Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
-
Imperium
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Imperium » 18 Αύγ 2023, 18:35
Nandros έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 14:49
Imperium έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 14:22
Βασικά είναι λάθος που ο βασιλιάς και η βασίλισσα δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες - εντελώς σεξιστικό.
Αμ το άλλο; Να μην υπάρχουν τρανς πιόνια! Αίσχος χρυσή μου!

.
Πώς δεν υπάρχουν;
Δεν ξέρεις σκάκι;
I'm a Queen now (said Alice)
-
Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
από Green Dragon » 18 Αύγ 2023, 18:47
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 14:07
Οι γυναίκες έχουν μικρότερο εγκέφαλο
Το μέσο IQ είναι ακριβώς το ίδιο στα δύο φύλα, αλλάζει όμως το εύρος της κατανομής, που είναι πολύ μεγαλύτερο στους άνδρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στους άνδρες έχεις μεγαλύτερο variation και για να το κάνω λιανά βρίσκεις πολύ ευκολότερα πολύ χαζούς και πολύ έξυπνους άνδρες απ' ότι γυναίκες. Αυτό μπορεί να επηρεάζει όμως πολύ αν σκεφτούμε ότι με το σκάκι ασχολούνται ευφυείς άνθρωποι. Πάντως σίγουρα είναι και πολύ λιγότερες οι γυναίκες που ασχολούνται με το σκάκι οπότε επηρεάζει και αυτό τους αριθμούς.
-
Yochanan
- Phorum.gr user: Yochanan
από Yochanan » 18 Αύγ 2023, 18:56
Imperium έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 18:35
Βασικά είναι λάθος που ο βασιλιάς και η βασίλισσα δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες - εντελώς σεξιστικό.

.
Πώς δεν υπάρχουν;
Δεν ξέρεις σκάκι;

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Bazoomba
- Phorum.gr user: Bazoomba
από Bazoomba » 18 Αύγ 2023, 18:59
Green Dragon έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 18:47
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 14:07
Οι γυναίκες έχουν μικρότερο εγκέφαλο
Το μέσο IQ είναι ακριβώς το ίδιο στα δύο φύλα, αλλάζει όμως το εύρος της κατανομής, που είναι πολύ μεγαλύτερο στους άνδρες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στους άνδρες έχεις μεγαλύτερο variation και για να το κάνω λιανά βρίσκεις πολύ ευκολότερα πολύ χαζούς και πολύ έξυπνους άνδρες απ' ότι γυναίκες. Αυτό μπορεί να επηρεάζει
όμως πολύ αν σκεφτούμε ότι με το σκάκι ασχολούνται ευφυείς άνθρωποι. Πάντως σίγουρα είναι και πολύ λιγότερες οι γυναίκες που ασχολούνται με το σκάκι οπότε επηρεάζει και αυτό τους αριθμούς.
Μην το δενεις κομπο αυτο.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 18 Αύγ 2023, 19:01
Imperium έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 18:35

.
Πώς δεν υπάρχουν;
Δεν ξέρεις σκάκι;
LGBTQ+R(ook)+K(night)+B(ishop)+P(awn)

:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
hellegennes
από hellegennes » 18 Αύγ 2023, 22:06
Χαχαχα! Καλό. Οι Κορεάτες έκαναν retract την έρευνά τους για τον υπεραγωγό, btw;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 18 Αύγ 2023, 22:08
Εξήγησέ μου και τι βρίσκεις αστείο και ποιο είναι το πρόβλημα στην κριτική μου και ποιες είναι οι απαντήσεις που δίνεις. Αν θες να βάλεις την επιστήμη στο τραπέζι να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς τι παραθέτεις, όχι να παραθέτεις τυφλά ότι νιώθεις πως δικαιώνει τις υποψίες σου.
Γενικά, να είσαι έτοιμος να κάνεις επιστημονική συζήτηση, αλλιώς ποιος ο λόγος να παραθέτεις επιστημονικά συγγράμματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 18 Αύγ 2023, 22:18
hellegennes έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 22:06
Χαχαχα! Καλό. Οι Κορεάτες έκαναν retract την έρευνά τους για τον υπεραγωγό, btw;
Ίσως την κάνουν, βέβαια το ArxiV είναι preprint server, οπότε δεν ήταν και ακριβώς δημοσιευμένη. Κάνε εσύ την καλή και άμα είναι γαϊδούρια ασε τους.

Vladimir, STOP!

-
Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
από Libre arbitre » 18 Αύγ 2023, 22:19
hellegennes έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 22:08
Εξήγησέ μου και τι βρίσκεις αστείο και ποιο είναι το πρόβλημα στην κριτική μου και ποιες είναι οι απαντήσεις που δίνεις. Αν θες να βάλεις την επιστήμη στο τραπέζι να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς τι παραθέτεις, όχι να παραθέτεις τυφλά ότι νιώθεις πως δικαιώνει τις υποψίες σου.
Γενικά, να είσαι έτοιμος να κάνεις επιστημονική συζήτηση, αλλιώς ποιος ο λόγος να παραθέτεις επιστημονικά συγγράμματα;
Μια χαρά είναι η έρευνα.
-
Bazoomba
- Phorum.gr user: Bazoomba
από Bazoomba » 18 Αύγ 2023, 22:23
Τα μισα να μου ελεγε Ελληγεννη.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
hellegennes
από hellegennes » 18 Αύγ 2023, 23:15
Libre arbitre έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 22:19
Μια χαρά είναι η έρευνα.
Επιστημονική συζήτηση, όχι αστεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
από Libre arbitre » 18 Αύγ 2023, 23:27
hellegennes έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 23:15
Libre arbitre έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 22:19
Μια χαρά είναι η έρευνα.
Επιστημονική συζήτηση, όχι αστεία.
Μια χαρά επιστημονική είναι η έρευνα. Αντίθετα, η παραποίηση των ερωτημάτων της για να γίνει χαζοσυζήτηση είναι αντιεπιστημονική.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 19 Αύγ 2023, 00:11
Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 16:02
zteo έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 13:50
Ακραίο το σκάκι είναι ένα άθλημα που το φύλο δεν παίζει ρόλο.
Ξέρεις πολλές γυναίκες που να έγιναν παγκόσμιοι πρωταθλητές;
Εκείνη την τύπισσα στο γκαμπί της βασίλισσας.
Καλά έκαναν και τους απέκλεισαν πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
hellegennes
από hellegennes » 19 Αύγ 2023, 00:13
Libre arbitre έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 23:27
Μια χαρά επιστημονική είναι η έρευνα. Αντίθετα, η παραποίηση των ερωτημάτων της για να γίνει χαζοσυζήτηση είναι αντιεπιστημονική.
Η έρευνα αποτυγχάνει στα βασικά κριτήρια επιστημονικής μεθοδολογίας, είναι καθαρά αντιεπιστημονική. Τα σημείωσα, τα εξήγησα και δεν έχεις καμμιά απάντηση ή τουλάχιστον δεν έχεις δώσει καμμιά απάντηση.
Μιας και μιλάμε για επιστήμη, να μάθεις επίσης να χρησιμοποιείς τις λέξεις σωστά. Παραποίηση είναι όταν μεταβάλλεις κάτι, εγώ παρέθεσα από το κείμενο, χωρίς καμμιά παρέμβαση, ολόκληρες προτάσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 19 Αύγ 2023, 00:18
Beria έγραψε: ↑18 Αύγ 2023, 18:26
Υπάρχει μελέτη για χαμηλότερα αυτιστικά traits σε γυναίκες; Δεν το ξέρω
Ο ένας στους 4 άντρες είναι στο φάσμα. Αυτό δεν σημαίνει πως οι γύρω του καταλαβαίνουν πως είναι αυτιστικός. Μπορεί να περνάει για βλαμμένος που θέλει να παίζει συνέχεια παιχνίδια στον υπολογιστή και παράλληλα να γνωρίζει διαφορά για τους υπολογιστές που οι άλλοι αγνοούν. Υπάρχει στη ρομποτική που πάει το παιδί μου παιδάκι με Άσπεργκερ που ξεπερνάει κατά πολύ τα υπόλοιπα.
Επίσης 25% περίπου είναι και τα αυτιστικά κορίτσια στο σύνολο. Το υπόλοιπο 75% είναι αγόρια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
28 Μαρ 2024, 18:13
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.