Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 11 Ιανουαριου 1944
Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 11 Ιανουαριου 1944
..που σκοτώθηκαν έλληνες άμαχοι οι οποίοι πανηγυριζαν γιατί τα αεροπλάνα ήταν συμμαχικά...
Ηταν έγκλημα πολέμου των συμμάχων;
Τι στρατηγικούς στόχους εξυπηρετούσε η ισοπέδωση του Πειραια ;
Ηταν έγκλημα πολέμου των συμμάχων;
Τι στρατηγικούς στόχους εξυπηρετούσε η ισοπέδωση του Πειραια ;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Ο ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 11 Ιανουαριου 1944
Ρε πιλαφά, η θάλασσα σε τάισε τόσα χρόνια με τόσο πιλάφι και δεν έμαθες πόσο σπουδαίες είναι οι θαλάσσιες μεταφορές; Ρωτάς τί στρατηγικούς σκοπούς έχει ένα λιμάνι όπως ο Πειραιάς;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ο αδιακριτος βομβαρδισμός της πόλης του Πειραια, και αμάχων οι οποίοι μάλιστα ... χειροκροτούσαν τα συμμαχικά αεροπλάνα πριν αυτά αρχίσουν να τότε σκορπούν τον θάνατο, το στρατηγικό στόχο εξυπηρετούσε;
- Nandros
Δεν ήταν αδιάκριτος βομβαρδισμός. Δεν υπήρχαν τότε έξυπνες βόμβες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 11:43Ο αδιακριτος βομβαρδισμός της πόλης του Πειραια, και αμάχων οι οποίοι μάλιστα ... χειροκροτούσαν τα συμμαχικά αεροπλάνα πριν αυτά αρχίσουν να τότε σκορπούν τον θάνατο, το στρατηγικό στόχο εξυπηρετούσε;
Οι άμαχοι δεν χειροκροτούσαν μέσα στα καταφύγια.
Γράφεις μόνο μαλακίες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Δεν ενημερώθηκαν από τους Έλληνες δεξιούς δωσιλογους πως οι Γερμανοί είχανε χάσει ήδη από το 43 άρα έπρεπε να τους βοηθήσουμε για να σκοτώνουμε κομμούνια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Χτυπούσαν αδιάκριτα..ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎΣ στόχους και μάλιστα και επληταν άμαχο πληθυσμόNandros έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 11:50Δεν ήταν αδιάκριτος βομβαρδισμός. Δεν υπήρχαν τότε έξυπνες βόμβες.
Οι άμαχοι δεν χειροκροτούσαν μέσα στα καταφύγια.
Γράφεις μόνο μαλακίες.
Εγώ το έχω ξαναγράψει: εάν ποτέ πάρω μεγάλη θέση σε κυβέρνηση θα σε βρω και σε εκτελέσω παραδειγματικά, μαζί με την οικογένεια σου!!!
Γιατί πολύ απλά είσαι ένα άσχετο αμόρφωτο υποκείμενο που ενώ υπηρέτησε (λέμε τώρα...) στον ελληνικό στρατό, δεν έμαθε τίποτα και γράφει μόνο μαλακίες!!!
Μάθε λοιπόν ότι ο βομβαρδισμός τότε, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ακριβείας!!! Για αυτό άλλωστε χρησιμοποιούσαν πάρα πολλά αεροσκάφη μαζί για να έχουν το τελικό αποτέλεσμα...
Αυτό έγινε στον Πειραιά - βομβάρδισαν ένα λιμάνι υπό κατοχή, όπως έκαναν σε τόσα λιμάνια της Γαλλίας και των άλλων κατεχόμενων χωρών, αλλά τους ξέφυγε για λίγο η θέση... Και ναι, 500 μέτρα είναι πάρα πολύ λίγα για εκείνη την εποχή!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Μόλις εμείς οι αριστεροί πάρουμε την εξουσία κι εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ θα είμαι (τουλάχιστον) Κομισάριος.. θύμισε μου να σε στείλω στα ΓκούλαγκOANNHSEA έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:26
Εγώ το έχω ξαναγράψει: εάν ποτέ πάρω μεγάλη θέση σε κυβέρνηση θα σε βρω και σε εκτελέσω παραδειγματικά, μαζί με την οικογένεια σου!!!
Γιατί πολύ απλά είσαι ένα άσχετο αμόρφωτο υποκείμενο που ενώ υπηρέτησε (λέμε τώρα...) στον ελληνικό στρατό, δεν έμαθε τίποτα και γράφει μόνο μαλακίες!!!

- Nandros
Μια μάντρα αρχίδια θα πάρετε, σιχαμερή γλίτσα που το παίζεις και αριστερός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:35Μόλις εμείς οι αριστεροί πάρουμε την εξουσία κι εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ θα είμαι (τουλάχιστον) Κομισάριος.. θύμισε μου να σε στείλω στα ΓκούλαγκOANNHSEA έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:26

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Παντού γινόταν.
Θεωρώ ότι ήταν υπερβολικός ο βομβαρδισμός ως προς την ένταση του και ως προς τις απώλειες αμάχων ΦΙΛΙΟΥ πληθυσμού..
Ακόμη και ο ναός της Αγίας Τριάδας στον Πειραια είχε βομβαρδίστει
Ποτέ τσίπουρα πρωΐ.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΑΙΝΕΙΑΝ που κατορθώνουμε κι επιβιώνουμε με κάθε καθεστώς σαν διεφθαρμενοι συμφεροντολογοι καιροσκόποι που είμαστε.. στέλνουμε εσάς τους αγνούς ιδεολόγους στα Γκούλαγκ ή στην Μακρόνησο !!!Nandros έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:38Μια μάντρα αρχίδια θα πάρετε, σιχαμερή γλίτσα που το παίζεις και αριστερός.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:35Μόλις εμείς οι αριστεροί πάρουμε την εξουσία κι εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ θα είμαι (τουλάχιστον) Κομισάριος.. θύμισε μου να σε στείλω στα ΓκούλαγκOANNHSEA έγραψε: ↑20 Αύγ 2023, 12:26

- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οι πρώτοι που έμπαιναν στα Γκουλαγκ και τις Μακρονησους ήταν πάντα οι διεφθαρμένοι συμφεροντολογοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι Νεοτάξ και οι Αντινεοτάξ στις 20 Ιανουαρίου
από Αρίστος » 12 Ιαν 2025, 14:36 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
13 Ιαν 2025, 06:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ 30 Ιανουαρίου 2025 - 0.2% απώλειες για το πρώτο κόμμα.
από Libre arbitre » 31 Ιαν 2025, 09:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
31 Ιαν 2025, 15:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μανούσος Μανουσάκης (14 Ιανουαρίου 1950 - 20 Νοεμβρίου 2024)
από georgebi » 20 Νοέμ 2024, 23:39 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 9 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
03 Δεκ 2024, 15:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση 9 νέες χώρες γίνονται μέλη των Brics από 1η Ιανουαρίου 2025
από Αρίστος » 01 Ιαν 2025, 08:23 » σε Διεθνής πολιτική - 257 Απαντήσεις
- 4595 Προβολές
-