Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 17 Αύγ 2023, 15:21

Να μεταναστεύσετε μάλλον σε χώρα της κεντρικής ή βόρειας Ευρώπης. Λειτουργούν καλύτερα πολλά πράγματα.
Δεν εξαφανίζουν καταστάσεις αλλά οι αρχές τις χειρίζονται καλύτερα όπως επίσης και οι ψυχολόγοι, ψυχίατροι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Αύγ 2023, 15:24

nowhere έγραψε:
17 Αύγ 2023, 15:08
sys3x έγραψε:
17 Αύγ 2023, 14:44
Δεν πάει έτσι γενικότερα, ξέρει πολύ καλά τι γράφει, είναι μάλλον λίγο περισσότερο περίπλοκο από ότι φαίνεται - νομίζεις.
τι περιλαμβάνει αυτό το περισσότερο περίπλοκο γενικότερα? γαλήνιους δασκάλους πολεμικών τεχνών με άσπρη γενειάδα και σίριαλ κίλερς?για συγκεκριμένους ανθρώπους μιλάμε
Απλούς, καθημερινούς ανθρώπους περιλαμβάνει. Από αυτούς γίνονται τα περισσότερα εγκλήματα και όχι από γαλήνιους δάσκαλους πολεμικών τεχνών και σήριαλ κίλερς. Δηλαδή εσένα, εμένα, τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας γενικότερα και όχι τους σαολίν μοναχούς.

Γενικώς, στον κάμπο παίζουν τα περίπλοκα και όχι στις κορφές των βουνών, που όλα είναι πολύ πιο απλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 17 Αύγ 2023, 15:39

από απλούς καθημερινούς βίαιους ανθρώπους ή από απλούς καθημερινούς γλυκούληδες?

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 17 Αύγ 2023, 15:43

EKPLIKTIKOS έγραψε:
17 Αύγ 2023, 12:35
Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 01:50
EKPLIKTIKOS έγραψε:
16 Αύγ 2023, 17:46
Επίσης μην περιμένεις συμβουλές σοβαρές απο φορουμιτες, είναι γιωταδες όλοι στη ζωή εδώ μέσα, δεν έχουν ζήσει τίποτα κ δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους
Εσύ δλδ δεν είσαι φορουμίτης αλλά κάτι άλλο.
Εγώ μπαίνω για να βγάλω γκομενα δεν είναι το ίδιο :102:
Εδώ μέσα που οι γυναίκες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, καλύτερα να προσπαθήσεις να βγάλεις γκόμενο. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Αύγ 2023, 15:49

enaon έγραψε:
17 Αύγ 2023, 15:17
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Αύγ 2023, 15:03

Από ποιον σε ποιον;
Διαβαζεις ξυλο και ταξιδευεις; Για το θεμα λεω, ειναι οκ να βρεθει ο πατερας με τον συντροφο, μπλοφαρουν, ή θα εχουμε δραμα;
Για το θέμα ως πραγματικό γεγονός ή ως στόρυ μπεστ σέλερ;

Γιατί σε ό,τι αφορά το πραγματικό γεγονός, αυτά που ήθελα να πω τα είπα.

Σε ό,τι αφορά το στόρυ, προς το παρόν το βρίσκω κάπως παλιακό για να συγκινήσει τα πλήθη, θυμίζει ασπρόμαυρους καημούς για απαγορευμένες αγάπες.

Οπότε θα πρότεινα μια πιο ρομαντική αλλά και σύγχρονη κορύφωση του δράματος. Να συνευρεθούν ο πατέρας με τον σύντροφο, να τακιμιάσουν και να τους παρατήσουν όλους για να πάνε να ζήσουν τον έρωτα τους σε άλλη γη και άλλα μέρη.

ΥΓ. Συνέχισε να παίζεις με τα αρκουδάκια σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 17 Αύγ 2023, 15:55

foscilis έγραψε:
17 Αύγ 2023, 09:51
Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 01:40
foscilis έγραψε:
16 Αύγ 2023, 18:41
Και μια αλλη απορια κας, δεν ησουν κατι σαν αεροσυνοδος μεχρι πολυ προσφατα; τι εννοεις να βρειτε δουλεια;
Εννοεί πως παραιτήθηκε και ψάχνει αλλού.
καλά, εσύ πού τα ξέρεις όλα αυτά;
Διάβασε τα ποστ της Κασπ και θα δεις.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 17 Αύγ 2023, 16:03

sys3x έγραψε:
17 Αύγ 2023, 14:53
Αυτό.
ΘΕΛΩ τη μελετη. Για εναν φιλο. Ειναι απ'το χουργιό, δεν τον ξετε. Κάνει συρματοπλεγμα στη στανη οταν εχουν ρεηβ και παραλληλα πουλαει και προστασια (αντιπραγματισμος, παιρνει το γαλα και τα αυγα της μερας)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 17 Αύγ 2023, 16:06

Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 15:55
foscilis έγραψε:
17 Αύγ 2023, 09:51
Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 01:40

Εννοεί πως παραιτήθηκε και ψάχνει αλλού.
καλά, εσύ πού τα ξέρεις όλα αυτά;
Διάβασε τα ποστ της Κασπ και θα δεις.
Όλα;;;
Εικόνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 17 Αύγ 2023, 16:08

sys3x έγραψε:
17 Αύγ 2023, 14:42
Έχει παίξει σοβαρή και μακροχρόνια κλινική μελέτη η οποία ολοκληρώθηκε σχετικά πρόσφατα η οποία τεκμηριώνει πλήρως το εύστοχο "εντός εαυτού" που έγραψες προηγουμένως, αυτό σου λέω (όχι ότι δεν ίσχυε πριν), την διάβαζα πριν κανένα δίμηνο αν την βρω θα στην σπαμάρω.
To βρήκα.
This got dark quick
https://neurosciencenews.com/aggression ... rol-23624/
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 17 Αύγ 2023, 16:24

Tα λέει ο σοφός Καθηγητής aggression correlates with low agreeableness οχι low consientiousness
https://scholar.google.com/scholar?q=Ag ... lf-control

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 17 Αύγ 2023, 16:28

Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 15:43
EKPLIKTIKOS έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 01:50

Εσύ δλδ δεν είσαι φορουμίτης αλλά κάτι άλλο.
Εδώ μέσα που οι γυναίκες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, καλύτερα να προσπαθήσεις να βγάλεις γκόμενο. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες.
είναι ένα ποστ της Κασπ από πριν κάτι μήνες που από κάτω ξεμαλλιάζεται με Πασιφάη, Σεσιλι, νύχτα και νομίζω κι εσένα.

Αν έμενα μόνος μου θα το κορνιζάριζα πάνω από την τουαλέτα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Αύγ 2023, 16:34

Yochanan έγραψε:
17 Αύγ 2023, 16:08
sys3x έγραψε:
17 Αύγ 2023, 14:42
Έχει παίξει σοβαρή και μακροχρόνια κλινική μελέτη η οποία ολοκληρώθηκε σχετικά πρόσφατα η οποία τεκμηριώνει πλήρως το εύστοχο "εντός εαυτού" που έγραψες προηγουμένως, αυτό σου λέω (όχι ότι δεν ίσχυε πριν), την διάβαζα πριν κανένα δίμηνο αν την βρω θα στην σπαμάρω.
To βρήκα.
This got dark quick
https://neurosciencenews.com/aggression ... rol-23624/
Άνα μπράβο, αυτήνανε έλεγα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 17 Αύγ 2023, 16:36

foscilis έγραψε:
17 Αύγ 2023, 16:28
Gherschaagk έγραψε:
17 Αύγ 2023, 15:43
EKPLIKTIKOS έγραψε:

είναι ένα ποστ της Κασπ από πριν κάτι μήνες που από κάτω ξεμαλλιάζεται με Πασιφάη, Σεσιλι, νύχτα και νομίζω κι εσένα.

Αν έμενα μόνος μου θα το κορνιζάριζα πάνω από την τουαλέτα.
Αν ήμασταν λεσβίες θα τα είχαμε τακιμιάσει και θα ήμασταν όλες μια ωραία ατμόσφαιρα.

Ας ελπίζει ο Εκπληκτικός, μπορεί κάτι να γίνει.

Ποιο είναι το ποστ της Κασπ; Θέλω να θυμηθούμε τα παλιά.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 17 Αύγ 2023, 16:38

This perspective argues that low self-control fosters violent and other crimes by focusing individuals on the present. This assertion stands in stark opposition to clear evidence for how a self-control-facilitated focus on the future can promote aggressive inclinations (West et al., 2022).
Παντα σκεφτόμουν πως οταν λένε έφταιγε η κακιά στιγμή σίγουρα θα εννοούν εκεινη που γεννηθηκαν γιατι πολλες φορές δεν έτυχε - πέτυχε. Και όποιος σκάβει το λάκο του αλλουνου εχει κάποιες πιθανοτητες να πεσει ο αλλουνος μεσα, αμα δε σκαψεις λακο δε πεφτει.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 17 Αύγ 2023, 16:39

Casp έγραψε:
16 Αύγ 2023, 13:26
Ζενίθεδρος έγραψε:
14 Αύγ 2023, 19:36
Δεν μπορεί να ναι αλήθεια τέτοιο σίριαλ με στρωμένο σενάριο για την 2η σεζόν.
Του ελεγα προχθες για πλακα «Λες να γραψουμε κανα βιβλιο για την σχεση μας; Για ο,τι τραβηξαμε και ο,τι περναμε; Δεν θα χρειαστω καν την εμπνευση, θα γραφω απλα αυτα που ζουμε. Best seller θα γινει, θα βγαλουμε και λεφτα». Και γελουσε και συμφωνουσε. Αντεξαμε και αντεχουμε παρα πολυ και οι 2. Ειναι η δυναμη και η αδυναμια μου ταυτοχρονα… κι’ αυτος το ιδιο λεει. Αν δεν αγαπουσαμε αληθινα ο ενας τον αλλον, δεν θα αντεχαμε. Ειναι αρρωστημενες οι καταστασεις που ζουμε. Ειχα φτασει 2-3 φορες να εχω σκεψεις αυτοκτονιας. Και τοτε που ηταν η γιαγια μου νοσοκομεια και ειχα παθει υπερκοπωση, και για τους γονεις μου. Εβλεπα το μπαλκονι και σκεφτομουν αν πεσω κατω, θα μεινω παραλυτη ή θα πεθανω επιτοπου; Αλλες 2 φορες, η τελευταια ηταν προχθες, απο την ενταση και την απελπισια ηθελα να παρω το αμαξι και να παω να φουνταρω σε κανα γκρεμο… και αυτος να ξερει πώς ειμαι, να με βλεπει και να μην ηρεμει. Με βλεπει χαλια και γινεται ακομα πιο χαλια και εξω φρενων που δεν τον νοιαζει ακομα και το να παει να σαπισει στο ξυλο τον μπαμπα μου και να παει φυλακη. Εγω τον συγκραταω, αλλα δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει. Φοβαμαι οτι αν δεν σταματησω και εγω να επηρεαζομαι σε τετοιο βαθμο, θα τον χασω, θα καταφερουν να μας χωρισουν. Ειναι δουλεια και δεν μπορει να συγκεντρωθει να δουλεψει. Ειμαστε συνεχεια στα μημυματα, στα τηλεφωνα και να εχει εγνοια για μενα. Προσπαθω να ειμαι χαρουμενη καθε φορα που σχολαει και ερχεται, και οταν δεν ειμαι και κατεβαζει «μουτρα» απο την στεναχωρια του που με βλεπει ετσι, μετα εγω τον πειραζω για να του αλλαξω διαθεση, επειδη ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να τον βλεπω ετσι. Και καθε φορα τα καταφερνουμε, ειμαστε ενταξει, κανουμε και τα δικα μας ακομα, και εκει που ολα πανε καλα και αλλαζει η διαθεση (την τελευταια φορα περασαμε ολη την Κυριακη μαζι και με το γυρισαμε πισω απο την θαλασσα αρχισαν οι περιοπολιες και οι απειλες), κατι συμβαινει και τα ανατρεπει ολα. Και να θελουμε δηλαδη, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ και ειναι αδυνατο να μην επηρεαστει ο ενας απο τους 2, ή και οι 2.
Όχι μόνο κατάλαβα ότι μας τρολάρεις, αλλά ξέρω και ποιός είσαι.

SpoilerShow
Εικόνα
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών