνας της. Δραστικές λύσεις δεν θέλει.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 17 Αύγ 2023, 12:53

Γυφτάκι έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:47
Εγώ νομίζω ότι η Casp δεν θέλει να ξεκόψει απο τους γονείς της .. Αν ήθελε θα το είχε κάνει χρόνια πριν . Θέλει να καταλάβουν και να της φέρονται κανονικά σαν σε ενήλικο άτομο. Και γι αυτό βάζει μεσολαβητή τη μάνα της η την φίλη της μάνας της. Δραστικές λύσεις δεν θέλει.
μπορεί να θέλει να τους συνεφερει οικογενειακως. να τους σκεφτεται ακομα. και τον αδερφο της. που ειναι το περιεργο;

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 17 Αύγ 2023, 12:55

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:44
Κάσπ μην ακούς κανέναν. Κρεμομαστε από τα χείλη σου.

Δεν είπες όμως...πως είναι σωματικά και σε ηλικία η λατρεία κ πως ο πατέρας σου;
Αν δηλαδή φτάσει στο απροχώρητο και όντως πλακωθουν τι πιστεύεις θα γίνει;

(Φυσικά δεν πρέπει με τίποτε να γίνει αυτό..κ νομίζω πως πρέπει να κάνεις ο,τι μπορείς για να αποτραπεί,)
Αυτο ακριβως προσπαθω να κανω, και γι αυτο ειμαι σε αδιεξοδο

Εχω σκεφτει οντως να ακουσω την λατρεια και να του πω ναι οκ, πηγαινε να μιλησετε
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΟΣ, ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Ξερω πως ο μπαμπας μου θα θολωσει και οπως θα φορτωνει αυτος, θα φορτωσει και ο δικος μου και την συνεχεια την φοβαμαι…
Ειναι κοντος αλλα δυνατος γενικα και οταν θολωσει και ο δικος μου δεν τον νοιαζει τι θα κανει και δεν κοντρολαρει τις αντιδρασεις του. Ο μπαμπας μου σωματικα επισης ειναι δυνατος (και σιγουρα αρκετα ψηλοτερος). Και λογω της φυσης της δουλειας του που ειναι βαρια και χειρονακτικη, αντεχει αρκετα.

Δεν ηθελα να ξεκοψω με τους γονεις μου, οχι. Αυτο που ηθελα ηταν να μπορω να τους επισκεπτομαι μια φορα την βδομαδα, να λεμε τα δικα μας, να μπορω να τους πω τα νεα μου, να ακουσω τα δικα τους. Να ειναι γενικα κοντα μου, να με νιωθουν και εκεινοι εκει. Ηθελα γμτ να μπορουμε να εχουμε μια φυσιολεκτικη σχεση… να ξερω πως αν χρειαστω κατι, αν μου συμβει κατι, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, να μπορω να τους μιλησω. Δεν ηθελα να φτασουν εδω τα πραγματα. Και οπως και να ειναι, εγω τους αγαπουσα. Και με πιανει το παραπονο και το αδικο που εγιναν ετσι τα πραγματα, δεν θελω να καταληξω να τους μισησω… δεν ηθελα. :cry μετα την Κυριακη που εγινε η φασαρια και ειδικα την Δευτερα που πηγα και μιλησαμε και ακουσα αυτα που ακουσα, ειχα φτασει στο αμην ομως και αποφασισα πως δεν τους θελω πια στη ζωη μου και την νορμαλ σχεση που ηθελα να εχω μαζι τους, δεν προκειται ΠΟΤΕ να την εχω. Αντιθετα, μονο προβληματα θα μου δημιουργουν αυτοι οι ανθρωποι. Οποτε οχι, τελος η οποια επικοινωνια και επαφη.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Αύγ 2023, 12:56

Είπαμε, να απευθυνθεί σε αστυνομία ή δικηγόρο. Δεν θέλει.

Πορτοκαλάδα δε θέλει, λεμονάδα δε θέλει, επιβεβαίωση για τον άντρα που διάλεξε θέλει.

Κι αν δεν την έχει από ΟΛΟΥΣ (φίλους, γνωστούς, συγγενείς, μπορεί και περαστικούς) πέφτει στα μωσαϊκά.

Από την αρχή της ιστορίας αυτό συμβαίνει. Είτε υπάρχουν απειλές είτε όχι. Αυτές είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ο τύπος μια χαρά κρύβεται κάτω από τη φούστα της, η οικογένεια του είναι τελείως απούσα από τη φάση (προφανώς γιατί δεν θέλει να την ανακατέψει), οι φίλοι είναι επίσης απόντες από το πεδίο και αφήνει την casp να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Και η casp μπήκε στο τριπάκι να λέει ότι "χωρίς αυτόν δεν θα άντεχε" και ότι "θυσιάζεται για χάρη της" ενώ ο τύπος δεν έχει χάσει απολύτως τίποτα και απλώς παραμένει παθητικός.

Αναφορικά δε με την οικογένεια της casp, αυτή ήταν πάντα προβληματική, δεν έγινε πρόσφατα. Αλλά η casp είδε την οικογένεια της ως εχθρό, μόνον όταν ο ίδιος πατέρας που βάραγε τη μάνα της, έθιξε τον γλυκούλη της.

Αυτό είναι όλο.

Συγγνώμη για τον κυνισμό αλλά είτε παίζει τρολάρισμα είτε όχι, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Αύγ 2023, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 17 Αύγ 2023, 12:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:56
Είπαμε, να απευθυνθεί σε αστυνομία ή δικηγόρο. Δεν θέλει.

Πορτοκαλάδα δε θέλει, λεμονάδα δε θέλει, επιβεβαίωση για τον άντρα που διάλεξε θέλει.

Κι αν δεν την έχει από ΟΛΟΥΣ (φίλους, γνωστούς, συγγενείς, μπορεί και περαστικούς) πέφτει στα μωσαϊκά.

Από την αρχή της ιστορίας αυτό συμβαίνει. Είτε υπάρχουν απειλές είτε όχι. Αυτές είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ο τύπος μια χαρά κρύβεται κάτω από τη φούστα της, η οικογένεια του είναι τελείως απούσα από τη φάση (προφανώς γιατί δεν θέλει να την ανακατέψει) και αφήνει την casp να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Και η casp μπήκε στο τριπάκι να λέει ότι "χωρίς αυτόν δεν θα άντεχε" και ότι "θυσιάζεται για χάρη της" ενώ ο τύπος δεν έχει χάσει απολύτως τίποτα και απλώς παραμένει παθητικός.

Αναφορικά δε με την οικογένεια της casp, αυτή ήταν πάντα προβληματική, δεν έγινε πρόσφατα. Αλλά η casp είδε την οικογένεια της ως εχθρό, μόνον όταν ο ίδιος πατέρας που βάραγε τη μάνα της, έθιξε τον γλυκούλη της.

Αυτό είναι όλο.

Συγγνώμη για τον κυνισμό αλλά είτε παίζει τρολάρισμα είτε όχι, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.
Γαλη να σου πω κατι; Χεσμενη την εχω την γνωμη σου. Και ξερεις γιατι; Επειδη γραφεις με τοση σιγουρια χωρις να ξερεις τι σου γινεται. Μονο μεχρι την δευτερη γραμμη διαβασα και καταλαβα, δεν χρειαζεται να διαβασω περισσοτερα. Μεινε με την γνωμη σου.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Αύγ 2023, 13:00

Casp έγραψε:
Δε σου ζητάμε λεφτά, δε σε απειλούμε να σε δείρουμε, δε σου λέμε καν "θα κάνεις αυτό" (μη μπερδεύεις την προστακτική σαν γραμματικό τύπο με αληθινή προσταγή).

Επίσης πάνω στα άλλα που λες, μιλάμε με βάση τα δεδομένα που έχουμε και ρωτάμε με βάση τα δεδομένα που μας λείπουν. Δεν είναι ανάκριση ούτε δίκη. Είναι συζήτηση Περί Ανέμων.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών