Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Κος Mike
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Κος Mike » 07 Απρ 2022, 17:20
Μαδουραίος έγραψε: ↑07 Απρ 2022, 17:19
Κος Mike έγραψε: ↑07 Απρ 2022, 17:18
Σκόπια δλδ
οχι Μακεδονια
ωραια
Βόρεια Μακεδονία με πρωτεύουσα τα Σκόπια όπως επιτάσσουν οι διεθνείς συνθήκες
Σκόπια

γλωσσα λανθανουσα μπρο
-
Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
από Κόκκορας » 07 Απρ 2022, 20:46
οι ιταλίδες τι διαφορά έχουν από τις ελληνίδες και μπήκαν στο poll ;
-
Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
από Λόρδος Ταντρίδης » 07 Απρ 2022, 21:28
Εμένα το μεγάλο μου απωθημένο είναι από Σαμοθράκη . 75 % Αρχαία Ελληνίδα , μελαχρινή με άσπρο δέρμα , η μία της γιαγιά είναι Γερμανίδα αλλά πόσο να πήρε από εκεί ;
Στην ερώτηση θα απαντήσω Ιταλίδες , Ρουμάνες , Αλβανίδες ( έχω κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής μου με μία , όταν τελείωσα τα είδα όλα ) , και Αρμένισσες . Σε Ελλάδα Καραγκούνισσες .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Λόρδος Ταντρίδης την 07 Απρ 2022, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 07 Απρ 2022, 21:34
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑07 Απρ 2022, 21:28
Εμένα το μεγάλη μου απωθημένο είναι από Σαμοθράκη . 75 % Αρχαία Ελληνίδα , μελαχρινή με άσπρο δέρμα , η μία της γιαγιά είναι Γερμανίδα αλλά πόσο να πήρε από εκεί ;
Στην ερώτηση θα απαντήσω Ιταλίδες , Ρουμάνες , Αλβανίδες ( έχω κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής μου με μία , όταν τελείωσα τα είδα όλα ) , και Αρμένισσες . Σε Ελλάδα Καραγκούνισσες .
αγροτισσα θες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
EKPLIKTIKOS
από EKPLIKTIKOS » 07 Απρ 2022, 22:09
Green Dragon έγραψε: ↑07 Απρ 2022, 17:10
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Ιαν 2022, 11:24
Ανατολικοευρωπαιες είναι ωραίες αλλά γίνονται όλες μπαμπουσκες μετά τα 30, γερνάνε άσχημα. Εν μέρει και οι βαλκανιες αλλά λίγο καλύτερα όμως έχουν αλλα αρνητικά.
Οι μεσογειακες είναι θερμές γυναίκες με καμπύλες συχνά αλλά έχουν χάλια νοοτροπία (οι Ιταλίδες σνομπ, οι ελληνιδες έχουν βαλκανικη νοοτροπία σε συνδυασμό με τα κακά της δυσης) και είναι συχνά τριχωτες κ απαίσιες. Θέλει πολλή φροντίδα για να μην έχουν τρίχες σε σημεία που να νιώθεις ότι γαμας τον Μπάμπη τον κολλητό σου.
Οι γερμανιδες και λοιπές γερμανοειδεις (Σκανδιναβία included) έχουν manjaw, είναι σαν άντρες στο σαγόνι. κ θηλυκότητα όση φαντάρος του τρίτου Ράιχ, καμία χάρη.
Οι Αγγλίδες είναι ο περίγελος της οικουμένης ουλης. Μικρό νησί, έντονα σημάδια αιμομιξιας, χοντρές, με σάπια δόντια. Τέρατα
Οι Γαλλίδες δε μου αρέσουν επίσης
Ρε φίλε, μπας και σ' αρέσουν οι άντρες;
Κοίτα το ψάρι καλό είναι να ψήνεται κ από τις δύο πλευρές

-
-
- 55 Απαντήσεις
- 1983 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
29 Απρ 2025, 16:48
-
-
- 279 Απαντήσεις
- 7634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
09 Φεβ 2025, 12:09
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Μαρ 2024, 11:57
-
-
- 65 Απαντήσεις
- 2058 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
31 Ιούλ 2024, 22:45
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.