Sos
Re: Sos
Να μεταναστεύσετε μάλλον σε χώρα της κεντρικής ή βόρειας Ευρώπης. Λειτουργούν καλύτερα πολλά πράγματα.
Δεν εξαφανίζουν καταστάσεις αλλά οι αρχές τις χειρίζονται καλύτερα όπως επίσης και οι ψυχολόγοι, ψυχίατροι.
Δεν εξαφανίζουν καταστάσεις αλλά οι αρχές τις χειρίζονται καλύτερα όπως επίσης και οι ψυχολόγοι, ψυχίατροι.
Απλούς, καθημερινούς ανθρώπους περιλαμβάνει. Από αυτούς γίνονται τα περισσότερα εγκλήματα και όχι από γαλήνιους δάσκαλους πολεμικών τεχνών και σήριαλ κίλερς. Δηλαδή εσένα, εμένα, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας γενικότερα και όχι τους σαολίν μοναχούς.
Γενικώς, στον κάμπο παίζουν τα περίπλοκα και όχι στις κορφές των βουνών, που όλα είναι πολύ πιο απλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εδώ μέσα που οι γυναίκες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, καλύτερα να προσπαθήσεις να βγάλεις γκόμενο. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 12:35Εγώ μπαίνω για να βγάλω γκομενα δεν είναι το ίδιοGherschaagk έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 01:50Εσύ δλδ δεν είσαι φορουμίτης αλλά κάτι άλλο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 17:46Επίσης μην περιμένεις συμβουλές σοβαρές απο φορουμιτες, είναι γιωταδες όλοι στη ζωή εδώ μέσα, δεν έχουν ζήσει τίποτα κ δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Για το θέμα ως πραγματικό γεγονός ή ως στόρυ μπεστ σέλερ;
Γιατί σε ό,τι αφορά το πραγματικό γεγονός, αυτά που ήθελα να πω τα είπα.
Σε ό,τι αφορά το στόρυ, προς το παρόν το βρίσκω κάπως παλιακό για να συγκινήσει τα πλήθη, θυμίζει ασπρόμαυρους καημούς για απαγορευμένες αγάπες.
Οπότε θα πρότεινα μια πιο ρομαντική αλλά και σύγχρονη κορύφωση του δράματος. Να συνευρεθούν ο πατέρας με τον σύντροφο, να τακιμιάσουν και να τους παρατήσουν όλους για να πάνε να ζήσουν τον έρωτα τους σε άλλη γη και άλλα μέρη.
ΥΓ. Συνέχισε να παίζεις με τα αρκουδάκια σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Διάβασε τα ποστ της Κασπ και θα δεις.
ΘΕΛΩ τη μελετη. Για εναν φιλο. Ειναι απ'το χουργιό, δεν τον ξετε. Κάνει συρματοπλεγμα στη στανη οταν εχουν ρεηβ και παραλληλα πουλαει και προστασια (αντιπραγματισμος, παιρνει το γαλα και τα αυγα της μερας)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όλα;;;Gherschaagk έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 15:55Διάβασε τα ποστ της Κασπ και θα δεις.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Tα λέει ο σοφός Καθηγητής aggression correlates with low agreeableness οχι low consientiousness
https://scholar.google.com/scholar?q=Ag ... lf-control
https://scholar.google.com/scholar?q=Ag ... lf-control
είναι ένα ποστ της Κασπ από πριν κάτι μήνες που από κάτω ξεμαλλιάζεται με Πασιφάη, Σεσιλι, νύχτα και νομίζω κι εσένα.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 15:43Εδώ μέσα που οι γυναίκες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, καλύτερα να προσπαθήσεις να βγάλεις γκόμενο. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.
Αν έμενα μόνος μου θα το κορνιζάριζα πάνω από την τουαλέτα.
Άνα μπράβο, αυτήνανε έλεγα.Yochanan έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 16:08To βρήκα.
This got dark quick
https://neurosciencenews.com/aggression ... rol-23624/
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν ήμασταν λεσβίες θα τα είχαμε τακιμιάσει και θα ήμασταν όλες μια ωραία ατμόσφαιρα.foscilis έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 16:28είναι ένα ποστ της Κασπ από πριν κάτι μήνες που από κάτω ξεμαλλιάζεται με Πασιφάη, Σεσιλι, νύχτα και νομίζω κι εσένα.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Αύγ 2023, 15:43Εδώ μέσα που οι γυναίκες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, καλύτερα να προσπαθήσεις να βγάλεις γκόμενο. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.
Αν έμενα μόνος μου θα το κορνιζάριζα πάνω από την τουαλέτα.
Ας ελπίζει ο Εκπληκτικός, μπορεί κάτι να γίνει.
Ποιο είναι το ποστ της Κασπ; Θέλω να θυμηθούμε τα παλιά.
Παντα σκεφτόμουν πως οταν λένε έφταιγε η κακιά στιγμή σίγουρα θα εννοούν εκεινη που γεννηθηκαν γιατι πολλες φορές δεν έτυχε - πέτυχε. Και όποιος σκάβει το λάκο του αλλουνου εχει κάποιες πιθανοτητες να πεσει ο αλλουνος μεσα, αμα δε σκαψεις λακο δε πεφτει.This perspective argues that low self-control fosters violent and other crimes by focusing individuals on the present. This assertion stands in stark opposition to clear evidence for how a self-control-facilitated focus on the future can promote aggressive inclinations (West et al., 2022).
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Όχι μόνο κατάλαβα ότι μας τρολάρεις, αλλά ξέρω και ποιός είσαι.Casp έγραψε: ↑16 Αύγ 2023, 13:26Του ελεγα προχθες για πλακα «Λες να γραψουμε κανα βιβλιο για την σχεση μας; Για ο,τι τραβηξαμε και ο,τι περναμε; Δεν θα χρειαστω καν την εμπνευση, θα γραφω απλα αυτα που ζουμε. Best seller θα γινει, θα βγαλουμε και λεφτα». Και γελουσε και συμφωνουσε. Αντεξαμε και αντεχουμε παρα πολυ και οι 2. Ειναι η δυναμη και η αδυναμια μου ταυτοχρονα… κι’ αυτος το ιδιο λεει. Αν δεν αγαπουσαμε αληθινα ο ενας τον αλλον, δεν θα αντεχαμε. Ειναι αρρωστημενες οι καταστασεις που ζουμε. Ειχα φτασει 2-3 φορες να εχω σκεψεις αυτοκτονιας. Και τοτε που ηταν η γιαγια μου νοσοκομεια και ειχα παθει υπερκοπωση, και για τους γονεις μου. Εβλεπα το μπαλκονι και σκεφτομουν αν πεσω κατω, θα μεινω παραλυτη ή θα πεθανω επιτοπου; Αλλες 2 φορες, η τελευταια ηταν προχθες, απο την ενταση και την απελπισια ηθελα να παρω το αμαξι και να παω να φουνταρω σε κανα γκρεμο… και αυτος να ξερει πώς ειμαι, να με βλεπει και να μην ηρεμει. Με βλεπει χαλια και γινεται ακομα πιο χαλια και εξω φρενων που δεν τον νοιαζει ακομα και το να παει να σαπισει στο ξυλο τον μπαμπα μου και να παει φυλακη. Εγω τον συγκραταω, αλλα δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει. Φοβαμαι οτι αν δεν σταματησω και εγω να επηρεαζομαι σε τετοιο βαθμο, θα τον χασω, θα καταφερουν να μας χωρισουν. Ειναι δουλεια και δεν μπορει να συγκεντρωθει να δουλεψει. Ειμαστε συνεχεια στα μημυματα, στα τηλεφωνα και να εχει εγνοια για μενα. Προσπαθω να ειμαι χαρουμενη καθε φορα που σχολαει και ερχεται, και οταν δεν ειμαι και κατεβαζει «μουτρα» απο την στεναχωρια του που με βλεπει ετσι, μετα εγω τον πειραζω για να του αλλαξω διαθεση, επειδη ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να τον βλεπω ετσι. Και καθε φορα τα καταφερνουμε, ειμαστε ενταξει, κανουμε και τα δικα μας ακομα, και εκει που ολα πανε καλα και αλλαζει η διαθεση (την τελευταια φορα περασαμε ολη την Κυριακη μαζι και με το γυρισαμε πισω απο την θαλασσα αρχισαν οι περιοπολιες και οι απειλες), κατι συμβαινει και τα ανατρεπει ολα. Και να θελουμε δηλαδη, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ και ειναι αδυνατο να μην επηρεαστει ο ενας απο τους 2, ή και οι 2.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑14 Αύγ 2023, 19:36Δεν μπορεί να ναι αλήθεια τέτοιο σίριαλ με στρωμένο σενάριο για την 2η σεζόν.
SpoilerShow

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢