Sos
Re: Sos
Με τα νέα, χθεσινά δεδομένα (ότι η φίλη μας παραιτήθηκε επειδή τα ωράρια ήταν σκατά για τα λεφτά) έχω αλλάξει γνώμη και στηρίζω Λατρεία.
ΑΛΛΑ στο ευρύτερο πρόβλημα του βαλτωμένου DNA που έχει η Κύπρος, έχω να προτείνω εισαγωγή λελογισμένης ποσότητας Βιετναμέζων/Βιρμανών/Βορειοκορεατών ώστε το γουρλωτό μάτι των ντόπιων με το σχιστό μάτι των νεοφερμένων να δώσουν επιτέλους κάτι νορμάλ. Άμα θέλουν με ακούνε, άμα δε θέλουν ας συνεχίσουν να πορεύονται με τις δύο βασικές τους φάτσες που είναι Τάσσος Παπαδόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους και όχι δεν αναφέρομαι μόνο στους άντρες.
ΑΛΛΑ στο ευρύτερο πρόβλημα του βαλτωμένου DNA που έχει η Κύπρος, έχω να προτείνω εισαγωγή λελογισμένης ποσότητας Βιετναμέζων/Βιρμανών/Βορειοκορεατών ώστε το γουρλωτό μάτι των ντόπιων με το σχιστό μάτι των νεοφερμένων να δώσουν επιτέλους κάτι νορμάλ. Άμα θέλουν με ακούνε, άμα δε θέλουν ας συνεχίσουν να πορεύονται με τις δύο βασικές τους φάτσες που είναι Τάσσος Παπαδόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους και όχι δεν αναφέρομαι μόνο στους άντρες.
Οδηγουσα να παω για αλλο interview σημερα στο κεντρο της πολης και με πηραν τηλεφωνο απο το interview που εκανα online το πρωι να μου πουν οτι εχουν ενα κενο στο προγραμμα τους στος 13:30 (το 2ο interview που λεγαμε) αν θελω να το κανω σημερα! Και εννοειται πως ειπα ναι! Η δουλεια που πηγα για interview στο κεντρο δεν μου αρεσε, οποτε ολες μου οι ελπιδες ειναι σε αυτο το 2ο interview, που λογικα θα ειναι πιο τυπικο γιατι θα ειναι με το HR και οχι με τους υπευθυνους. Αααααντε να δουμε…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ελα ντε. Δεν γραφω αλλες λεπτομερειες, αρκετα φωτογραφηθηκαμε ΠΑΛΙ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Δεν δουλευει αεροδρομιο. Παιρνει οσα επαιρνα εγω στο αεροδρομιο, με νορμαλ ωραρια, 2 ρεπο και ολες τις Κυριακες ελευθερες. Δεν ειναι πλουσιοι αλλα μια περουσια εστω και μικρη την εχουν. Το ξερω πως το γραφεις για αρνητικο το οτι μενει με την γιαγια του, του εκανα και εγω θεμα για να παμε να μεινουμε μαζι και μου αρχιζε για το οικονομικο και οτι θα τα δινουμε ολα για να μενουμε σε τρυπες και του ειπα κατσε τοτε με την γιαγια σου (οταν δουλευα αεροδρομιο και τυγχαινε να σχολαω ξημερωματα πχ 4 το πρωι, αναγκαστικα εμενε εκει). Θυμωσε βεβαια και σας ειπα που οποτε με βλεπει στο αμην κανει πισω και ψαχνει ο ιδιος για διαμερισμα και μου λεει πως θα δωσει προκαταβολη ολο τον μισθο του. Το ξερω οτι αν του πω θα το κανει. Οπως χθες που του εκανα θεμα γιατι δεν μιλαει στους γονεις του, μου ειπε παντα εχεις ενα παραπονο, παντα. Ελα και πες μου απλα τι θες να κανω και θα το κανω! Ε μετα μου εξηγησε γιατι δεν τους μιλαει και το βουλωσα γιατι εχει δικαιο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 11:07Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 10:44Οικονομικά πως τα βολεύει ο λατρείας;
1.Τι δουλειά κάνει αν επιτρέπεται;
2.Παίζει οικογενειακή περιουσία;
3.Αδέρφια έχει;
(Σόρρυ κασπ, αλλά έχω χάσει επεισόδια)
1. Kάτι σχετικό με τη δουλειά της casp, σε επίγειες υπηρεσίες αεροδρόμιου, δεν θυμάμαι τους τεχνικούς όρους.
2. Δεν ξέρω.
3. Αδέρφια έχει, μια αδερφή σίγουρα που έχει γνωριστεί με την casp.
4. Mένει με τη γιαγιά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 18 Αύγ 2023, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
foscilis έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:23Με τα νέα, χθεσινά δεδομένα (ότι η φίλη μας παραιτήθηκε επειδή τα ωράρια ήταν σκατά για τα λεφτά) έχω αλλάξει γνώμη και στηρίζω Λατρεία.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επιεικής εισαι. Γιασεμακης Γιασεμή θα έλεγα ως μια από τις βασικές τους φάτσες.foscilis έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:23Με τα νέα, χθεσινά δεδομένα (ότι η φίλη μας παραιτήθηκε επειδή τα ωράρια ήταν σκατά για τα λεφτά) έχω αλλάξει γνώμη και στηρίζω Λατρεία.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η γιαγιά πόσο είναι;Casp έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:47Δεν δουλευει αεροδρομιο. Παιρνει οσα επαιρνα εγω στο αεροδρομιο, με νορμαλ ωραρια, 2 ρεπο και ολες τις Κυριακες ελευθερες. Δεν ειναι πλουσιοι αλλα μια περουσια εστω και μικρη την εχουν. Το ξερω πως το γραφεις για αρνητικο το οτι μενει με την γιαγια του, του εκανα και εγω θεμα για να παμε να μεινουμε μαζι και μου αρχιζε για το οικονομικο και οτι θα τα δινουμε ολα για να μενουμε σε τρυπες και του ειπα κατσε τοτε με την γιαγια σου (οταν δουλευα αεροδρομιο και τυγχαινε να σχολαω ξημερωματα πχ 4 το πρωι, αναγκαστικα εμενε εκει). Θυμωσε βεβαια και σας ειπα που οποτε με βλεπει στο αμην κανει πισω και ψαχνει ο ιδιος για διαμερισμα και μου λεει πως θα δωσει προκαταβολη ολο τον μισθο του. Το ξερω οτι αν του πω θα το κανει. Οπως χθες που του εκανα θεμα γιατι δεν μιλαει στους γονεις του, μου ειπε παντα εχεις ενα παραπονο, παντα. Ελα και πες μου απλα τι θες να κανω και θα το κανω! Ε μετα μου εξηγησε γιατι δεν τους μιλαει και το βουλωσα γιατι εχει δικαιο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 11:07Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 10:44Οικονομικά πως τα βολεύει ο λατρείας;
3.Αδέρφια έχει;
1. Kάτι σχετικό με τη δουλειά της casp, σε επίγειες υπηρεσίες αεροδρόμιου, δεν θυμάμαι τους τεχνικούς όρους.
2. Δεν ξέρω.
Έχει κάνει διαθήκη;
Τα τρώει τα μανιτάρια;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ειμαι ερωτευμενη με τα ματια του, μπορει να κατσω και να τον χαζευω για ωρεςvantono έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:56Επιεικής εισαι. Γιασεμακης Γιασεμή θα έλεγα ως μια από τις βασικές τους φάτσες.foscilis έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:23Με τα νέα, χθεσινά δεδομένα (ότι η φίλη μας παραιτήθηκε επειδή τα ωράρια ήταν σκατά για τα λεφτά) έχω αλλάξει γνώμη και στηρίζω Λατρεία.

Μικρη ειναι και εξελιγμενη. Σιγα μην γραψω ολες τις λεπτομερειες ρε συ, φτανειΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:56Η γιαγιά πόσο είναι;Casp έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:47Δεν δουλευει αεροδρομιο. Παιρνει οσα επαιρνα εγω στο αεροδρομιο, με νορμαλ ωραρια, 2 ρεπο και ολες τις Κυριακες ελευθερες. Δεν ειναι πλουσιοι αλλα μια περουσια εστω και μικρη την εχουν. Το ξερω πως το γραφεις για αρνητικο το οτι μενει με την γιαγια του, του εκανα και εγω θεμα για να παμε να μεινουμε μαζι και μου αρχιζε για το οικονομικο και οτι θα τα δινουμε ολα για να μενουμε σε τρυπες και του ειπα κατσε τοτε με την γιαγια σου (οταν δουλευα αεροδρομιο και τυγχαινε να σχολαω ξημερωματα πχ 4 το πρωι, αναγκαστικα εμενε εκει). Θυμωσε βεβαια και σας ειπα που οποτε με βλεπει στο αμην κανει πισω και ψαχνει ο ιδιος για διαμερισμα και μου λεει πως θα δωσει προκαταβολη ολο τον μισθο του. Το ξερω οτι αν του πω θα το κανει. Οπως χθες που του εκανα θεμα γιατι δεν μιλαει στους γονεις του, μου ειπε παντα εχεις ενα παραπονο, παντα. Ελα και πες μου απλα τι θες να κανω και θα το κανω! Ε μετα μου εξηγησε γιατι δεν τους μιλαει και το βουλωσα γιατι εχει δικαιο.
Έχει κάνει διαθήκη;
Τα τρώει τα μανιτάρια;
Ε, αν κάθε φορά που του λες τι θα ήθελες να κάνει, σου εξηγεί και το βουλώνεις επειδή έχει δίκαιο... όλα καλά.Casp έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 12:47Δεν δουλευει αεροδρομιο. Παιρνει οσα επαιρνα εγω στο αεροδρομιο, με νορμαλ ωραρια, 2 ρεπο και ολες τις Κυριακες ελευθερες. Δεν ειναι πλουσιοι αλλα μια περουσια εστω και μικρη την εχουν. Το ξερω πως το γραφεις για αρνητικο το οτι μενει με την γιαγια του, του εκανα και εγω θεμα για να παμε να μεινουμε μαζι και μου αρχιζε για το οικονομικο και οτι θα τα δινουμε ολα για να μενουμε σε τρυπες και του ειπα κατσε τοτε με την γιαγια σου (οταν δουλευα αεροδρομιο και τυγχαινε να σχολαω ξημερωματα πχ 4 το πρωι, αναγκαστικα εμενε εκει). Θυμωσε βεβαια και σας ειπα που οποτε με βλεπει στο αμην κανει πισω και ψαχνει ο ιδιος για διαμερισμα και μου λεει πως θα δωσει προκαταβολη ολο τον μισθο του. Το ξερω οτι αν του πω θα το κανει. Οπως χθες που του εκανα θεμα γιατι δεν μιλαει στους γονεις του, μου ειπε παντα εχεις ενα παραπονο, παντα. Ελα και πες μου απλα τι θες να κανω και θα το κανω! Ε μετα μου εξηγησε γιατι δεν τους μιλαει και το βουλωσα γιατι εχει δικαιο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 11:07Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 10:44Οικονομικά πως τα βολεύει ο λατρείας;
3.Αδέρφια έχει;
2. Δεν ξέρω.
Να υποθέσω ότι κάθε φορά που νοιώθει αδικημένος, βουρκώνουν τα όμορφα ματάκια του;
Η ελπίδα είναι παγίδα.